AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Gençler; 1 terabytelık bir harici diskim vardı ve içini geçen hafta kapanan YTS'den (eski adıyla YIFY) blu-ray kalitesinde filmlerle doldurmuştum. Disk ömrünü doldurdu ve hiçbir teknik servis tamir edemiyor. YIFY kapandığı için o kadar çok filmi bir daha bu kadar güzel kaliteye bulmam da mümkün değil. Mecburen bir tanıdık aracılığıyla veri kurtarma şirketine yönlendirdim ve 1750 dolar fiyat biçtiler. Bu fiyat bana aşırı fahiş geldi. Bu işi daha uygun ücretlere yapan bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Boşver be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 gb başına fiyat veriyorlardı eskiden. Hep pahalı olmuştur bu işlem ya şirifsizler. Paralel yapıyım falan de emniyetten hddleri incelemek için toplasınlar, bedavaya kurtarabilirisn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 dediğin grubun sitesi yine açılmış galiba. 1 TB için değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 YIFY dedigin 1080p filmleri 1,5-2gb halinde publish eden grup degil mi? Oyleyse isabet olmus. =) Ortalama 2 gig desen 500 tane film icin gidip veri kurtarmaya para dokmeye degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 film arşivleyip ne yapacaksın ki? eskiden bende yapardım bidaha izlemeyeceğim film boşuna yer tutuyor. zaten stream hayvan gibi olmuş herşeyi bulabiliyorsun. illa arşivleyeceksen dvd koleksiyonla. özetle değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Çocukluk fotoğrafın falan sandım. Film için değmez ya kasma. İstifçilik resmen o kadar film indirip saklamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 O paraya 10 yil VPN ve Netflix alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 abi vaktin oldukça şu roket ya da turbo neyse onu açsan dizsen sıraya torrentleri kısa zamanda aynı arşivi elde edersin zaten gerek yok o kadar para vermeye. yify dediğin şeyin 720psi 700 mb zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 yify ve blu-ray kalitesini aynı cümlede kullanmak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Hmm 750 Dolara aynı filmleri sana geri 3TB HDD içinde veririm ;) Ha tabiki o salak ripper gruptan değil bildiğin sağlam ripler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 1 TB'ı 100 mbit bağlantıyla 1,5 günde çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 bright +1 demek istediğim oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 geçen gün wd hardiskim düştü yaklaşık 50cm yükseklikten falan. yıllardır mis gibi kullanıyordum tek seferde pattiz oldu. bilgisayar harddiski görüyor. hdd'den ses ışık vs de geliyor ama hdd kesinlikle açılmıyor ya da donanımı kaldır diyince de kaldırmıyor. ölmüş müdür şimdi bu ? içinde cia gizli dosyaları yoktu da 2000'lerden kalma bir sürü ıvır zıvır nostaljik şey vardı. üzülürüm valla giderse. bütün msn loglarını bile 2017 yılına kadar getirmiştim. dile kolay 13 sene öncesinin konuşmaları. arada açıp açıp gülerim. bunu nereye götürmek lazım. kendim kurtarabileceğim bir yöntem var mı ? tenks. bu arada yere düşerken çalışıyordu. öyle daha kötüymüş galiba dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 r-studio ile bi çabala belki birşeyler kurtarabilirsin. ama içerdeki verinin %10'unu kurtarırsan iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Red said: geçen gün wd hardiskim düştü yaklaşık 50cm yükseklikten falan. yıllardır mis gibi kullanıyordum tek seferde pattiz oldu. bilgisayar harddiski görüyor. hdd'den ses ışık vs de geliyor ama hdd kesinlikle açılmıyor ya da donanımı kaldır diyince de kaldırmıyor. ... Cok buyuk ihtimalle kafasi takilmistir.Tamiri kendin yapabilirsin ama cok buyuk risk.Toz falan hddnin plakalara degerse kurtarilamaz hale geliyo alet.Ote yandan kafayi durterken ucundaki incecik okuyucu kafa hddye surterse gene kurtarilamiyo falan.Aparatlari falan var o isin.Hdd tamiri yapabilen bi veri kurtarmaciya gidip onlara yaptirman lazim.Belki kafanin tamamen degismesi lazimdir falan filan. Bu arada adamlara veri kurtarttirmayacaksin.Fiziksel kafa tamiri yaptirip veriyi kendin kurtaracaksin.Sadece kafa tamiri saniyorum ucuz. Youtubeda videolar var.Izleyince bende yaparim lan bunu diye gaza geliyo insan.Sonra hddyi eline alip dolaniyo ortalikta.hdd heder etmisligim var boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 bundan 4 5 sene önce bütün çocukluk - lise - üniversite - ingiltere resimlerimin olduğu seagate marka hdd hatalı üretim olduğundan arıza çıkartmıştı. verileri kurtarmak için verdiğim bilgisayarcı başka bir firmaya yönlendirmişti beni onlarda dedektiflik işine giriyo 10bin $ isteriz demişlerdi. hdd'yi hala saklıyorum teknolojinin gelişmesini bekliyorum. muhtemelen konusunu burada da açmışımdır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Ahahaha 10k $ mi keske yaptirsaymişsin bak 1 dolar 1 rabia olucak yakinda hala sansin varken git yaptir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar