chrome Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 youtube a koymak için yaptığımız iş ile ilgili bazı şeyleri anlatan kısa 1 er 2 şer dakikalık videolar çekmek istiyorum. fakat bu videoları çekerken mesela sağından solundan görsel girip çıkabilmeli, edit yapabilmeliyim, mesela ben konuşurken bir başka video falan girebilmeli ya da grafik. bunları nasıl yapabilirim? dışarı yaptırmaya kalkarsam maliyeti ne olur? yaklaşık 30 video falan çekeceğim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bahsettiklerin için kurgu bilgin olması gerek. gerisi zaten yeteneğe bakıyor da fotoğraf girsin çıksın kolay, önemli olan güzelg irip çıkması ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=tV1Zw7ulo2s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 orta halli video edit programlarinin hepsi dediklerini yapabiliyor..resim sekil video girip cikmalar degisik efektler vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 fikir vermesi acisindan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bkz. https://www.youtube.com/user/GETurkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 profesyonele yaptirirsan montaj baya pahali bir sey. ondan kendin yapman daha mantikli eger cok cafcafli bir seyler planlamiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Pro bayağı pahalı iş, işin tekniğini öğrenmekte çok sıkıntı yok, uğraşırsan çabuk kaparsın. Ama dendiği gibi işin yetenek ve tecrübe kısmı esas fark ettiren kısmı. Sen yaparsın geçişler kütük gibi olur, adam araya estetik duygusuyla 2 efekt atar, bi geçiş yapar, sen bile "ben bu kadarını düşünememiştim" dersin. Orada adamın estetik algısı ve daha önemlisi tecrübesi çok fayda ediyor. Ya da belki içinde estetik yetenek falan vardır sen de yatkınsındır, tecrübe eksiğine rağmen fıstık gibi yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Bi de tam tersi olabilir, para verir yaptırırsın ama adam odunun önde gidenidir, bişeye benzemez. Sözde yıllarca tecrübesi vardır, referansları vardır; ama olmayınca olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 yaptığınız iş nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 xaty said: Bi de tam tersi olabilir, para verir yaptırırsın ama adam odunun önde gidenidir, bişeye benzemez. Sözde yıllarca tecrübesi vardır, referansları vardır; ama olmayınca olmaz. iş tesliminde ödeme yapıyorsun, beğenmediğin şeyi beğendiğin hale getirene kadar revize verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 konuluysa produksiyon maliyeti artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 editing'de cok saglam ekran kartin yoksa baskasina yaptirt bence. 6GB falan ekran kartin varsa rahat editlersin bence. ondan sonra en basitinden ver fade'leri, cutlari. ama basiti sudur. bunu yapmadan once kisa bir kac deneme yap. workflow nasil tavsiye edilmis onlari incele, sonra denemelerini yap. son derece kisa bir video ustunde 5-6gecis falan yeterli olacaktir sanirim. basit yazilar cikacaksa gopro studio bedava olmasi lazim halen. onu deneyebilirsin. (gopro studio adding titles diye arat, tuto bulursun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Hepinize cok tesekkur ederim. Paticik bir derdime daha deva oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 madem adamın derdi çözüldü ben sorayım bi el atın o zaman. şimdi bi yazılımın how to kısmını yazdım falan. bide dedim video yapayım tamam yap süper olur dediler. ama ben böle yaya yaya yaparım göze giriym falan diye dedim. çarşambaya kadar bitmiş olsun sen yap metni yaz salı çarşamba bizim dublajcımız var ingiliz ona okuturuz 4üne yetişmesi lazım dediler. ya olay şu giricem mesela screen shot alır gibi yapıcam bişiler browser panelinden sonra metni yazıcam herifin biri okuyacak. böle 20-30 saniye 1 dakika arası çokça video olacak. hangi programı ekrandan video kaydetmek için (mesela jing gibi ekranın bi kısmını seçip mesela browserı sadece kesip orayı kaydeden lazım) kullansam veya hangi formatta çeksem web sitesine how to'ya gömülecek. swf falan baya kolaya kaçmak oluyo ama mobilde sıkıntı olduğu için flash başka bişi olması lazım falan filan teşekkürler saygılar sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 karot nasıl alınır falan onu mu çekeceksin boşver çekme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 o formatı websitesine koyacak düşünsün sen çek h264 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi websitesine koyacak adamlar şu anda hayatlarını bırakmış ölü emmiş gibi çalışıyolar hatta 2 gün eve dönülmeyecek önümüzdeki hafta falan. niye ekstra yük bindireyim adama yazık değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 bandicam ile ekranin istedigin kismini istedigin boyutta kaydedebilirsin. Kaliteyi formati falan da secersin istedigin gibi. OBS ile de yapabilirsi sanirim. emin degilim ama bunda ekranin istedigin yerini alabiliyormuydun hatirlamiyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 obs ile yaparsın çok basit hem bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 oh super. saolun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 zamanında kınaytta vidyo cekmemissiniz sonra gelip burda agliyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Aras benimle dalga gecmek icin yaziyor abi. Millet de cevap vermis iyi niyetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 yok. baya ciddi sordum. bilmem bole seyleri hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar