sardalya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Esh said: mcaffee de 2020de 1.000.000$ olmassa cukumu keserim diyo Mcaffee ginaly’i gecmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Btc 18k zorluyor. 30 milyar$ giriş var düne göre. 20k ya gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 güçlü bi aksiyon olmaz bence haftasonu. sideways gider. kesim yaparlar chop chop, pazar akşamı pump başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Cme nin yatirimfilari 18inde başlıyor. O zaman görun siz tecavüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Ebesinin 70 bin nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 19.300 suan. Yilbasina kadar 30 gorucek sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 bu NN muhabbetinden sonra fiyatlar düşecek diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 NN nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 net neutrality olyı. mininge karşı throttle kısma çıkarabilirlermiş falan. ingilizce link https://www.inverse.com/article/39441-how-net-neutrality-could-affect-bitcoin-s-skyrocketing-value Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Xenus said: güçlü bi aksiyon olmaz bence haftasonu. tısıtısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 http://bitcalc.beepboopbitcoin.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 CthuLhu said: Xenus said: güçlü bi aksiyon olmaz bence haftasonu. tısıtısı abi zaten 17k'dan longum. her türlü win-win'in bro. altlar hoplarken bu tarz bi hareket beklemedim sadece. hem altlar hem btc artıyor şuanda dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Türkiye'den ne kellsniyosunuz almak için bi cevap gelmedi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 hala çözemedim şu olayı, altcoinlerin %75i bitcoinden teknik anlamda çok daha iyi (fee&speed) nasıl hala ipi göğüslüyor anlamadım. Eğer gelecek yıllarda bu olay bir balon değil de aktif kullanım haline gelirse. Btc'nin o gelecekte yeri olmadığı aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 en az komisyon kesen exchange hangisi, karsilastirip bakan var mi ? coinbase kullaniyorum basindan beri de cok gelmeye basladi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaşıldı mı bilmiyorum ama Japonya'da GMO adlı 4000 çalışana sahip bir şirket 882 dolara kadar olan maaşları bitcoin ile ödemeye başlıyormuş :) Are Bitcoin Salaries the Future? This Japanese Internet Company Thinks So Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Jeeztro said: net neutrality olyı. mininge karşı throttle kısma çıkarabilirlermiş falan. ingilizce link https://www.inverse.com/article/39441-how-net-neutrality-could-affect-bitcoin-s-skyrocketing-value etkilemez, blockchain hic network intensive bir is degil, confirmation da zaten yavas, attigin tx 90 milisaniyede mi gitmis 400 milisaniyede mi gitmis neredeyse onemsiz. yeahh1986 said: hala çözemedim şu olayı, altcoinlerin %75i bitcoinden teknik anlamda çok daha iyi (fee&speed) nasıl hala ipi göğüslüyor anlamadım. Eğer gelecek yıllarda bu olay bir balon değil de aktif kullanım haline gelirse. Btc'nin o gelecekte yeri olmadığı aşikar. bitcoin evrilebilen bir protokol suanda cogunlugun yeterli gordugu halde ki bu halinde kalabiliyor. ayrica diger coinler iyi gozukuyorlar cunku kimse kullanmiyor. samsunda evden ise 7 dk'da gidiyorsun diye gelecegin sehri samsun olmayacak. tabii ki teknik artilari olanlar var geneli hakkinda konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 McAfee antivirüsün sahibi John McAfee Bitcoin'in 2020'de 1 milyon doları bulacağına gayet emin konuşmuş. Gereğinden fazla emin konuşmuş, çok çok sakat bir iddia koymuş ortaya. http://www.ladbible.com/news/weird-news-expert-vows-to-eat-his-dk-if-bitcoin-doesnt-hit-1000000-by-2020-20171214?c=1513283093811 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 adamin elinde 10k coin var 1m dolar olunca evrene hukmedecek de ondan. gazliyo iste sefilleri alin da artsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Bitcoin Whales'le ilgili geçen Bloomberg'de enteresan bir yazıya denk gelmiştim, ilginizi çekerse bir göz atın derim :) The Bitcoin Whales: 1,000 People Who Own 40 Percent of the Market Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 oh ne kadar sasirtici bir bilgi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 sardalya said: bitcoin evrilebilen bir protokol suanda cogunlugun yeterli gordugu halde ki bu halinde kalabiliyor. ayrica diger coinler iyi gozukuyorlar cunku kimse kullanmiyor. samsunda evden ise 7 dk'da gidiyorsun diye gelecegin sehri samsun olmayacak. gayet guzel ornek olmus, yanlıs bilmiyorsam zaten su anda bitcoin networkden fazla tx tasıyan tek network ethereum o da işte erc20 tokenlar hypelarıyla filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Lancelion said: en az komisyon kesen exchange hangisi, karsilastirip bakan var mi ? coinbase kullaniyorum basindan beri de cok gelmeye basladi artik. coinbase exchange'ı tr'den kullanamıyoruz galiba, yurt dısında mısın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 cme lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 tüm coinler köpek gibi dump yiyor. nereye kacıcaz reee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar