Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oluk Oluk Enerji Akacak.. Siyasete Atıldım

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

baya tanıyorsun beni heralde nerden geliyor bu boş anadolu çomarı özgüveni?

32 yaşımdayım. Hiç türkiye dışına çıkmadım. Bu toprakların insanların yapısını avucumun içi gibi biliyorum. Herkes kendini çok farklı sansa da aşırı fazla mekanik tutumlarınız ve sanal kişilikleriniz var gerçeğinizi örten.

Ha bana gerçeğinle gelsen elbette beni şaşırtırsın çünkü her insan özünde ilginç hazineler saklar. Ama binlerce defa aşina olduğum , üstesinden geldiğim tatavalar ile yaklaştığında seni anlayabilmek hiç güç değil .
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

baya tanıyorsun beni heralde nerden geliyor bu boş anadolu çomarı özgüveni?

ne diyecek abi başka.

karaktersizim tükürdüğümü yaladım mı diyecekti.

parasını verirsen onu da derde, parasını vermen gerek.

scratch goal olarak tükürdüğünü yalata da bilirsin bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

imamizer said:

noyan ben köle olmak istemiyorum. işim gücüm olmasın. sabah kalkıp işe gitmek zorunda olmayım istediğim kadar yatabileyim. ortalama bir evde yaşayım, internet telefon elektrik gibi fauralarım ödensin ama.

bide illaki dışarı çıkıcam arkadaşlarla 3-5 bi şey içmeye o da olsun. bunu sağlayacak mısın? nasıl sağlayacaksın?

Köle değil girişimci ol. Piyasada para var ve doğru atılımı yaparsan uyurken bile para kazanırsın. Eğer benimle partner olursan belki projelerimde sana şuan sahip olduğun iş imkanlarından daha iyi imkanlar sunabilirim. Sende bana ruhunun ateşinin gürleyişini gösterebilir misin ?

girişimci olmak sermaye gerektirir. sermaye sahibi olmak köleliği reddedip slave master olmak demektir.

diyelimki beşeri sermaye ile bu işi yapıyor olayım, o zaman da yine vaktimi, yeteneğimi veya iş gücümü kapitale dönüştüreceğim demektir ki, şu an yaptığım işle aynı kapıya çıkıyor.

üniversitede herhangi bir bölüm okusaydın bunu bilirdin.
Sosyal ağlarda paylaş

Cihangirde oturuyorum şuan ve kiralık ev. Buraya taşınmadan önce zorlu bir yaz atlattım. Sokakta kalmak nedir bilirim onun yerine maçka parkını tercih ederim.

günlüğüğü 20 lira olan yatakhaneler var taksimde hostel diyorlar. Sonra kasımpaşada günlüğü 18 lira olan otel odaları var böyle insanlık ayıbı gibi... odalarında piriz bile yok laptopunu takabileceğin.

Evsizlik değil , insansızlık , ailesizliklik hatta toplumdaki kabul gören koplalık seviyesinden uzaklaştıkça yaşanan yalnızlığı çok iyi bilirim.

Geçimimi ise en iyi yaptığım şeylerden biri insanlara iyi gelebilme, ruh hallerini fizleyip hayatlarına verimli devam etmelerine engel olarak ruh hallerinden çıkmalarına ve daha ilerisine cesaretlenmelerini sağlayan terapiler yapıyorum tarot kartlarımı kullanarak. Karşılığında ise para yerine işime yarayabilecek her türlü takas teklifini kabul ediyorum..

Şuan benimle seans yapmak isteyenler 2 gr altın ya da ederinde takas edebileceğim kumaş , organik erzak , beni heyecanlandıran herhangi birrşey ya da elimde olmayan kitaplar herşeyi kabul ediyorum yeter ki işime yarasın. Çünkü ben insanların işine fazlasıyla yarıyorum ve karşılığında adil bir takas istiyorum.

Ha bu işi de underground sürdürüyorum çünkü hala olmak istediğim kadar stabil dengeli biri değilim ve güçlerimi tam kontrol edemiyorken kaldıramayacağım bir celebritilik tercihim değil. HEdeflerimi başarırken hayatında tanıyabileceğin en zengin kişi olmam muhtemel ama amacım zengin olmak değil. Sahip olduğum özgürlüğün ve gücün püf noktaları Y ve Z jenerasyonlarına aktarabilmek. Böylece daha cesur ve daha özgür bir dünyada hep beraber yaşabiliriz.

Bu yüzden bana şu amca 250 lira ile tek odada yaşayamıyor gibi şeyler yazma. Aksaraydaki otellerde aynı odada bir sürü sakat ve dilenci amcayla , afrika ve ortadoğu mültecileriyle ffazlasıyla zaman geçirmiş biriyim. Ailemden de maddi ya da manevi hiçbir destek görmüyorum.

Piyasada enerji(parasal) var. Doğru hizmet ya da doğru iş birlikleri ile atılımlar yaparak çok kazanç sağlamakta mümkün. Ama 9-5'e ruhumuzu satmamız gerek yok.

Flam said:

Aruzyon said:

...sektörel yontulma süreçleri ve ardından gelen 9-5 haftanın %90'ını ev kirası ve mobilyası için yaşarken benim gibi birini...

bilader senin ev kiralık mı? nerde yatıp kalkıyon?

sen hiç çaresizlikten sokakta yattın mı? (drama olsun diye sormuyom, yaz ayıydı ve silkimde bile olmadı, daha zor şartlar altında da hayatta kaldım.)

geçicen o felsefeleri, sokakta yatıp son parasıyla da yemek yediği için okula gidemeyen insana gelip böyle tatava yapmıycan.

ha sonrasında deli paralar kazandık ama yani, kira için çalışmak gerektiğini öğrendik ilk.

sahi, sen ne iş görüyon, nerden geliyor bu canını yediğimin değirmeninin suyu?

bıktım sizin şu "ay ekmek parası mı hahaha komik şeyler sizi, yaşamak gerek, dünya çok güzel" alt metinli tavırlarınızdan.

yiğit özgür'ün müydü neydi, böyle çöp toplayan adamın yanında üzerinde barış işareti olan tişörtle "ah senin hayatına çok özeniyorum hem geri dönüşüme katkıda bulunuyorsun hem de özgürce gezebiliyorsun." falan diye kafa açan bir tip vardı. aha o karikatürdeki o tipte adamlara ayarım. feci ayarım hem de.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Aruzyon said:

imamizer said:

noyan ben köle olmak istemiyorum. işim gücüm olmasın. sabah kalkıp işe gitmek zorunda olmayım istediğim kadar yatabileyim. ortalama bir evde yaşayım, internet telefon elektrik gibi fauralarım ödensin ama.

bide illaki dışarı çıkıcam arkadaşlarla 3-5 bi şey içmeye o da olsun. bunu sağlayacak mısın? nasıl sağlayacaksın?

Köle değil girişimci ol. Piyasada para var ve doğru atılımı yaparsan uyurken bile para kazanırsın. Eğer benimle partner olursan belki projelerimde sana şuan sahip olduğun iş imkanlarından daha iyi imkanlar sunabilirim. Sende bana ruhunun ateşinin gürleyişini gösterebilir misin ?

girişimci olmak sermaye gerektirir. sermaye sahibi olmak köleliği reddedip slave master olmak demektir.

diyelimki beşeri sermaye ile bu işi yapıyor olayım, o zaman da yine vaktimi, yeteneğimi veya iş gücümü kapitale dönüştüreceğim demektir ki, şu an yaptığım işle aynı kapıya çıkıyor.

Sermaye sağlanması Bussiness Angel diye olaylar ve oluşumlar var üniversitede öğretmiyorlar mı ?

Sistemi sadece eleştiren değil aynı zamanda içine girip dönüştürmekle uğraşan biriyim. Üniversitede de 4 yıl maaşlı olarak çalıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

imamizer said:

Aruzyon said:

imamizer said:

Sermaye sağlanması Bussiness Angel diye olaylar ve oluşumlar var üniversitede öğretmiyorlar mı ?

Sistemi sadece eleştiren değil aynı zamanda içine girip dönüştürmekle uğraşan biriyim. Üniversitede de 4 yıl maaşlı olarak çalıştım.

Angel invest alabilmek için 2-3 slide ve yaparım-ederimden fazlası gerekli. Adamlara para kazandıracağın %100 kesin olsa, hatta şuan kazandığını göstersen bile kabul almayabilirsin. Kendi planlarına paralel birşey gerekli.

Olm bilmediğin şeylerde yorum yazma ya. Bir insan herşeyi bilemez. Öyle düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

yalan ve umut satıyorsun inanma ihtiyacı olan insanlara yani, akpden milletvekili olsana madem

Geleceğe dair şeyler söylemiyorum. rUH Hallerinde bugları fixleyip anti depresanla mallaşmaları yerine canlı hissetmelerini sağlıyorum.

Anneleri , babaları , sevgilileri ve en iyi dostlarıyla yapamadıkları objektif iletişim ortamında sesli düşünebilmelerini ve gerçekten neyi arzu ettiklerini kendi kendilerine anlamaları için ortam oluşturuyorum.

Beni kafelerde 20 liraya insanlara sevgili dedikodusu ve yalan satan falcılarla karıştırma. Benimle geçirilen zaman altın değerinde çünkü insanların içsel hazinelerinin labirentlerini geçmelerini sağlıyorum.

Dene bir gün istersen memnun kalmazsan altınını geri alırsın. Ama yaşayacağım deneyimle bambaşka hislere kendini daha iyi hissedeceğin için şu an yersiz konuştuğunu farketmiş olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...