Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

radio kapalı, şehrin harabelerinde ghoul ile uğraşırken bir den adamın bir depresyon çöküyor, radyoyu açıp köpeği arıyorsun... bence bu önemli bir his

ayrıca klasik kanal gerçekten başarılı, çok güzel besteler seçmişler

ek yaparak demek istediğim, "gözlerim kapalı hayal ediyorum" diye bir şey yok hissediyorsun...

her ne kadar oyunun bir çok noktada eksik ve hataları olsa da, şablon olarak bu gibi şeyleri kotarması önemli zira, nw örneğinde olduğu gibi inayet gösterip güzel ek oyunlar yaparlarsa tadından yenmez
Sosyal ağlarda paylaş

evet aynen öyle.

happiness için yeterli yemek, su, yatak, dükkanlar vs. hepsini bilmiyorum ama bunlarla 78 sanctuary benim. elektrikli şeylere pek bakmadım daha radyo sinyali hariç.

propaganda radyomuz

john henry eden gibi radyodan propaganda yapmak çok iyi yalnız lol. devamlı yeni adam getirmese açık tutacaktım, aynı müzikler.

evet klasik müzik radyosu süper bu sefer.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

bingildak said:

fallout 4 AI summary :

https://gfycat.com/UniformRealImperialeagle

bu gerçekte de olabilecek bişey ki, oyuncunun hatası. öle mekanlara dikkatli girerken oturtmak gerekiyor hayvanı.

hmm köpek, köpek olduğu için böyle oldu. piper veya nick niye aynısını yapıyor acaba.

köpeğin bir sonraki gifte uçurumdan aşağı atlaması da normal köpek davranışı herhalde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

ceksin abi nolcak tatatata kesersin mermi sikintisi yok nasilsa

artık tatata'ya da gerek kalmadı ya.

crit modifier + ninja (10x sneak) + melee aoe dmg olunca tek vuruşta etraftaki her şeyi öldürebiliyorsun survivor'da asdasdas

knight paladin vardı boss olarak, 1 kere vurdum adama pa'nın bütün parçaları ayrı taraflara dağıldı asdsadasd
Sosyal ağlarda paylaş

ben new vegas da da o konuma gelmistim ya dlc lerle birlikte

o kadar abarmistim ki mermi kasmaktan biktigim icun lvl 30-35 sonrasi melee karaktere cevirmistim kendimi extra dlc levellari ve implantlarle falan ustura kemal gibi ilerliyordum.

sledgehammer kemal

NV de sifirdan melee karakterle baslamak biraz zor olur ama sanirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...