Zegna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 paribu guvenilir diil diyolardı burda galba ya yanlıs mı hatırlıyorum. poff girsemmi paribu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 türk borsalarının hiç biri güveneilir değil. kısa vadede kapanmazlar ama sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Khiran said: Flassh said: cex o gibi kredi kartı ile btc alınan sitelerde, enpara kartı ile işlem yapmayı deneyen oldu mu? ben denedim, yapılıyor. ama kartta hem usd hesabı hem tl hesabı vardı parayı doğrudan tl hesabından çekiyor. usd hesabına çektiremedim ne kadar komisyon aldı? ordan binancea falan btc ya da eth transfer ettin mi? komisyonları ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Zegna said: btcturk dısında onerilecek site var mı? bu kadar surermi onay sacmalık ya, daha bi de ilk para transferinde 24 saat bekletiyorlarmış. koineks guvenilir mi? en kolay onay paribuda da. koineks falan da kimlik fotosu dilekce falan istiyordu yanlıs hatırlamıyorsam paribuda sadece kimlik bilgilerini elinle yazıyorsun otomatik onaylanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Flassh komisyonu tam hatırlamıyorum malesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 virwox'a da alabilirsiniz kredi kartıyla ama orda sll ile ekstradan çevirmeniz gerekiyor ve btc transferine komisyon alıyor ufak miktar için zararlı çıkarsınız az bişey, büyük miktarlarda daha karlı olabilir türkiyedekilerden bir de ilk transferde manual onaydan geçiyor, biraz uzun sürüyor o yüzden işlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 virwox'un limitleri ve komisyonlari ne alemde? hali hazirda baktiysan yazsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Ben digilirayla aldım bi sefer. 500 gönderdim 500wtry olarak geçiyor. Wave cüzdandan onu waves e çeviriyosun. Sonra gönderceğin waves olsarak 3-5 kuruş bişey fee ile gönderiyosun. Aldığın waves miktarını waves/tl kuruyla çarpınca 500 ediyor ama aldığın waves miktarının dolar karşılığına bakınca 100 lira eksik oluyor onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Mal said: Ben digilirayla aldım bi sefer. 500 gönderdim 500wtry olarak geçiyor. Wave cüzdandan onu waves e çeviriyosun. Sonra gönderceğin waves olsarak 3-5 kuruş bişey fee ile gönderiyosun. Aldığın waves miktarını waves/tl kuruyla çarpınca 500 ediyor ama aldığın waves miktarının dolar karşılığına bakınca 100 lira eksik oluyor onu anlamadım. kur farkından 500 lirada 100 liranı mı yedi? tekrar wtry yapmaya calıstında kaç lira geliyor? bende digiliraya bakıyordum da çokmuş fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Geri çevirmeyi denemedim. Şimdi baktım buy=69.80 sell=69.0 Yani geri çevirsem 500 olurmuş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Zegna said: btcturk dısında onerilecek site var mı? bu kadar surermi onay sacmalık ya, daha bi de ilk para transferinde 24 saat bekletiyorlarmış. koineks guvenilir mi? koineks 1 haftadır filan baya patlak, aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Mal said: Geri çevirmeyi denemedim. Şimdi baktım buy=69.80 sell=69.0 Yani geri çevirsem 500 olurmuş yine. kaç waves aldın toplam 500 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 7.47 o zaman 67 liraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 7.47 waves = 103 dolar yazıyordu yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Bithumb XRP/KRW 31.692 BTC 0,00006931 BTC 25.60% Recently 2 Bittrex XRP/BTC 12.158 BTC 0,00005407 BTC 9.82% Recently abi ripple yollamak çok mu zor, acayip arbitajdan para kaldırılmaz mı burda? = %25 fark var arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 bithumb'dan ne olarak çekceksin parayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 abi bilmiorm öyle görünce sordum. kore mi oluyo o borsa, dışardan girmece yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 btc geliyor yine brace yourselves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 gelmesin ya, o gelince altlar düşüyor. kaç gündür ne güzel alt taraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 düşsün, aşağıdan aşağıdan toplayalım işte sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 aynen şunu bekliorm bende. 22kda durup bi sabitlense altcoinlerde baya coşma yaşanacak. özellikle etherin potansiyeli çok yüksek ama btc yükselmeden ether almak da istemiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 butun cryptolarimi exchange'den jaxx'a cektim jaxx giderse valla nerede yasiyorlarsa bulup evlerini yakarim. yarisini paper walleta koymam lazim birara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 tron niye artıyor ya? var mı bi olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 ya bu raiblocks'un olayı ne adamlar oct 2017'de 50 centten başlamış bugun 5 dolar noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Ya bizim ofiste de baya bir Bitcoin'den kar eden arkadaş var, ben de finasçı adamım, 'olm girsene ne bekliyorsun' diyip duruyorlar. Birkaç video izledim, Lykke Wallet indirdim falan ama daha çok bilgi edinmem lazım. Şu tuto'lara da baktım bizim ama yakın zamanda giren birileri varsa bu işe en güncel yeni başlayan video'larını/yazılarını bir paylaşabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar