Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi sakın margin trading / kaldıraç olaylarına bulaşmayın.

ha önceden forexte 10'a katladıysanız paranızı tamam bişi diyemem de,

çok sakat o işler. forex'in demo hesabında 100k usd'yi bi haftada bitirmem güzel bi tecrübe oldu bundan dolayı hayatta bulaşmam o işe
Mesaj tarihi:
KillJoy said:

şimdi şu şekilde yapıyosun:

örneğin 155k ile giriyosun, sadece btc alıyosun ve bekliyosun.
2-3 ay sonra o 155k, 200k oluyor sonra 155k'yı geri çekiyorsun ve
eldeki 45k'nın yarısı hep btc de kalacak şekilde borsalarda oynuyorsun.

ben bu mantigi anlamiyorum, sadece psikolojik bisey. 0'dan 45 yatirmak ile anaparani cekip 45'i birakmak arasinda bi fark yok.

bi de kaldiraca SAKIN girmeyin kaldirac yatirimdan cikip kumar oluyor, kac kaldiraca izin veriyor bilmiyorum gerci de x5'ten fazlasi gg.
Mesaj tarihi:
capul said:

Cüzdan kitleme olacak aslında istesen de dokunamayacaksın...

Mesela IOTAları 1 sene kitle... anca o zaman rahat ederim ben de...

Ethereum'da var boyle smart contractler, kafan rahat edecek.
Mesaj tarihi:
Kaldirac yatirimdan cikip kumar oluyo dedi tuvalet kagidi coine para basan adam :D

Buraya ekonomist getirip aglatmak istiyorum hungur hungur

Kerem abiye linklesem mi lan acaba sdfg
Mesaj tarihi:
Bitcoin almayanlarin daha cok aglayacaklari zaman olacak onumuzde buraya getirmene gerek yok yani :D

tuvalet kagidi USD'dir, baksana 100 USD aliyorsun yarin FED diyor ki huheuheuheu 4 milyar tane daha bastik istersen bunlari da satalim sana

http://www.marketoracle.co.uk/images/2010/May/dollar-debt-chart3.gif

benim bitcoinden en buyuk beklentim yemin ediyorum para kazanmak degil ilk amacim bu sacma salak devletlerin kafasina gore bastiklari tuvalet kagidindan kurtulmak.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

20 milyonum olsa paticikte işim ne

Benim 20m olsa yine girerim sizi seviyorum.

Iste paranin değiştirdiği insan ve değiştirmediği insan..

Ayrica yok mok falan diyorsun da yemiyoruz yani sdfsf
Mesaj tarihi:
Bitcoin zaten bu aptallarin aptal para politikasinin sonucu olusan gayrimesru cocuk.

Admlar para basti ki isletmeler kurulsun ekonomi canlansin diye, o basilanin 3/4 u aptal ulkelerein borsalarina akti nitekim. Su amda bitcoin gibi salak bisi bu degerdeyse, tamamen bu poltikanin yarattigi balonlardan biri iste.

Diger balinlar da sirasiyla brezila arjantin turkiye guney afrika borsalari
Mesaj tarihi:
Kimse bu devirde calisip para kazanma derdinde degil farkindaysaniz. Nerede uckaat is var nerede spekulasyon bar hemen elimizde tuzla kosalim.

Bunun sonu agir olacak da hadi hayirlisi. Sadece bitcoin icin degil. Aptal ulkelerin bos tahvilleri de buna dahil
Mesaj tarihi:
fiyatı konusunda tartışamam. belki bitcoin ileride shitcoin olacak tx sıkıntısı çözülmezse ama bitcoinin ortaya koyduğu bu fikir ile birçok şeyin değişeceğine adım gibi eminim.
Mesaj tarihi:
oha lan

said:

The IOTA foundation did a tangle reorg multiple times. Every time this happened, if you logged into your IOTA wallet it would show a zero balance. Which was incredibly disconcerting. This didn't just happen once, but multiple times. To get your balance back you had to keep clicking the 'receive button' to generate a new address, wait a minute, and then do that again and again and again, maybe a 100 times before your money would show up again.
Mesaj tarihi:
btcturk dısında onerilecek site var mı? bu kadar surermi onay sacmalık ya, daha bi de ilk para transferinde 24 saat bekletiyorlarmış.

koineks guvenilir mi?
Mesaj tarihi:
Flassh said:

cex o gibi kredi kartı ile btc alınan sitelerde, enpara kartı ile işlem yapmayı deneyen oldu mu?

ben denedim, yapılıyor. ama kartta hem usd hesabı hem tl hesabı vardı parayı doğrudan tl hesabından çekiyor. usd hesabına çektiremedim
  • Yeni Oluştur...