Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

zorluğu arttırdığın zaman daha çok legendary mob çıkıyor. legendaryler random çoğunlukla. onun dışında loot table'da veya mob sayısında fark yok benim gördüğüm kadarıyla. very hard ile survival arasında da mob farkı yok bu arada, tek fark survival'da stimpack over time heal ediyor. kombatta şeker gibi atıp, patlayarak devam edemiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

FA2'yi 4 kere bitirdim, hicbirinde de Navarro questinden once Power Armorum olmadi, ben almayi secmedigim icin degil oyun beni almaya yonlendirmedigi icin olmadi. FA2 late game olmasi gereken bi contenti oyuncuya cok erken sunan bir oyun degil, fast runi yapilabilen bir oyun. Metagaming yapmadigin muddet contenti gayet asamali sunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ciddi değil işte adam, tutarsız fikirler üzerine argüman inşa edip sonra bana karşı herkes saldırıyor =((( havası yaratmaya çalışıyor. Bak mesela sufi yemiş safim benim, same karşı blok kuruyorsunuz falan diyor.

Taktik arkadaşlar bunlar. Yani kim min-maxingi Fallout2 PA exploitle bir tutabilir ki? He deyin geçin, büyük oyunu bozuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya diyorum ki, sabah işe gelince çayımı falan alayım, bilgisayarın başına geçeyim, açayım oyun bölümünü kahvaltımı yapana kadar göz gezdireyim, heyhat ne mümkün, 88. sayfadayım, görüyorum ki kefenini giyen boş beleş faşistler laf olsun diye konuya dolmuş yine...

bu haftanın favori konusu ise witcherin combatı ne kadar über!!!
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Abi ciddi değil işte adam, tutarsız fikirler üzerine argüman inşa edip sonra bana karşı herkes saldırıyor =((( havası yaratmaya çalışıyor. Bak mesela sufi yemiş safim benim, same karşı blok kuruyorsunuz falan diyor.

Taktik arkadaşlar bunlar. Yani kim min-maxingi Fallout2 PA exploitle bir tutabilir ki? He deyin geçin, büyük oyunu bozuyoruz.

yemişimdir sorun değil, yabancı yok 8-)

eksim daysım sam'e blok kurmuşlar demiyorum. olayın 2 tarafı var diyorum sadece. bak bold yaptım kaynamasın diye. burada sam'İn tavrını eleştirenler sam her ne yapıyorsa aynısını diğer taraftan yapıyorlar.

ayrıca saçma sapan bir sembol üzerinden tartışmaya döndü konu zaten. yok efendim PA 5. dakkada gelmiş. cidden anlamadım, oyunun hedefi PA giymek mi? "game over. another game?" yazısı PA giyince mi çıkıyor? yani bundan önceki 4 oyunda oyun normal seyirde oynanırsa PA sonlara doğru geliyordu. e beşincisinde başında gelmiş. nedir yani? hikaye seyri olarak düşünün, vaulttan çıktığının 5. dakkasında power armorla karşılaşan bir karakter olamaz mı? lanet olsun öyle karaktere öyle hikayeye mi? cidden anlamak zor.

2. oyun hariç PA giymeden oynadığım için şu tartışmayı taşıttığınız sembol bomboş geliyor bana. ben şu son oyunda PA'yı aldım 5. dakkada, astım atölyeye duruyor öyle. 5. dakkada PA'dan rahatsın olan giymesin geçsin gitsin o kadar fenaysa.

tamam farkındayım olay PA değil. zaten başta da dedim PA tartışmayı taşıyan sembol oldu. oyunun eleştirilen yanlarının hepsinin özeti gibi kullanılıyor.

bütün FA serisini şu son 2.5 ayda oynayıp bitirdiğim için bütün serinin tadı taze taze damağımda. malesef ki FA4 bütün FA serisinin en kötü oyunu. ortam falan gayet güzel ama eski derinlikten eser yok. settlement olayı hoş olmuş ama gereksiz. modla diyalog wheel'i kaldırsak bile diyalog akış şematiği berbat. GOTY mi? bu başlığın konusu değil ama benim oyun kesinlikle FA4 değil.

oyunu eleştirenler haksız değil, büyük çoğunluğuna katılıyorum. ama arkadaş herkes aynı şeyi mi beğenecek anlayamadım? malesef patinin kurtulamadığı bir hastalık var. "sen bunu nasıl beğenirsin, seni salaaak" tavrı sadece oyunlar için geçerli değil. vizyon bölümü, başka hobiler vs her yerde geçerli bu durum. kimin neyi beğeneceğine çoğunluklar mı karar verecek? eğer öyleyse hepimiz akp'yi beğenmek zorundayız. ona göre ayağımızı denk alalım madem.

sam fa4'ü beğenmiş. bazıları w3'ü beğenmiş. witcher'ın ilkini çok keyifle oynamış biri olarak ben w3'ü de tatsız buldum mesela. bırakın isteyen istediğini beğensin. birileri bi şeyleri beğenince neden sizin karınınıza ağrı saplanıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

şu oyunları oyanyamıyorum ona yanıyorum. 510239. defa skyrime başladım gene yarıda bıraktım. illa ki bir noktada tgm player.additem ler falan havada uçuyor.

fallout u da bildiğin anlayamadım. ha gerçi saatlerimi vermedim de, çantamda bir sürü ıvır zıvır junk. millet demiş git kutulara koy kutulara koyamıyorum. grafikler de bok gibi zaten çekemedim resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

uzun uzun yazmışsın ama arada hep haksızlıklar var

kendi adıma konuşayım sam "olm ben sevdim ya güzel lan" diyip geçse ağzımı açmam. herşeyi aşırı ciddiye alıyor ve her eleştiriye güzel dilbilgisi ile saçma mantıklar kurup sürekli cevap veriyor. diğerlerini bilmem benim derdim bu.

PA konusuna gelirsek de aşırı haksızsın. işte mesela giymezsin olur biter tam bir Sam mantığı. savunmak için savunmak.

adamlar pa'yı geliştirip upgrade falan koymuşlar tabi ki oyunun sonunda vermeyecekler ben de bunun bilincindeyim ancak oyuna başlar başlamaz ilk questten vermek, haritada dolaşırken paso bi tane pa bulmak falan çok mood killer bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

black-ice, oyunun amacının PA olduğunu kabul edince senin dediğin doğru oluyor.

ha bi de tekrar edeyim, bıkmadan tekrar edicem. herkes duyana kadar edicem. sam hiç birşey yapmıyor diğerleri durmadan vuruyor değiyorum. bi daha yazayım bol underline italik ve caps olsun bu sefer:

OLAYIN 2 TARAFI VAR
Sosyal ağlarda paylaş

abi malesef 3. 2000'lik başlık boyunca süren aynı aptallığın içine sürüklüyorsunuz beni. PA'nın bu kadar erken verilmesi hatadır evet diyeyim, öylesine söylemiyorum, kabul ediyorum. sadece benim için büyük bir sorun değil. konu kilitlenmesin orada lütfen. oyunun daha derin sorunları var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedir yani? hikaye seyri olarak düşünün, vaulttan çıktığının 5. dakkasında power armorla karşılaşan bir karakter olamaz mı?

abi o zaman niye böyle şeyler yazıyorsun. pa bana koymadı de geç yani.

zaten pa'nın bu kadar erken çıkması konusu tartışılacak birşey değil işte. benim tadımı kaçırdıysa kaçırdı, bitti. bana koymadı diyip geçmen lazım.

şuan sen ve ben hala bu konuda konuşuyorsak bunun sebebi önceki tartışmalarda pa konusuna cevap olarak: "zaten sarj bulunmuyor ki -_- " "fallout 2'de de hemen giyebiliyordun -.-" gibi cevaplar verilmesi. konuşcak bişeyi yok bu konunun daha fazla ben de o konuda hemfikirim zaten. konuyu açıp bize öyle oluversin karşim diyen sensin sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bak bi daha PA MA bahsetmiycem. çünkü ağzından PA çıktığı anda orada takılınıyor. bambaşka bir şey söylemek için 5000. postta sonra araya girmiştim, aynı tuzağa düşüp kaldım orada.

terimleri hiç kullanmak istememiştim çünkü buradaki kimseye yakıştırmıyorum öyle terimleri. ama şurada dönen olayı anlatmak ve neyi söylemek için araya girdiğimi izah edebilmek için sadece benzetme olsun diye yazayım.

bir tarafta fanboyluk varsa diğer tarafta haterlık var.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufim mesele senin de dediğin gibi erkenden PA almanın fallout ruhuna aykırı olması bile değil, mesele biz bunu eleştirince samin dönüp 1999 senesinden bi exploitle "o oyunu beğendiniz bunu da beğeneceksiniz"e getirmesi. Same yeter ki istemediği yorumlar olmasın millet başka şeyler tartışsın işine gelmeyen konular derail olsun falan. Lan ben bile bu kadar trollemiyorum başlıkları. Kafasına göre konu kitleyip mesaj gizleyip işine geldiği yerde derailın kralını patlatıp bide üstüne bütün bunları alan yetkilisi sıfatıyla yapınca herkes iyice bi irrite oldu haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

ya cidden şu sam mevzunu artık kapatın ya. ülkede sürekli akp derdini çeker gibi bölümde sam derdini çekiyoruz. sam yıllardır bunu yapıyor, kendi modluğu bırakana kadar da yapmaya devam edecek. adam eleştiri geldiğinde "büyük oyunu bozarım" tarzı mesajlar falan atıyor. cannot be reasoned with yani direkt. ondan engage etmemek en mantıklı yöntem.

biz oyunlara dönelim, salça olduğu yerde garbage'da başlık açarız. orada konuşuruz olur biter. seveni gelir burada devam eder.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...