bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Küççük yazıyorum. Turizm sektöründeyim 3 yıllık tecrübe var. Istanbul'dayım. Şehirden nefret ediyorum. Şu an maaşım fena değil ama istanbul çok pahalı aslında kuş kadar kalıyor tek başıma eve çıksam harcamak için 1500 tl kalıyor en güzel ihtimal bu tabi borçsuz harçsız. İzmit'te 3 dükkan var. bayan giyim işi yapıyor. Babam 61 yaşında kendi koşturuyor. 3 kişi de çalışıyor. Dükkanlar kendilerini döndürüyor ama ben yardımcı olursam bişeyler yaparız gibi geliyor internetten falan. Bırakıp istanbul'u skimsonik title'ları gidip esnaf olayım izmit'te babamla ticaret yapayım koşturayım diyorum. Yaş 30. sektörü bırakırsam bir daha geri dönmem zor ki zevkte almıyorum yaptığım işten. nasıl fikir? möthiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 elbise her zaman satar. git babanın elini öp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Piyasayı öğrenmeden çılgın planlar geliştirip babanın işini batırmayacaksan ve dükkanlar sizinse iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bLackcha0s said: zevk almıyorum yaptığım işten Durma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Zevk almıyorsan yaptığın işten anında kaç uzaklaş imkanın varsa ki var. Hemen kaç uzaklaş. Ayrıca kendi sahibin olduğu işte çalışmak çok daha mantıklı. Patron sensin. Ve eminim daha çok para kazanırsın, şu anki maaşından. Bide tükanlar seninse süper. Fakat babayla çalışmak bazen intihar etme isteği uyandırabilir adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 turizm olduğu için git direkt. turizm insanı genç yaşta öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 hayatının hatası olur. hele bi de işler istediğin gibi gitmezse izmitte gg no re direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 izmit kötü şehir. ama rahat. istanbul'a yakın. hsonu atlar gelirim. dükkanlar bizim değil o yüzden pek bir şey getirmiyor. kazandığımız masrafa gidiyor. Turizm de sektörde iyiyim aslında geleceğim olur ama ben böyle bir hayat yaşamak istemiyorum istanbul'da. şu anki maaşımla ev bulamıyorum bulsam bana yaşayacak para kalmıyor. Umudum vardı yurtdışı falan gibi ama onlar da tükendi. Kız arkadaş olayı da bitti. İstanbul'a bağlayan tek bir şey yok. Arkadaş ortamım da eskisi gibi değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Su depesyon modundan cikmadan bulanik kafayla karar verme sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bana müşterini söyle sana nasıl olacağını söyleyeyim. iç Anadolu'da esnaflık yapmak her babayiğidin harcı değil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 abi sizin olmayan dükkana gidip esnaflık mı yapacaksın manyak mısın asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 sen evlenmiyomuydun ya? noldu kız ayrıldınız mı? babanla konuş. ısrarla çağırıyorsa gitmeyi düşünebilirsin ama oğlum ben seni boşamı okuttum lende diyebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bu arada dükkanlar bizimden anladığım "mal sahipliği" :) Yani kiracıyız ama dükkanlar, mallar bizim tabi. esnaf101 den çaktım sanırım hiç girmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 elesso said: sen evlenmiyomuydun ya? noldu kız ayrıldınız mı? babanla konuş. ısrarla çağırıyorsa gitmeyi düşünebilirsin ama oğlum ben seni boşamı okuttum lende diyebilir... nikah masasından kalktım :) kız depresif hayatımı kaldıramadı ayrıldı. yok aksine o sürekli hadi gel diyor. Ben yetmez bu para hepimize diyorum yettiği kadar diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 manyak misin lan ne isin var esnaflikta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ha tabi dukkanin onunde tavla, gelen giden kizlarla muhabbet, bi de ESNEK CALISMA SAATLERI ni seviyosan olur tabi neden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 axedice said: bLackcha0s said: zevk almıyorum yaptığım işten Durma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Esnaflık hem zor iş hem de cidden öldürdüler esnaflığı, kendi işinin olması bir sürü insana cezbedici geliyordur ama daha zor ve daha stresli. Tutturursan daha çok kazanırsın, kazandıkça da stres daha da artar. Benim anladığım kadarıyla anca kendini döndürme tutturmaktan sayılmıyor o yüzden istanbul'da kalmak istemiyorsan izmire antalyaya falan geçmeye çalış, maaş daha az olsa da yaşam daha rahat olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 3 dükkanı teke düşür mülkünü satın al internetten satış yapma ihtimalini değerlendir sistem yürürse bşına geçersin yoksa da babanı erken emekli etmiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 hepsini kapa dükkanları kiraya ver kira ye en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 victorias secret ruzgari seni de vurdu dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Aslında en güzeli ajans kurmak. İlla tutar. Ofis de kolay. bir masa bir siyah deri koltuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 baban giyime baksin sen de ic giyim bolumunu ac..internet ustunden ..bir de yalan marka olustur ..surekli kampanya yap..sequo ile ortak olun.senin siteye backlink versin..kendi sitesindekilere indirim tanimlansin.ole iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 BonePART said: hepsini kapa dükkanları kiraya ver kira ye en güzeli şu işe yarıyor mu ya emekli maaşı için çalışanlar var hayvan gibi kira topladıkları halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 barbu said: Aslında en güzeli ajans kurmak. İlla tutar. Ofis de kolay. bir masa bir siyah deri koltuk. o fake agent abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar