Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Feamer said:

BalisticGel said:

Armor workbench. Strength'in altındaki Armorer perkü lazım ama. Bir de her elbise upgrade olmuyor sanırım. Army fatigue var bende onu upgrade edebiliyordum.

şunu buldum:
http://fallout.wikia.com/wiki/Ballistic_weave

Aynen PA gibi seviye atlatıyorsun giysilere. Absürt hasar direnci veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dialog öncesinde quicksave almanıza gerek yok sırf, her seçeneği seçtikten sonra beğendiğiniz şey söylendiyse ve cevaptan memnunsanız tekrar quicksave edin. ben tek dialog içinde 4-5 kere quicksave alıyorum öyle. quickload dialogun içinde aynı yere koyuyor tekrar.

evet buna ihtiyaç kalması maalesef facia ama en azından çok hantal da olsa çözümü var.
Sosyal ağlarda paylaş

açık aramaya çalışmayın boşuna. kişiye yönelik kullanılmış bir resim değil.

meme ucu ve genital bölgeleri gösteren, çizen vs resim & videoya izin vermiyoruz. dynamick özellikle istedi bunu yıllar önce bizden. her müdahale edildiğinde hesap sormak yerine kafanızı çalıştırın biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Namessar said:

Melee char degilseniz armorer pek lazim degil. Silah upgrade i daha onemli ranged icin.

o dediğin blacksmith sanırım melee weaponları upgrade etmek için blacksmith lazım.

hayir.

diyorum ki ranged isen armor upgrade etme, gerek yok. ne giysen oluyor. stealth icin shadowed vs dikkat etsen yeter. silah upgrade ise sart.

melee isen armor mutlaka upgrade edeceksin. onemli.

melee de silah upgrade inden ise hic bahsetmedim orada.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Melee'de silah upgrade çok işe yaramıyor ya. Hatta BiS chest armor da upgrade edilmiyor zaten.

Sacrifice Blade (spo olmasın diye isim vermiyorum) bulduğun anda bitiyor zaten yeni silah arama derdi.

Melee cheat olmuş zaten, Blitz ile beraber tek ataraktan geziyorsun :p

kremvbilmemne teeth 'mi o dediğin? ben onu çok alakasız şansa buldum. daha iyi melee silah yok ondan galba daha denk gelmedi. questi falan mı vardı onun ben tamamen şans buldum asdfg

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ballistic weave modları nasıl op belli değil. courser uniform'a mk5 basınca tam
https://jkleyngeld.files.wordpress.com/2012/08/harley-1.jpg
steyr aug da koysalarmış tam olacakmış.

bos uniformlara basılamıyor ama cidden kızdırdılar.

OBAA DEUS EX OLACAM!

https://www.youtube.com/watch?v=Js02m-7qHyE
Sosyal ağlarda paylaş

patricia hernandes bile shitakuda bombalamis oyunu lel, o bile bu oyun fallout degil demis dsafasdffasd

said:
In the city of Goodneighbor, there’s a seedy place called the Memory Den. Head inside and you’ll find rows of pods, each one housing someone lodged deep in their own memories, oblivious to the world around them. With the Memory Den, Fallout 4 summarizes the conflict felt by many longtime fans: it’s easy to lose yourself in the dream of how things used to be, while ignoring the way things actually are. Whenever I visit Memory Den, I don’t like lingering for too long. It’s not real, I know, but I don’t like the thought of getting trapped there, of never going out and having cool new adventures. Even as I may not linger, however, I do understand why others may not want to leave.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

said:
Beta update 1.2.37

General memory and stability improvements
Performance improvements inside the Corvega Assembly Plant
Fixed issue with player becoming stuck in terminals

yeni çıkmış.

iyi, maymun olmustum monitoru 144hz-60hz-terminalde isi bitir-144hz yapmaktan. terminal olayini fixledilerse yapmama gerek kalmadi demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

Sam said:

said:
Beta update 1.2.37

General memory and stability improvements
Performance improvements inside the Corvega Assembly Plant
Fixed issue with player becoming stuck in terminals

yeni çıkmış.

iyi, maymun olmustum monitoru 144hz-60hz-terminalde isi bitir-144hz yapmaktan. terminal olayini fixledilerse yapmama gerek kalmadi demektir.

Oyunun içinde refresh rate ayarı göremedim ama, eğer Windows ayarını kullanıyorsa bende terminalde takılma gibi bir sıkıntı olmadı, bilmiyorum. (144 Hz)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...