bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 nereye açsam bilemedim. oyuna giden var mı? kadıköy müjdat gezen'de oynuyormuş. gidenler yorum yazarsa sevinirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 vizyona açaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Müjdat Gezen ortamını mı soruyorsun ulan burada ne işi var bu konunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 nerede olması gerekiyorsa taşıyın abi işte bulamadım tiyatro ile eşleştirilebilecek bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 elbette garbage, tiyatrodan bahsediyoruz. iyi bi sey olsa filmi cekilir zaten abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 vizyona açıp; tiyatro oyunlarının da orada olması gerektiğine dikkat çekebilirdin. olmadı konu dışı veya garbage. en bilemedin knight online yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Vizyon'a atsınlar abi işte ne demek tiyatroyla alakalı bişi bulamadım sen salak mısın ya? Botanik bölümüne mi atsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 nereye atıyorsanız atın lan banane. kafa yormadım o kadar. oyuna gidip de beğenen beğenmeyen varsa yorumlarını şey ettiriversin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 gezdim tozdum ne alaka ya asddfgdfgf yok Bilim & Teknik ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 knighta kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 aklıevvellik yapmayın, uğur dündar köşe yazılarından nasıl oyun olur ben de merak ettim. bakmamışsan, hakkında şöyle bir sözlük entrysi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sen ne diyosun değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 topic'e girerken tiyatroya düzenli giden var mı gibi bir soru bekliyordum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 tiyatroya düzenli giden var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 neyse abi yer yoktu zaten. buranın admini yok mu atıversin garbage'a. izleyen çıksa şaşardım zaten sadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 sana özel bölüm açtırıyorum bekle canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 http://s8.postimg.org/yle1o73bp/oh_lawd_help_this_thread.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Kıbrısta tiyatro sfr ye gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 bingildak said: neyse abi yer yoktu zaten. buranın admini yok mu atıversin garbage'a. izleyen çıksa şaşardım zaten sadas. hem suçlu hem güçlü yüzüne tükürürdüm ama onu da yağmur zanneder yarabbi şükür dersin... senin gibiler yüzünden forum bu halde herpherp daha yazardım da hazırlanıp çıkıcam şimdi sonra devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Heveslenmişsin git işte. Zaten düzenli tiyatroya giden insan sayısı oldukça az, beğenmesen de destek olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar