Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray @ 25.10.2015 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liebe said:

madcow said:

bu da sarı kart.

aziz'in bu macı kesin kazanıcaz demesinin sebebi belli oldu. Siz dalın ben hallettim demis iste mac oncesi.

Ya ulan maç bitmeden ne çabuk kabul ettiniz yenilgiyi başladınız hemen ağlamaya, maç sırasında Selpak.jpg mi koyalım anlamıyorum ki
suana kadar en az 3-4 sarı kartınız pas gecildi. ofsayttan gol attınız. havadan frikik verip cejuya sarı kart gosterdi bi de. agladıgımız bisey yok. zaten kaybedicez de hakkımızla kaybedelim bari. Bir de hakemi karıstırmaya ne gerek var.

Onunde ba adama carptı baam diye oohh pozisyon var diye oynatmaya devam etti ya la.
Mesaj tarihi:
adamlar hakli lan

once sut atalim da belki biz de ofsayttan gol atariz lel

neyse hamza kendini kanitlasin 2. yarida madem o kadar iyiyse gercekten

olcan umut falan son sans olarak affettirsin kendini, yoksa daha da taraftarin gozunde yerleri degismez.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

muslera tam bir 1940'lar telefon operatörü gibi değil mi ya? bi saniye bağlıyorum bi saniye bağlıyorum sürekli.

Benzetmene sıçayım ya dkfjdj
Mesaj tarihi:
Aglama lafı da agzınıza yapısmıs cocuk gibi aglama spamliyosunuz. Benim bu mactan bir beklentim yok zaten ayrıca iyi de oynuyorsunuz. Ama daha 3 hafta once "hakemler bizi biciyor biz yapacagımızı biliriz" diye acıklama yapmıs yoneticiniz var iste. Belliki yapmıslar yapacaklarını.
Mesaj tarihi:
Gayet iyi oynuyoruz, yada galatasaray hiç oynamıyor. Böyle giderse iyi, bir tane daha atarsak tam olur, gerçi Muslera coştu yine, kolay gol yemiyor.
Mesaj tarihi:
Hacı anlamıyon galiba, Fırat ile Cüneyt Fener düşmanıdır, oturup şurada Fener'e kıyak geçecek son adamlardır. Ortada hiçbir şey yokken lan dedi diye Caner'i attı bu adam yahu, kalkıp Fener lehine mi çalışacak :D.
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Hacı anlamıyon galiba, Fırat ile Cüneyt Fener düşmanıdır, oturup şurada Fener'e kıyak geçecek son adamlardır. Ortada hiçbir şey yokken lan dedi diye Caner'i attı bu adam yahu, kalkıp Fener lehine mi çalışacak :D.

Veysel demişti o lan ı bir de
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

yanlış hatırlamıyorsam onu caner de dememişti
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Yani ilk gol ofsayt değil ve o kadar sarı kartlık bi durum yoktu mu ? Yoksa vardı da bilinçli yapılmadı mı demek istiyorsun ?

Abi diğer syfalarda yazdım, golden önceki pozisyon ofsayt, bunu yakalamak için bilgisayar lazım ama. Oturup pes fifa oynayalım bu pozisyonlar kaçmaz ama insan yönetiyor maçı. Kaldı ki gsnin hiç mi böyle pozisyonu olmuyor yav? Sanki hepsine itiraz edip puan sildiriyormuşsunuz gibi isyana bak...
Mesaj tarihi:
hakem cok kotu değil ya klasik fırat işte oynatmaya çalışıyor, siz alışkın oldugunuz icin herseye her dusene faul bekliyorsunuz
bu maçtan 10dk önce Manu-city maci bitti daha sert pozisyonlar hep oynatiliyor.

ama gözü önünde sinaydira de souzanin faule sarı vermemesi büyük hata
Mesaj tarihi:
Abi isyan edicez tabi. Size olduğunda sizin de isyan etme hakkınız var. Ki ediyorsunuz da. İsyan etmeyin susun demek saçma. Ama yapacak bişey yok maç böyle biterse biz ne kadar isyan edersek edelim 3 puan fenerin olur. Hem takıma hem hakeme isyan ediyoruz başka ne yapalım.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Bundan 5 sene once bir tane kartı yanlıs gosterdiyse bugun tum kararları size dogru yanlıs calmasında problem yok ozaman. Ok.

Ağlama demeyin diyorsun da sen de zırvalama artık birader daha fazla.
Mesaj tarihi:
"Aydınus derbi karnesi" said:

Aydınus, daha önce düdük çaldığı Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında 7 kez kırmızı, 33 kez de sarı kartına yöneldi.

Tecrübeli hakem, Fenerbahçeli futbolcular için 4 kez kırmızı, 16 kez de sarı kartına başvurdu. Aydınus, sarı-kırmızılı oyuncuları da 3 kırmızı, 17 sarı kartla cezalandırdı.
Mesaj tarihi:
Tamam da yaptıgınız savunma bu. Fırat bizi sevmiyor cunku 5 sene once bize yanlıs kırmızı cıkardı. E bugunde size 10 tane yanlıs sey verdi vermedi. Napıcaz simdi?
  • Yeni Oluştur...