Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oluk Oluk Enerji Akacak.. Siyasete Atıldım

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

Akhlaur said:

Beklentim yok, kendinle ilgili sunduğun şeylerden çıkarım yapıyorum. Sorumluluk aldın diye büyük iş başarmış olmuyorsun işte. Zaten benim yapmak gibi bir niyetim de yok.
Kendimi aşağılanmış hissetmiyorum senin aşağılama çabanı görüyorum. Seninle zaten çoğu zaman muhattap olmuyorum. Olduğum zamansa mümkün olabilecek en net ve açık şekilde niye forumda bu kadar tepki çektiğini söylemeye çalışıyorum. Sandığın kadar marjinal olduğundan değil. Elbette marjinallik tepki getirir, senden çok daha marjinal spritüel insanlarla karşılaştım. Burada benden başka da çok kişi vardır böyle kişilerle karşılaşan. Senin yaptığın şov, insanları beni izleyin beni dinleyin benden öğrenin beni lider görün ayakların zaten en başında savunduğun bütün ilkelere karşı. O kadar ruhani liderin böyle götlerini yırttıklarını nerde okudun da hala bu çabadasın ya. İç pınarın damlatıyo senin.

Ruhani liderlerin çoğu keyfi yerinde her ihtiyacı onun üzerinden servet kazanan organizasyon grubu tarafından karşılanırken buddhacılık oynayarak bu dünyada keyif süren tiplemeler..

Hiç biri hayattaki bağları benimki kadar keskin değil. Kar bazlı organizasyon poserları.

Ben free takılıyorum ve yolum onların ki gibi binlerce yıldır milyonlarca sayfalara yazılmış özlü sözleri söyleyip tatlı huzurlu insan pozları vererek rahat bir hayat yaşamak gibi arzum yok. Onlar altın kafeste ben ise kaos içinde.

Hırçınlığımı ve varlığının sahteliğini kırıp geçen doğal tutumum bir yana benim zaten kendimi yüceltmeme gerek yok. Bu kadar adam hayatlarındaki tüm sorunları beni aşağılarken kendilerini küçük düşürürken yeteri kadar dik duruyorum bu bana yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

Remus said:

3 sayfadaki isteğim hala geçerli. Davutoğlu <3 <3 <3

yolla fotoğrafları , doğum tarihini ve saatin sana astrolojik ve anatomik olarak en uygun eşi bulmanda yardımcı olayım.

Biliyorsun woman database'im dillere destan.

18 Ekim 1980, Saat 04:00, Paticik'e resim verilmez :) Enerjini kullan...
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam, noyan'ın geçmişi bizim açımızdan lüzumsuz kavgalarla doludur, anlıyorum.

ama gerçekten çok düzgün cevap vermeye, manyamamaya, agresyondan uzak durmaya çalışıyor adam.

biraz WoT var, sıpo yapiim kafa açmasın, göz yormasın.

kasmayın elemanı. fenalığımızı istemiyor, patiyi kendi adına belki geçmişine dair bir iz, eski bir dost sohbeti, söyledikleri terimlere (işte mage halamdan kumaş aldım zart zurt) aşina bir komünite olarak görmüş geliyor bize haber veriyor.

abartmayın, ayıp. bence fena bir insana benzemiyor. ben kendisini bir pati sayaraktan dostluğumu göstermeye hazırım (garı düşürme amacım yok evli barklı adamım, eskide kaldı onlar, karıma kızıma sarkmasın yeter :D ), neyse elimizden gelen yaparız noyan-sama, afiş mafiş asarız, sokak kavgası ederiz, sıkma tatlı canını. pati candır.

sen de agresyon yapmamak için sabrını ne kadar tutabileceksin, gerçekten bize söylediğin kadar olgun musun yoksa tırişka mı "şöyle kendimi aştım böyle oldum" söylemlerin, onu da sana saldıranlara karşı tavırlarınla göreceğiz.

yıkma, sakin ol. pati sana uyuz oldu uzun bir dönem ve buna da hakları var, senin yaşam stiline uyuz olmadılar bu arada. paso "kendilerine benzemeyen" filan geyiği yapıp oradan yürüme, senin yaptığın söylemlerin filan çoğumuza yabancı değil; çoğumuz da çok hoşlanıyoruz, hatta kimimiz de bu tür spiritüel öğretilerden bir şekilde besleniyor belki.

Anladığım kadarıyla buradaki insanların seninle sorunu, senin hıncal uluçluğundan kaynaklanıyor. çok bilen az söyler. çok söyleyene bu -artık komünite halini almışsa da- en nihayetinde internet sitesi forumunda değil, bu ülkede bile değil, dünyanın üzerinde hiçbir toplumda kıymet verilmez, alemin tavşanı muamelesi görür. belki birşeyleri biliyorsun, bazı şeyleri bizden çok, bazılarını bizden az biliyorsun ama şu "ben sizin babanızım" tavrından vazgeç, sadece burada değil, hayatında da çok işine yarayacaktır.

makul ol demiyorum, olma, sapıt, u..u'nu çek istersen, alkolünü al, önüne gelene pompaleyyo, hala nefes alabiliyorken hayatını yaşa, yarın o nefesi alıp alamayacağımız sadece salak bir şoförün frenle gazı karıştırmasına bakar, ama yaşarken zerafetin olsun.

rica ediyorum. nasihat da vermiyorum, senden bütün pozitif bakışımla(iyi niyet de diyebilirsin, aynı şeyin senin literatüründe söylenişi belki) rica ediyorum.

kıymetli zamanınızı bu WoT'la aldım ya, çok utanıyom kendimden be ya :(

dost tavsiyesi: bi de ben abi demek istemediklerime bey diyorum. çok işe yarıyor, denemelisin. for example: çetin bey
Sosyal ağlarda paylaş

Hindistan'da belgeselde bir amca vardı. Cadı ilan edilmiş, horlanmış, kötü davranılmış bütün hanımları etrafında toplayıp büyücülük öğretiyordu. (Hindistan'ın köylerinde böyle kadınlar köyden sürülüyor hatta öldürülüyor) Tabii büyücülük bahane, dolunay zamanı ayin yapmamız gerekiyor deyip grup seks yapıyordu hanımlarla. Belgesel çekenlere de gövde gösterisi yapmıştı bu ağaca kara büyü yapacağım ve kuruyacak bir hafta sonra tamamen solacak diye tabii belgeselciler bir hafta sonra geliyorlar ağaç yerli yerinde sapa sağlam. Noyruza'nın ışıklı yolu o noktaya doğru kayıyor. Belgeseli bulan mutlaka izlesin amcanın hayatı şapka çıkartılacak cinsten.
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

Çeto bana abi diyeceksin diyor ama gösterdiği reaksyonlar resmen bir kere sevviştikten sonra istediği ilgi ve ilişkiyi alamayan kızların nefret kusuş tarzı ile aynı ya..

Ben böyle birine nasıl abi diyebilirim ki ya ?

birader, nefret kusan birisi varsa sensin.
bir de bunu sevgi böceği kıvamında yazmaya çalışıyorsun ama olmuyor işte. aklın fikrin sevişmekte,bu en alakasız konudaki yazdıklarına bile yansıyor.
tamam,kabul,sevişmek önemli tabi ama insan spiritüel bir mevzuda iddialı olduğunu söylerken bile konuyu nasıl sevişmeye getirebiliyor yahu?

sen nasılki tarzınla ilgili sınırlar çiziyorsun diğer insanların da benzer hakları var. hiç yüz yüze görmediğim, hiç buluşmadığım bir adamın bana yaptığımız telefon konuşmalarında asker arkadaşım gibi adımla hitap etmesine elbette kılım,uyuz oluyorum. bunu da söylüyorum işte açık açık. bu da benim hayata bakışım, görgüm, kültürüm, terbiyem.
seni olduğun gibi kabul etmelerini istiyorsun insanların ama insanlara saygın yok. "her boku ben bilirim, siz düşük seviyelerdeki zavallı insancıklarsınız" modundasın. oysa şu forumda insanların çok büyük çoğunluğu maytap geçerken seninle adam yerine koyan da bendim. halen de seninle dalga geçiyor çoğunluk ve halen ben sana saygı duyarak yazmaya çalışıyorum.

yoksa bana abi desen neeeee, demesen ne?
ortak bir şey paylaşmışlığımız mı var ya da olacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkür ederim Flam.. Mesajın dengemi korumam adına o kadar iyi geldi ki. Beni anlayabildiğine ve niyetimin iyi olduğunu hem detayları görebilip hemde çok çok güzel ifade etmişsin...

Yıllar içinde saçma bir community feelin oluştu... uo scripting digging için takıldığım dönemlerde forum albümüne bakarken burtonesk diye birinin fotoğrafını görmüştüm. Bir gece sevgilimle uyurken ki yıl 2003-2005 arası muhtemelen kız rüyama girince yataktan kalkıp kızın fotoğrafına bakmak için paticiğe girmiştim... Biraz heyecanlı ve biraz da suçlu hissediyordum çünkü çok mutlu hissederken forumun üyelerinden biri olan siyah kemik çerçeveli gözlükleri ve beyaz teni ile oldukça nerdy ama bir o kadar çekici bir forum üyesine tutulmuştumm..

Hatta stalklayıp fb'de eklemiştim ama sonra yokoldu. Yıllar sonra geri döndüğümde yoktu ama bu sefer benim o dönemki sevgilimin fotoğraflarına paticikler tutulmuştu... Konu kapanmadıkça bende forumda kaldım sonra yolda kadıköyde , taksimde , izmirde yürürken aaa Noyzura diye patidaşlarla karşılaşıyorum.

Banlı olduğum sürelerde kendimi kasıyordum ama burada rahatım.. Facebookta sataşanları yerin dibine soktuğumda bir sürü kisi ya kırılıyor ya da haksızda olsa ezilenin yanında olup bana bileniyordu.

Aile ilişkilerim zayıfladı , keza eskisi gibi samimi olasım gelen insanlarda kalmadı hayatımda... Kelimeler içimde boğuluyor gibi olurken burada olasım geliyor..

İçten bir underground feeling ve dönüşüm kaydı tutuyormuş gibi oluyor. Seviyorum buradaki hardcore etkileşimi ve zamanla oluşan arkadaşlıklarımı.

Flam said:

Tamam, noyan'ın geçmişi bizim açımızdan lüzumsuz kavgalarla doludur, anlıyorum.

ama gerçekten çok düzgün cevap vermeye, manyamamaya, agresyondan uzak durmaya çalışıyor adam.

biraz WoT var, sıpo yapiim kafa açmasın, göz yormasın.

kasmayın elemanı. fenalığımızı istemiyor, patiyi kendi adına belki geçmişine dair bir iz, eski bir dost sohbeti, söyledikleri terimlere (işte mage halamdan kumaş aldım zart zurt) aşina bir komünite olarak görmüş geliyor bize haber veriyor.

abartmayın, ayıp. bence fena bir insana benzemiyor. ben kendisini bir pati sayaraktan dostluğumu göstermeye hazırım (garı düşürme amacım yok evli barklı adamım, eskide kaldı onlar, karıma kızıma sarkmasın yeter :D ), neyse elimizden gelen yaparız noyan-sama, afiş mafiş asarız, sokak kavgası ederiz, sıkma tatlı canını. pati candır.

sen de agresyon yapmamak için sabrını ne kadar tutabileceksin, gerçekten bize söylediğin kadar olgun musun yoksa tırişka mı "şöyle kendimi aştım böyle oldum" söylemlerin, onu da sana saldıranlara karşı tavırlarınla göreceğiz.

yıkma, sakin ol. pati sana uyuz oldu uzun bir dönem ve buna da hakları var, senin yaşam stiline uyuz olmadılar bu arada. paso "kendilerine benzemeyen" filan geyiği yapıp oradan yürüme, senin yaptığın söylemlerin filan çoğumuza yabancı değil; çoğumuz da çok hoşlanıyoruz, hatta kimimiz de bu tür spiritüel öğretilerden bir şekilde besleniyor belki.

Anladığım kadarıyla buradaki insanların seninle sorunu, senin hıncal uluçluğundan kaynaklanıyor. çok bilen az söyler. çok söyleyene bu -artık komünite halini almışsa da- en nihayetinde internet sitesi forumunda değil, bu ülkede bile değil, dünyanın üzerinde hiçbir toplumda kıymet verilmez, alemin tavşanı muamelesi görür. belki birşeyleri biliyorsun, bazı şeyleri bizden çok, bazılarını bizden az biliyorsun ama şu "ben sizin babanızım" tavrından vazgeç, sadece burada değil, hayatında da çok işine yarayacaktır.

makul ol demiyorum, olma, sapıt, u..u'nu çek istersen, alkolünü al, önüne gelene pompaleyyo, hala nefes alabiliyorken hayatını yaşa, yarın o nefesi alıp alamayacağımız sadece salak bir şoförün frenle gazı karıştırmasına bakar, ama yaşarken zerafetin olsun.

rica ediyorum. nasihat da vermiyorum, senden bütün pozitif bakışımla(iyi niyet de diyebilirsin, aynı şeyin senin literatüründe söylenişi belki) rica ediyorum.

kıymetli zamanınızı bu WoT'la aldım ya, çok utanıyom kendimden be ya :(

dost tavsiyesi: bi de ben abi demek istemediklerime bey diyorum. çok işe yarıyor, denemelisin. for example: çetin bey
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...