Feamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 radio kapalı, şehrin harabelerinde ghoul ile uğraşırken bir den adamın bir depresyon çöküyor, radyoyu açıp köpeği arıyorsun... bence bu önemli bir his ayrıca klasik kanal gerçekten başarılı, çok güzel besteler seçmişler ek yaparak demek istediğim, "gözlerim kapalı hayal ediyorum" diye bir şey yok hissediyorsun... her ne kadar oyunun bir çok noktada eksik ve hataları olsa da, şablon olarak bu gibi şeyleri kotarması önemli zira, nw örneğinde olduğu gibi inayet gösterip güzel ek oyunlar yaparlarsa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 evet aynen öyle. happiness için yeterli yemek, su, yatak, dükkanlar vs. hepsini bilmiyorum ama bunlarla 78 sanctuary benim. elektrikli şeylere pek bakmadım daha radyo sinyali hariç. propaganda radyomuz john henry eden gibi radyodan propaganda yapmak çok iyi yalnız lol. devamlı yeni adam getirmese açık tutacaktım, aynı müzikler. evet klasik müzik radyosu süper bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Bu adamlar aylardır test etmiyorlar mıydı oyunu? Göremediler mi bunları? Çok sağlam bir patch yapmaları gerek oyuna düzeltebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Bu water pump ne işe yarıyor? Yani başına geçip sonsuza kadar su pompalaya biliyoruz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 sadece animasyon o, skyrim'de de benzer şeyler vardı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Sam said: sadece animasyon o, skyrim'de de benzer şeyler vardı öyle. Bana dirty water üretmek için iyi bir yol gibi gelmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ahah yarıldım ya power armored radroach http://www.youtube.com/watch?v=UTFsXNueGEo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 bingildak said: fallout 4 AI summary : https://gfycat.com/UniformRealImperialeagle bu gerçekte de olabilecek bişey ki, oyuncunun hatası. öle mekanlara dikkatli girerken oturtmak gerekiyor hayvanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 http://i.radikal.com.tr/150x113/2015/11/16/201511161046_e7bd3a07-641f-4090-af1c-ac414d96f723.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 razzRaziel said: bingildak said: fallout 4 AI summary : https://gfycat.com/UniformRealImperialeagle bu gerçekte de olabilecek bişey ki, oyuncunun hatası. öle mekanlara dikkatli girerken oturtmak gerekiyor hayvanı. hmm köpek, köpek olduğu için böyle oldu. piper veya nick niye aynısını yapıyor acaba. köpeğin bir sonraki gifte uçurumdan aşağı atlaması da normal köpek davranışı herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 he o zaman sıkıntı tabii, ben videoya göre konuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Ya adamlar köpeğe ai yaparken köpek zekasına göre yapıyor siz hala şikayet hala şikayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 çok tatlısın abi köpeğe özel AI geliştirdiklerini düşündüğün için. bütün companionlar bu şekilde hareket ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 PA radroach razzRaziel said: ahah yarıldım ya power armored radroach http://www.youtube.com/watch?v=UTFsXNueGEo Çok iyi olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 niye lan işte havlıyor trick yapıyor falan işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Piper veya nick de havlayıp trickler yapıyor mu bıngıldak? Dog AI confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 en azından biraz özellelleştirmişlerdir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Companionlar düşse de önemi yok. Uçurumsa arkanı dönünce ışınlanıp geliyorlar zaten. Bazı spotlarda aşağı kata atlama yerleri olarak belirlenmiş. Bütün npcler falan aşağı atlıyor oralardan. Düşen bir şeyden kayıp yaşamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Oyunda mermiden cok fatman missile var ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Redeagle said: Companionlar düşse de önemi yok. Uçurumsa arkanı dönünce ışınlanıp geliyorlar zaten. Bazı spotlarda aşağı kata atlama yerleri olarak belirlenmiş. Bütün npcler falan aşağı atlıyor oralardan. Düşen bir şeyden kayıp yaşamıyorsunuz. aggro çekiyor düştüğü yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ceksin abi nolcak tatatata kesersin mermi sikintisi yok nasilsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Lopeth said: http://i.radikal.com.tr/150x113/2015/11/16/201511161046_e7bd3a07-641f-4090-af1c-ac414d96f723.jpg Vayyy Vayy Vay Oyuna ekleyen belli olacak mı? Nasıl seçildi? .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Namessar said: Oyunda mermiden cok fatman missile var ha abart abart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Oski said: ceksin abi nolcak tatatata kesersin mermi sikintisi yok nasilsa artık tatata'ya da gerek kalmadı ya. crit modifier + ninja (10x sneak) + melee aoe dmg olunca tek vuruşta etraftaki her şeyi öldürebiliyorsun survivor'da asdasdas knight paladin vardı boss olarak, 1 kere vurdum adama pa'nın bütün parçaları ayrı taraflara dağıldı asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ben new vegas da da o konuma gelmistim ya dlc lerle birlikte o kadar abarmistim ki mermi kasmaktan biktigim icun lvl 30-35 sonrasi melee karaktere cevirmistim kendimi extra dlc levellari ve implantlarle falan ustura kemal gibi ilerliyordum. sledgehammer kemal NV de sifirdan melee karakterle baslamak biraz zor olur ama sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar