razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 aynı şey btc dışındaki tüm coin'ler için de geçerli değil mi. belirli bir fiyatla başlamayan ve sıfırdan artan başka coin var mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Evet ya okudum biraz şimdi bana da sakat geldi. Şirket enteresanmış ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 250 lira atıp 50 cardona 50 stellar 50 eth 50 btc bölüştürcem öbür 50 komisyonlara gider zaten iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 eth ve btc iyi, kar edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Büyük birikimim olan 0.021 btc yi iotaya çevirmiştim fdsfdsf, çok yanlış bi zamanda çevirmişim ama, iota 3.14dolar falandı fakat iot/btc 0.00029441 den çevirdim. iota 5leri gördü ama iot/btc 0.000300 lerin üstüne çok çıkmadı. hala zarardayım denmez ama 14ünden sonra iot/btc biraz artarsa çevircem geri btcye, btc iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Cardona nın 3 dolara çıkması daha çok kar ettirir yoksa btc nin normal seyrimi 50 lira için? Ahiret sorusu gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Dort islem. Otur hesapla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Ayakta hesaplıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Bu gidisle ucarken bile hesaplarsin. Ha gayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 applev0dka said: Holy said: Kardan zarar etmişsin, overallda zararda değilsin. iota'yı direkt dolarla alamıyor. önce dolarla btc alıp o btc ile iota alıyorsa gerçek zarar etmiş olma ihtimali var mı ? hesaplayamadım valla blockfolio kullanıyorum kar görüntüleri için. kaçtan aldığımı ve ne kadar aldığımı yazıyorum. zarardayım overallda, karda değilim. bir kısmını 0.00037 iken almıştım, diğer kısmını da 0.0003'ken. bunları alırken 2.71 ve 3.5 dolar gibi fiyatları vardı iota'nın hatırladığım kadarıyla. TL ile btc alıp paribu'dan binance'ye atmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Tim said: Bu gidisle ucarken bile hesaplarsin. Ha gayret. Ayar gibi ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Bu arada 50 lira ile crypto dünyasına hızlı bir giriş yapan Mal arkadaşımıza kocaman bir alkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Ya bu borsaların çoğu fena, girmeden önce komisyon ve transfer ücretlerine iyi bakıp hesaplamalı. Başka bir siteden bitcoin alıp Bitfinex'e atayım desen yerine göre 100$ yeterli gelmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Binance en az komisyon alan yer diyolar exchange için. Komisyonu binancenin para birimi bnb ile ödersen %50 düşüyormuş komisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 abi ltcnin su durumunu görmek ya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 CthuLhu said: onaysız hesapla paribuda 500tl lik işlem yapabiliyorsun. btctürkte onay bir iki saate geliyor ama ilk para yatırman 24 saat sonra hesabına geçiyor. paribu hesabı açtım da hesaba para atmak için onaylı hesap gerekli diyor. onay için resim yükledim, kaç gün sürer onay gelmesi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 benim 4 gün oldu haftasonula beraber, gelmedi onay. dün btctürk onaylattım 2 saatte bugün ilk alışımı yapıyorum inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 paribu geçen perşembe günü 5 6 saatte onayladı arkadaşın hesabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 btcturk yerine paribu ısrarı neden? btcturk iyidir diye demiyorum da orada sorun yaşamıyor insanlar ama ısrarla paribu'da onay ve transferle uğraşıyor bir sürü kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 btctürk kapalıydı ben araştırdığımda. geçen hafta da arkadaşım 2 siteye birden başvurdu. paribu hesabı onaylandı, btcturk onaylanmadı galiba hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 btcturk bana gunlerce onay vermedı bende paribudan 500tl lik yapıyorum işlerimi şimdi 500 500 çıkıyorum zate yavaş yavaş, biraz para kazandım yeter dedim heh. xaty said: btcturk yerine paribu ısrarı neden? btcturk iyidir diye demiyorum da orada sorun yaşamıyor insanlar ama ısrarla paribu'da onay ve transferle uğraşıyor bir sürü kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Arkadaşlar, YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. https://i.hizliresim.com/bLPRNG.png https://i.hizliresim.com/o6JlBQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Durmuyor 4.74$ ben bunu yazarken 4.76$ olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 pontipati said: CthuLhu said: onaysız hesapla paribuda 500tl lik işlem yapabiliyorsun. btctürkte onay bir iki saate geliyor ama ilk para yatırman 24 saat sonra hesabına geçiyor. paribu hesabı açtım da hesaba para atmak için onaylı hesap gerekli diyor. onay için resim yükledim, kaç gün sürer onay gelmesi acaba? Paribu da onaysız hesaba vermiyor şu an yoğunluk sebebiyle diyor. Nooldu da millet birden coin işine girmeye başladı anlamadım. Btctur te aşırı yoğunluk var diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 sipeyskeyk said: Durmuyor 4.74$ ben bunu yazarken 4.76$ olmuş. 4.88 sarı kütük patlamak üzere doktor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar