Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 kulube hos geldin :P her diyalog oncesi quicksave alip begenmez isem tek tek deniyorum ben, bazende belki ekstra 2-3 sey ogrenirim diye yapiyorum bazi siklarda karsindaki yav he he diye gecerken bazilarinda 2 satirda olsa bilgi veriyor dunya ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Feamer said: BalisticGel said: Armor workbench. Strength'in altındaki Armorer perkü lazım ama. Bir de her elbise upgrade olmuyor sanırım. Army fatigue var bende onu upgrade edebiliyordum. şunu buldum: http://fallout.wikia.com/wiki/Ballistic_weave Aynen PA gibi seviye atlatıyorsun giysilere. Absürt hasar direnci veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Sufi, düzgün çalışanlar var. Ekrana sığmama olayını düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 evet farkettim sağolasın. 6. versiyonda düzelmiş, ayrıca box genişliğini artırınca daha da rahatlıyor. bi de font size eklerse tam süper olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 dialog öncesinde quicksave almanıza gerek yok sırf, her seçeneği seçtikten sonra beğendiğiniz şey söylendiyse ve cevaptan memnunsanız tekrar quicksave edin. ben tek dialog içinde 4-5 kere quicksave alıyorum öyle. quickload dialogun içinde aynı yere koyuyor tekrar. evet buna ihtiyaç kalması maalesef facia ama en azından çok hantal da olsa çözümü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Ama hala kesinlikle GOTY SARCASTIC < NO ^ > YES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 terminator modu gelince dialog tekerini şuna çevirirse efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 küfürlü gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Ahahah dimi adam tam SJW ya. Benim hoşuma giden argo içerik konulabilir ben yazabilirim, ama sevdiğim şeylerle dalga geçemezsiniz kurallar var =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 açık aramaya çalışmayın boşuna. kişiye yönelik kullanılmış bir resim değil. meme ucu ve genital bölgeleri gösteren, çizen vs resim & videoya izin vermiyoruz. dynamick özellikle istedi bunu yıllar önce bizden. her müdahale edildiğinde hesap sormak yerine kafanızı çalıştırın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Black-ice said: Namessar said: Melee char degilseniz armorer pek lazim degil. Silah upgrade i daha onemli ranged icin. o dediğin blacksmith sanırım melee weaponları upgrade etmek için blacksmith lazım. hayir. diyorum ki ranged isen armor upgrade etme, gerek yok. ne giysen oluyor. stealth icin shadowed vs dikkat etsen yeter. silah upgrade ise sart. melee isen armor mutlaka upgrade edeceksin. onemli. melee de silah upgrade inden ise hic bahsetmedim orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Melee'de silah upgrade çok işe yaramıyor ya. Hatta BiS chest armor da upgrade edilmiyor zaten. Sacrifice Blade (spo olmasın diye isim vermiyorum) bulduğun anda bitiyor zaten yeni silah arama derdi. Melee cheat olmuş zaten, Blitz ile beraber tek ataraktan geziyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 abartmayın, menzilli silahlar içinde zırh lazım, ha ortalama bir zırh yeter misal o agi ve per veren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Gangren said: Melee'de silah upgrade çok işe yaramıyor ya. Hatta BiS chest armor da upgrade edilmiyor zaten. Sacrifice Blade (spo olmasın diye isim vermiyorum) bulduğun anda bitiyor zaten yeni silah arama derdi. Melee cheat olmuş zaten, Blitz ile beraber tek ataraktan geziyorsun :p kremvbilmemne teeth 'mi o dediğin? ben onu çok alakasız şansa buldum. daha iyi melee silah yok ondan galba daha denk gelmedi. questi falan mı vardı onun ben tamamen şans buldum asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 benim gördüğüm slow weaponlar genel olarak daha efektif blitz,sneak-ninja için. olay orada tek vuruşta öldürebilmek, ses çıkmaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 pain train 3 supersladge power armor shift+w ile havalandırıp havada yere çakıyosunuz adamları en keyifli gameplay sneak fln boşverin zaten kırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 vurdun mu ses cikcak olm, o ne oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 said: Beta update 1.2.37 General memory and stability improvements Performance improvements inside the Corvega Assembly Plant Fixed issue with player becoming stuck in terminals yeni çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Sam said: ballistic weave modları nasıl op belli değil. courser uniform'a mk5 basınca tam https://jkleyngeld.files.wordpress.com/2012/08/harley-1.jpg steyr aug da koysalarmış tam olacakmış. bos uniformlara basılamıyor ama cidden kızdırdılar. OBAA DEUS EX OLACAM! https://www.youtube.com/watch?v=Js02m-7qHyE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 patricia hernandes bile shitakuda bombalamis oyunu lel, o bile bu oyun fallout degil demis dsafasdffasd said: In the city of Goodneighbor, there’s a seedy place called the Memory Den. Head inside and you’ll find rows of pods, each one housing someone lodged deep in their own memories, oblivious to the world around them. With the Memory Den, Fallout 4 summarizes the conflict felt by many longtime fans: it’s easy to lose yourself in the dream of how things used to be, while ignoring the way things actually are. Whenever I visit Memory Den, I don’t like lingering for too long. It’s not real, I know, but I don’t like the thought of getting trapped there, of never going out and having cool new adventures. Even as I may not linger, however, I do understand why others may not want to leave. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 kotaku mevcut durumda bethesda nin ban listinde. leak haberleri yuzunden. fo4 e erken review alamadilar. ayrica eventlere de cagirilmiyorlar. orada yazilan herhangibi bir fallout 4 review ina guvenmezdim ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Sam said: said: Beta update 1.2.37 General memory and stability improvements Performance improvements inside the Corvega Assembly Plant Fixed issue with player becoming stuck in terminals yeni çıkmış. iyi, maymun olmustum monitoru 144hz-60hz-terminalde isi bitir-144hz yapmaktan. terminal olayini fixledilerse yapmama gerek kalmadi demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=qfaO1g95WZ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Namessar said: Sam said: said: Beta update 1.2.37 General memory and stability improvements Performance improvements inside the Corvega Assembly Plant Fixed issue with player becoming stuck in terminals yeni çıkmış. iyi, maymun olmustum monitoru 144hz-60hz-terminalde isi bitir-144hz yapmaktan. terminal olayini fixledilerse yapmama gerek kalmadi demektir. Oyunun içinde refresh rate ayarı göremedim ama, eğer Windows ayarını kullanıyorsa bende terminalde takılma gibi bir sıkıntı olmadı, bilmiyorum. (144 Hz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Denk gelmediyseniz diye. yan quest spoiler https://www.youtube.com/watch?v=S4wio20BPzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar