Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Bu dediğim altcoin botu , gerçi onunda bedavaları var ama artık adamın yaptığı ne kadar iyiyse , para verip alıyodu millet. Hemde 250-300 dolar falan verip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 4 büyük banka yeni bir dijital para hazırlıyor Dünyanın en büyük 4 bankası yeni bir dijital para geliştirmek için işbirliği yapma kararı aldı. Financial Times’ın haberine göre, İsviçre’nin en büyük bankası UBS’in başını çektiği yeni dijital para geliştirilmesi planında Deutsche Bank, Santander ve Bank of New York Mellon yer alıyor. Bu 4 banka, geliştirilecek yeni para birimini 2018 başlarında ticari kullanıma sunmayı hedefliyor. Kısaca ‘blockchain’ adı verilen bu teknolojide dijital para akıllı algoritmalar tarafından üretiliyor. Dijital para birimlerinin potansiyel faydaları FED, BOE ve Kanada MB tarafından da inceleniyor. Ayrıca sektörün önde gelen kuruluşları da benzer teknolojiler üzerinde çalışıyor. ABD’li Citigroup ‘Citicoin’, yatırım bankası Goldman Sachs ise SETLcoin adını taşıyan dijital ürünler geliştiriyor. Uzmanlar zamanla yürürlüğe girmesi beklenen dijital paralarla ödemeler konusunda küresel çapta yeni bir sayfanın açılacağına işaret ediyor. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 büyük bankalar girince işin içine hiç güven uyandırmadı be. koinim nasıldır bilen var mı ? btcturke hesap onaylansın diye kimliği faturayı verdik içim hiç rahat değil şu anki olaylardan sonra. aynı şeyi koinimde de yaşamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 bir ben kullaniyorum koinim'i sanirim. gec confirmation blle olmadi hepsi withdrawal <15dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 btcturk hesabıma geçti tl olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 selam, 0.1 bitcoin alacam. Koinim'e vs para aktarmam mumkun degil simdi. Satan var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Rotweiler said: Blockchain.info bu sitede hesaptaki btc'yi veya doları tl hesabına nası çekebiliriz. btctürk veya koinim yoluyla mı ? cahilliğimi yüzüme vurabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Btcyi koinim'e aktarın, ordan çekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Goering said: Aiko said: btcturk'teki bitcoinimi nereye transfer edebilirim. malum site kapanacak yakında koinim.com al/sat makasi kapandi btcturk islemleri durdurunca. likit zamanda 10tl'ye kadar iniyor. komisyon oranlari btcturk'e gore az. blockchain onaylari ve para yatirma COK DAHA HIZLI. bitcoin yatirma ve cekme confirmationlari da BAYA HIZLI. gogo bu sitede hesap açtım fakat tl çekmek için fotoğraflı kayıt fln istiyorlar. kıllandım. gereksiz değil mi ? https://dbswc0eoqwh7z.cloudfront.net/img/verification_photo_example.jpg bu ne abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 kendilerinden mesuliyeti atmak istiyorlar iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 yapan var mı bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Bu gercek olamaz ya sdfg Yazili beyan yeterli olmali bu tur isler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Yeni bddk yasalari falan islak imzali form falan istiyo olabilir yatirim danismanligi icin, ama boyle bisi sanmiyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 hahahahah çoğiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Şu an bitcoin almanın en kolay, güvenli yolu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Noldu yahu bitcoincilere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 abov nolmuş lan 1050$ O.o ltc'e bakıyorum birde dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Profitleri nasil harcasak diye dusunuyoruz.Su an yapabilecegin en guvenli sey bitcoin almamak bir de.Girilmez artik buralardan.Dikkatli risk alin, girerseniz de adam gibi stop losslarinizi belirleyin.Su noktada bayagi belirsiz gidecegi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ee demistik al unut diye bak simdi noldu? dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 350 dolaresten alanlar 3'e katladı, dolarda fırladı şimdi, para içinde yüzüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 dalga geçenler kayıplarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Guzel katlamis valla ne denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Şimdi de ö.m. bekliyorum o bana gülenlerden :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Abi yuksek risk yuksek getiri. Yarin yine birilerinizin bitcoini calinacak bi kac ulke banlayacak vs. Stabil bi getirisi yok ama boyle 3e katlamasi da buyuk sans iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 70 bitcoin alacaktim ben 300 kusurken ama muhtemelen 310dan verirdim. 3e katlama ihtimalini dusunmeyip basarsin satisa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar