Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 sonuçta burda tartışıldı ve hepimiz hemfikiriz artık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 µh said: lol'ün dotaya göre daha basit olduğu gerçek de biz de o yaşlarda frozene throne'da daha adına dota bile demeden dota oynuyorduk. sonuç olarak piyasada ne varsa onu oynuyorsun şunu yazmaya gelmiştim. o yüzden apple'ın applev0dka said: lol'ün tek başarısı bebelere inebilmiş olması. savı pek sağlıklı değil. aradaki fark aslında dönem farkı, internetin hayvan gibi yaygınlaşmış olması. haliyle daha fazla çocuk oynuyor. bi de lolün dotaya oranla daha basit olması oyunu kazanmanı senin için kolaylaştırmıyor ki rakibine de aynı derecede basit sonuçta. neyin mücadelesini veriyorsunuz anlamıyorum. zaten hangi oyun olursa olsun kendi seviyendeki adamlarla oynadığın zaman her türlü aynı zorluk derecesidir senin için. neyse konuyu nasıl hemen de lol vs dotaya getirdiniz yine hayretler içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 bajazet said: Mutluluk salgılamak için cumartesi gecesi dışarı çıkma gerekleri olmayan, popüler kültür kıskacına yakalanmamış olduklarından yaptıkları eylemlerden bir onay-övgü feedbacki beklemeyen bireyler onlar. no-life diyosun yani açık açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 referans noktasına göre değişir. sana göre cumartesi evden çıkmayabilen adam no liferdır, betüllerle doğumgününü maytapsız kutlamayana göre sen. yemek arasında sevgilisinin eline yoğurt bulaştıranlara göre maytapçılar no liferdır, instagram playboylarına göre yoğurtçular. marquis de sade'a göre diğerleri. bana göre farkındalık sahibi olmayanlar no liferdır mesela. o yüzden eve onlinecıları dahil etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 yemek arasında sevgilinin eline yogurt bulastirma nedir sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 bajazet rektlemis biraz, hic fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 starcraft'ı göstere göstere bitirdiğinden beri dünyanın en mal firması olduğunda hem fikir olurum sizle. zaten çıtayı yükselttiği son oyun wow. sonrası hep eski güzel günlerin hatırına oynanan saçmalıklar. kızgınlıkla biraz ağır konuştum ama değil yani bir bok değil blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 hattok said: Bide Blizz en iyisi ya. Adamlar sadece oyun değil, bi yaşam tarzı üretti. Hepimiz tanımadığımız insanlarla değişik tecrübeler edindik. Garip dostluklar kurduk. Ecnebi Guild memberlerıyla yurtdışında takılanlar bile oldu. Ve çokta güzel bi oyun oynarken yaşadık bunları. Bence Blizz god-tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Abi uzun uzun size yazı yazmak istiyorum ama kısa kesicem mecburum buna çünkü hiçbir şeyi anlamadan konuşuyorsunuz. Öncelikle dota ile lolün alakası yok bunu bi algılayın. Dotada creep deny var diye lolde olmak zorunda değil. Çünkü dotada öldüğünde ortalama 250 gold kaybetsen bu 250 goldu 5 minyon ile geri kazanabiliyorsun. Bu lolde yaklaşık 13 minyona denk geliyor ve çok fazla vakit kaybı yaratıyor ve skiller scaleli olduğu için çok aşırı fazla geri düşülür (early/mid game) bunun yüzünden ölünce gold gitmesi aptalca olur lolde. Ha diceksin 200 250 gitmesin 100 gitsin comeback zorlaşsın hede hödö. Hayır abi gitmeyecek zira oynamasını biliyorsan oyunu (Hani bok atıyorsunuz ya bebe oyunu diye) İsterse dakka 40'a gelsin o karakter yine karşında bir şey yaptırmamalısın eğer yaptırıyorsan bu basit oyunu beceremiyorsun demektir ki bu da senin problemin kendinde araman gereken bir şeydir.Oyun dinamiklerini gram bilmeden konuşmayın bir daha gerçekten can sıkıyorsunuz çünkü. Herolar arasında dağlar kadar fark var benzeyen herolar çok az. hatta şöyle diyim Zed,Leblanc,lee sin = Dotadaki bütün karakterler. işte invoker var bi dotada. Loldeki herolara rip off diyecekseniz gerçekten ayıp, Hon'a bok atın o konuda. Şu nashor roshan olayını da ilk defa duyuyormuş gibi GANKA LOL ÇAKMA BAKSANA ROSHANI TERS CEVİRMİŞLER NASHOR YAPMIŞLAR . Hayır ters çevirince de NAHSOR oluyor Kaldı ki bu ilk defa yapılan bir şey değil? Kacınız burda Heroes of might and magic 3 oynadı bilmiyorum ama ordaki bi chapterda da ERUTAN REVOL vardı ters cevirince NATURE LOVER oluyor.Daha nice örnekleri de var. Şu yaptığın saçma laf hobbitten gnome,halfling üretmişler demek gibi bir şey gerçekten o kafa. Aynı diyorsanız biraz hona bakın bence. Kitler bile aynı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 he bebe he sus lol oyna hadi wot yazmis bide sinirenip sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 hattok said: Öncelikle dota ile lolün alakası yok bunu bi algılayın. HAHHAHAHHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHA AHAHAHAA AHHAHAHA HAHAHA AHAHAHAH HAHAHA HAHAHAHA 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 kaç kez dedik forumu yeni üyeliğe kapatalım, sadece zeka testi ile alalım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 hattok said: BAKSANA ROSHANI TERS CEVİRMİŞLER NASHOR YAPMIŞLAR . Hayır ters çevirince de NAHSOR oluyor vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 trolse başarılı degil gerçekse geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 lol demis arkadasi banlayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 sadece cüce cevap vermiş soruya kendisini tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 hattok said: Abi uzun uzun size yazı yazmak istiyorum ama kısa kesicem mecburum buna çünkü hiçbir şeyi anlamadan konuşuyorsunuz. Öncelikle dota ile lolün alakası yok bunu bi algılayın. Dotada creep deny var diye lolde olmak zorunda değil. Çünkü dotada öldüğünde ortalama 250 gold kaybetsen bu 250 goldu 5 minyon ile geri kazanabiliyorsun. Bu lolde yaklaşık 13 minyona denk geliyor ve çok fazla vakit kaybı yaratıyor ve skiller scaleli olduğu için çok aşırı fazla geri düşülür (early/mid game) bunun yüzünden ölünce gold gitmesi aptalca olur lolde. Ha diceksin 200 250 gitmesin 100 gitsin comeback zorlaşsın hede hödö. Hayır abi gitmeyecek zira oynamasını biliyorsan oyunu (Hani bok atıyorsunuz ya bebe oyunu diye) İsterse dakka 40'a gelsin o karakter yine karşında bir şey yaptırmamalısın eğer yaptırıyorsan bu basit oyunu beceremiyorsun demektir ki bu da senin problemin kendinde araman gereken bir şeydir.Oyun dinamiklerini gram bilmeden konuşmayın bir daha gerçekten can sıkıyorsunuz çünkü. Herolar arasında dağlar kadar fark var benzeyen herolar çok az. hatta şöyle diyim Zed,Leblanc,lee sin = Dotadaki bütün karakterler. işte invoker var bi dotada. Loldeki herolara rip off diyecekseniz gerçekten ayıp, Hon'a bok atın o konuda. Şu nashor roshan olayını da ilk defa duyuyormuş gibi GANKA LOL ÇAKMA BAKSANA ROSHANI TERS CEVİRMİŞLER NASHOR YAPMIŞLAR . Hayır ters çevirince de NAHSOR oluyor Kaldı ki bu ilk defa yapılan bir şey değil? Kacınız burda Heroes of might and magic 3 oynadı bilmiyorum ama ordaki bi chapterda da ERUTAN REVOL vardı ters cevirince NATURE LOVER oluyor.Daha nice örnekleri de var. Şu yaptığın saçma laf hobbitten gnome,halfling üretmişler demek gibi bir şey gerçekten o kafa. Aynı diyorsanız biraz hona bakın bence. Kitler bile aynı lol. http://media.giphy.com/media/9idmMMOJlD9kc/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 axedice said: Öf overwatch dandiğimtrak ya. Bi tane moba varken ikinci bi fps moba yani meh. Ama 2.4 fena diil evet gibi aferim blizze. Spotted the casual. "WHERE ARE MUH TURNBASED EVENTS" http://i.imgur.com/MLcME5w.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 abi wow hariç paticikte hiç bir blizzard oyunu ilk çıktığında beğenilmedi (sc1 zamanını ayrı tutayım hadi fasülyeydim o zaman) hepsi hayvanlar gibi oynandı 1 hafta öncesi ne biçim oyun yüzüne bakmam diyenler 1 hafta sonra topiklerde theorycraft yaptılar :D casual adamın baş tacıdır blizzort forumda da yaşlar artıp, ancak işten kalan 1-2 saatte oyun oynayacak insanlar arttıkça blizz oynamaya devam edeceğiz. ben rahatsız değilim bu durumdan. öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 diablo3ü sorsan kimse almadı alan da beğenmedi ama 50k mesajlı kendi bölümü, çin seddi gibi sticky battletag listesi var kimse sene 2015de artık diablo oynamıyor, ama herkesde expansion var ehueh sorsan şöyle dandik böyle konsol oyunu ama oyundaki "paticik" clanında herkesde vanillası üstüne sezonuyla kafadan 400-500 hours playedlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ahaha başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 diablo mu ? hala para falan vermek mi? gerçekten var mı böyle adamlar ? http://41.media.tumblr.com/tumblr_llvmg60Zid1qz50wvo1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 İkinci BNet accountuma Reaper of Souls aldım yeni lan. 69 tl ye görünce dayanamadım DR da. adsfsfs. WoW a 7-8 sene her ay düzenli 13EU verdik. E kutusuna da ayrı verdik. Hesaplayın abi. Daha server transfer, name change vs kozmetikleri saymıyorum. HotS bedava. İstemezsen almayabiliyorsun gayet karakter. Gold biriktir hacı. Ama Nova'nın roller skin imbaaaaaa diyosan verecen işte 3-5 EU. Ayrıca 30 EU da versen, 1000 EU da harcasan aldığın zevk aynı sonuçta. Keyif aldığın tür ise. Yine dota, lol vs hiç bulaşmayan ben oynuyorum arada hala. Diablo RMAH kalktıktan sonra hiç sıkıntı yok. Sadece üvey evlat pozisyonunda Blizz için, e normal getirisi yok. Ona rağmen DLC kıvamında patch çıkarıyo adamlar. D3 komunitisi mutludur değildir, ayrı ama hala uğraşıyo adamlar işte. 40 Dolares e iki paketi de edinebiliyosun. SC serisi hala başarılı. Tür bitsin bitmesin, e-sport taki yeri bile sapasağlam adamların. Yeni pakette hype yaptı zaten. Bir kere para veiroysun, senelerce oynuyosun. Daha ne? HS zaten başlı başına zekice bilek hareketi. Yine bedava. Bu yaşıma kadar kart oyununa el sürmemiş benden bile arakladı 20 EU civarı işte. E oynadığım süre için gayet makul bir takas :) WoW öldü sayılır, evet ama hala onun tadında yok işte. Olmuyorda. Aynısını yapınca RIFT oluyo. E onu kim oynuyo şu an? Ona rağmen 5 melyon kişi oynuyor işte düzenli. Ben bile hala arada açıyorum, kapıyorum. Overwatch bence gayet eğlenceli olacak. Overwatch topiğinin ilk sayfalarına bakın, bir de sonlarını okuyun anlarsınız buradaki komunitiyi :D O cüzdanlardan 40 dolares çıkacak işte. Kısaca Blizz candır yav. Adamlar Activison'a rağmen kendi IP lerini korudu, korumaya da devam ediyor işte. E para da kazanacak tabi. Ha bi RMAH yüzünden kırgındım, o da geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 blizzard: home of casual gaming bu arada şu lolcü bebeye ne güldüm ya.. knight online la wow u da bi kıyaslasa da eğlensek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 DavidMills said: SC serisi hala başarılı. Tür bitsin bitmesin, e-sport taki yeri bile sapasağlam adamların. Yeni pakette hype yaptı zaten. Bir kere para veiroysun, senelerce oynuyosun. Daha ne? diğer dediklerini bilmem ama şu baya yalan. SC bildiğin öldü oynayan yok izleyen yok. Yeni expansion'da hype falan yok Heart of the Swarm'ın hype'ının 5 te 1 i hype belki yapmıştır son ek paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar