bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 bitcoin tutan yok sanırım pek yalnız aşşşırı şekilde coin konuşuluyor. Yani alakalı alakasız herkes piyasada. matic ne olur avax al duyum aldım 800 kat artacak, o, bu, şu. TC yoruyor vallahi adamı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 bnb coştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Omgbtc aldım 1300 lerden geçen hafta. Yaklaşık %300 luk getiri bekliyorum kısa vadede. Ytd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 (düzenlendi) 21 saat önce, bLackcha0s dedi ki: bitcoin tutan yok sanırım pek yalnız aşşşırı şekilde coin konuşuluyor. Yani alakalı alakasız herkes piyasada. matic ne olur avax al duyum aldım 800 kat artacak, o, bu, şu. TC yoruyor vallahi adamı ya crypto'yu anlayan birinin bunlara hic bakmamasi gerekir onemli olan teknoloji degil, cok iyi bir teknoloji bulursan bitcoin sahiplerine airdrop yapip ordan baslatman gerekir hakkaniyet adina, 0'dan baslatinca amacin teknoloji degil de kendi cebini doldurmak gibi oluyor. TC simdi YTL2 cikarsa TL'lerinizi de almiyoruz dese, aa YTL2 daha iyi daha efektif 0'lar yok guzel kullanisli mi dersin yoksa elimizdeki paralara coktuler uckagitcilar mi bu yazdigim 1. nedeni, ikinci nedeni iste btc para basilmasin, 1 kisinin imzasinin kontrolunde olmasin birikimlerimiz diye cikmis. sen simdi atiyorum ripple aliyorsun, adamlar her ay kendilerine 100 milyon coin basiyorlar, yarin toplanti yapip 500 milyon coin basacaz deseler kimse karsi cikamaz tum haklari adamlarin elinde. tabii ki decentralized'iz diyecekler de uygulamada oyle olmaz. Merkez Bankasi de RTE'den bagimsiz officially ama tabii ki istedigi gibi mudahale edebiliyor, yargi da bagimsiz Nisan 11, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 simdi bu turkiyedeki gelismeler uzerine bi arbitraj olanagi dogdu mu? btcturk'de alis 413 alis 408 bin satis. => 49292 USD'ye geliyor google'a gore alis binance 49894.1 49768.8 bitstamp 49898 sanki tr'de bir alim firsati var gibi? bankalar kapali diye mi kullanamiyor insanlar, yoksa yanlis mi hesapliyorum? bende usdc usdt oldugu icin kullanabilirim gibi bu firsati 49292'de 1% fee ekleseler orda burda gerci => 49784 diger fiyatlara geliyor. baktigim fiyatlarin hangisi fee'li hangisi fee'siz cok incelemedim. olmuyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 safemoon alın atın kenara gençler. yatırım tavsiyesi. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Beni kim nft ye soktuysa, 10 tane kart aldım. 70 bin tl verdim. Hanıma söylerken oğlanın gülmesini görecektiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 54 dakika önce, akirafes dedi ki: Beni kim nft ye soktuysa, 10 tane kart aldım. 70 bin tl verdim. Hanıma söylerken oğlanın gülmesini görecektiniz. Dayı sen ne yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 (düzenlendi) yanlış topic Mayıs 10, 2021 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 On 10.05.2021 at 08:36, akirafes dedi ki: Beni kim nft ye soktuysa, 10 tane kart aldım. 70 bin tl verdim. Hanıma söylerken oğlanın gülmesini görecektiniz. allahtan böyle şeylerin ne olduğunu bilmiyorum sdgdshgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 TechLead cok kizgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 2:34'e kadar izledim bitcoinin alakasi yok stable currency'lerle ne threat'i 6 dkm olursa biara izlerim 2x'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2021 (düzenlendi) ne çöktü be ahah alım fırsatı dendikçe daha aşağı gidiyor asfgh Mayıs 23, 2021 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2021 Neye göre alım fırsatı diyorlar, tüm ortalamaların altında iken alım Fırsatını kim bilebilir ki, en fazla tersten fib çekip 0,7 den alırsın o da 24.000 civarı bişiye tekabül ediyor ki o bile muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2021 Ekran kartci looterlar uzgun. Elon ne tokatladi be ahahah %51 processor power derken, adam tek twitle silkeledi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2021 ekran kartı bekleyenlerin kart bulmasına temiz altı ay var daha, hemen stoklar dolacakmış gibi heveslenmemeli. ama küçük minerlar hor kullanılmış kart koyacaktır ikinci elde tabi, risk budur diyen alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2021 dijital lale soğanı havaya daha fazla karbon basmadan olabildiğince tasfiye olursa gelecek nesiller için kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 eth hala 2k civarında bu fiyatlardan niye gpu satsın minerlar hala çok karlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 Daha çok fazla düşmesi lazım kripto paraların. Bunu neye dayandırdığımı soruyosanız, kenarda nakit param var ona dayandırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 (düzenlendi) Ben ufak ufak kademeli alıma başlamayı düşünüyorum, BTC değil ama gözüm BNB'de. Şuanki kripto varlığım: 0 Mayıs 24, 2021 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 7 saat önce, Sam dedi ki: dijital lale soğanı havaya daha fazla karbon basmadan olabildiğince tasfiye olursa gelecek nesiller için kardır. evet amerikan ordusu daha yararli dunyaya bence de USD’de tutalim paramizi BNB ne naptin, CEO’sunun tek sozuyle veya sirketin tek hareketiyle 0$ olabilecek bir sey alinir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 Haklısın ama, ben kriptoyu genel anlamda riskli yatırım kategorisine koyuyorum. BNB de bir sonraki bull marketta epey yükselir diye öngörüyorum, 0$ olursa umursamayacağım bir tutarda yatırım yaparım zaten. 100 lira falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2021 2 saat önce, sardalya dedi ki: BNB ne naptin, CEO’sunun tek sozuyle veya sirketin tek hareketiyle 0$ olabilecek bir sey alinir mi? Tebrikler az önce tüm altcoinleri öldürdünuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar