Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Niye hocam sinir hastalığı ilacı mümessili falan mısın? Tüm forumları sinir hastası etmek kimin işine yarar?

Oyuna gelince, SSD de bile 25-30 sn load time bıktırdı, kimi diyor borderless windowed yapınca düzeliyor (lol) kimi diyor vsync kapatınca düzeliyor (lol) ama vsync kapatırsan oyun fizik motoru saçmalıyor. Load time lar patchleninceye kadar ara vericem sanırım. Loading screende eşya çevirme oynuyorum şu haliyle, Fallout değil.
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

Bone yeter be kardeşim.

Aç Fallout 2 oyna o zaman. Dürttükçe konu uzuyor da uzuyor. Ne yazılmış oyun hakkında diye giriyorum başlığa değişen birşey yok.

Anlattın beğenmediğini, tamamdır. Sakız gibi uzatmayın en iyi ben bilirim tavırlarınızı lütfen.

arkadaş sürekli bi şikayet bi şikayet.

madem bişiler tartışmak istiyorsunuz, gelin tartışın. gelin siz yazın.
oyunu oynarken beğenmediğimiz noktaları belirtip tartıştığımız için bizi darlamayın.
sırf biz yazıyoruz diye topiğin ekseni belli bir yerde diye şikayet edeceğinize, gelin siz de, tutan mı var?

tamam anladık oyunu çok beğendiğinizi. tamamdır 100/100 gotc.
ama biz eleştiriyoruz diye suçlamak yerine yazın ne yazacaksanız. taktik mi paylaşmak istiyorsunuz, oyunun ne kadar über süper olduğunu mu belirtmek istiyorsunuz, yazın geçin işte kardeşim.
sizin gibi düşünenler de sizinle muhabbet kurar topic altında.

tek taraflı bir topic istiyorsanız bilemiycem. buysa derdiniz tamam ben 1 hafta foruma bişi yazmıyacam.
bakalım ne kadar istediğin gibi bir muhabbet dönecek.
çok verimli şeyler bekliyorum senden ha. darladığına değsin.

ha, fallout 2 de oynarım fallout 4 de oynarım,
herkesin bir popisi vardır, çekemeyen anten taksın, oke?
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Lopeth said:

sonunda level 32 de buldum bir x-01 set

Tutoriallardaki her yere baktım çıkmadı, saçma random bi yerde çıktı.

İyiymiş. Ben 50 küsürüm daha çıkmadı.

Ben the dig questini yaparken legler haric parcalari power armor standte duruyodu. Level kactim hic bir fikrim yok.

Sosyal ağlarda paylaş

Bugün ana görevi bitirdim. Artık her yeri gezer bulurum bir şekilde(bu arada acilen dlc spamlasınlar).

Tabanca buildim hiç olmadı ya. Aynı anda iki laser sıkan tabanca buldum. El kadar aletle 250 dmg veriyorum. Delivererda ayrı güçlü iki sıkıyorsun kafalar uçuşuyor. Bu kadar silah çıktığını bilsem direk tüfek perki alırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonra ben oyunu Diablo gibin oynuyom artik dedim diye bana laf yapiyonuz.

Bugun haritanin disinda bi legendary alpha male deathclawdan hic bir item dusmedi. Kapattim direk oyunu.

Glowing seaden assaa dogru inince bitane piramit var. Piramitin oralar bayaa yuksek levelli legendary kayniyo. Zorunlu hazmat suitle geziyorum diye neredeyse her mob tek atiyor. Kitelaya kitelaya kesiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya iyi de bu oyunu diablo gibi oynamak kendinizi hayal kırıklığına uğratmaya hazırlamaktan başka bir şey değil. Bir kere oyunda kısıtlı tier'de armor ve silah var. Bir kere syhth ve combat armor bulmaya başladıktan sonra defansı daha yukarıya çekebilecek çok çok kısıtlı armor düşüyor.

İkincisi legendary itemların özel kısımlarının çok büyük bir kısmı çöp. Hayvana fazla vurma, ghoula fazla vurma, kilidi daha rahat açma vs. vs. bir kere bile kullanım görmeyen şeyler. Şarjör değiştirmeme ve two shot gibi faydalı birkaç tane güzel şey var. Onlardan da bana lvl 50 olana kadar bir tane düştü. Hala hunter leather armor arm piece falan düşüyor bu levelda.

Bu nedenlerden ötürü legendary keselim, loot düşsün diye oynamaktan bir kazancınız olmayacak. Legendaryden düşen loot bir iki kere güzel olursa ekstradan sevinin geçin. Hiç öyle diablo gibi bütün oyunu o loot üzerine kurmalık bir şey yok.

edit: Hazmat suit yerine upgradeli power armor oraları çok daha rahatlatıyor bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Sonra ben oyunu Diablo gibin oynuyom artik dedim diye bana laf yapiyonuz.

Bugun haritanin disinda bi legendary alpha male deathclawdan hic bir item dusmedi. Kapattim direk oyunu.

Glowing seaden assaa dogru inince bitane piramit var. Piramitin oralar bayaa yuksek levelli legendary kayniyo. Zorunlu hazmat suitle geziyorum diye neredeyse her mob tek atiyor. Kitelaya kitelaya kesiyorum.

glowing sea'de mob kesecekse PA ile yapman gerek. hazmat suit koruma vermiyor radiation dışında, PA hem hazmat kadar radiation koruması veriyor hem de combat koruması veriyor

Sosyal ağlarda paylaş

Ben legendary konusunda çok şanslıyım. Bi +cryo damage veren crit vurduğumda mobu donduran combar rifle düştü, şarjörüne sonsuz kurşun alan hunting riflela smg düştü, +%50 limb damage veren missile launcher düştü, 15 explosive aoe damage veren minigun düşttü ve bütün upgradeleri tamamdı vs. God mode geziyorum x-01 power armor içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...