Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 http://habermeydan.com/files/uploads/news/default/galatasaray-benfica-maci-hangi-kanalda-saat-kacta-sifresiz-izlenebilecek-mi-272382.png Grupta 3. maçımız. Yenilirsek büyük sıkıntı. http://i.hizliresim.com/Ag64pz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 1-3 Benfica alacak gibi. ILK YARI GS önce 1. viteste kontrollü gitmeye çalışacak ama Benfica basit bir gol tıklatacak. Sonra dengelerin bozulmasına sinirlenen Hamza kontrolsüzce saldıracak. Burak'ın kendini yere bırakmasından kaynaklı bir top kaybı sonucu Benfica 2. golü tıklatacak. IKINCI YARI GS 50. dakika - 60. dakika aralarında golü bulacak. Herkes gaz tabi. "SALDIR CIMBOM OKEY LETSGO". 2-1. Çok geçmeden 75. dakika civarlarında 3. golü bulacak Benfia. 1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 barbu çok gerçekçi ama inanmak istemiyorum buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Haftasonu oynanan iyi futbolun verdiği gaz + gruptan çıkmak için son şans olması nedeniyle GS kontrollü ama önde basmaya çalışan bir oyun sergileyecek ve 1-0 öne geçer, devamı için lütfen tıklayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Son şans mı? Geçen sene Basel 7 ManCity 8 Scalke 8 Shaktar 9 puanla gruptan çıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Genelde zorlu maclari kotariyo gs. Bence de 1-1 ya da 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Esh'in dediğine katılıyorum ben de. Bu maçtan aynı sebepten umutluyum ama uzun vadede patlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 bu maç çok önemli değil astanayı son maç yener uefaya gideriz kadro güzel olsa ilerki maçlar için kazanmanın bir anlamı olurdu gerçi fb ile de kadıköyde onuycaz oyuncu dinlendirse ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ne zaman fener maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 benfica alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 0-0 iyi skor. Beraberlik UEFA'yı garantiler gibi. Ama Benfica tıklar geçer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ben beraberlik dedim, tamam fenerliyiz ama gs kendi evinde beraberliği alabilecek güçte bence, hani kazanamaz belki ama öyle 3 4'te yemez. FB-GS maçı bu hafta sonu btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ülke puanı için Gs işaretledim ama umudum pek yok. Atletico maçı olur gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Yine SopCast turları mı yapıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 yekeyeke said: Ben beraberlik dedim, tamam fenerliyiz ama gs kendi evinde beraberliği alabilecek güçte bence, hani kazanamaz belki ama öyle 3 4'te yemez. FB-GS maçı bu hafta sonu btw. O zaman double k.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 bu maca fazla asilmaz dengeleri bozmaz hamzovic hsonu derbi daha onemli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Gercek denge, iki maca birden yarim asilarak 0 puanla ayrilir sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ben haftasonu GS'nin yeneceğini düşünüyorum bir Fenerli olarak. Hatta 0-2 filan alacak GS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 yok ya 5 tane atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Benfica, Atletico'ya 2 tane kontradan çaktı; sanırım Atletico'ya aynı maçta 2 kontra golü atan başka takım yoktur son senelerde. O yüzden baskılı oyun erken gol gelmezse bizi patlatır. Kontrollü oyunda da orta saha kurgumuz gereği bir halt yiyemiyoruz. Bilal'in yanıltıcı bir formu var; Anadolu maçları veya Astana gibi takımlara karşı 10 numara muadili oynar anca bu takımda. Selçuk'un yanına Jose'den başka oyuncu yok. Deli dana gibi saldırmadan Yasin-Sneijder-Carole üçgeniyle ince işlememiz lazım rakibin sağını, zayıflar. Ummadığım bir seyirci desteği vardı Gençler maçında, takım sezonun en iyi oyununu oynadı ve önümüzde 2 kritik maç var; hem CL maçı olması hem de önümüzdeki Fener maçına daha da ivmelenmemiz adına seyirci aldırır maçı. Fakat Astana'yı yenemememiz ve Benfica'nın Madrid'de kazanması bizim için en kötü senaryo oldu. Madrid ve Lizbon'da kazanmamız zorunlu hale geldi çıkmak için, imkansıza yakın bir durum. Ama yine de oldu da içerde dışarda yendik Benfica'yı, o zaman Madrid başka olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 galatasaray'ın yıldız oyuncuları ve ısıran futboluyla rahat geçeceğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 hamza yetersizi yasin'i oynatmayacak bakin. oynatirsa zaten tokatlariz 3-5 allah ne verdiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 sostizm said: Son şans mı? Geçen sene Basel 7 ManCity 8 Scalke 8 Shaktar 9 puanla gruptan çıktılar. napoli'nin 13 puan ile mi ne cıkamadığı da olmuştu, gruba bakar o abi. bu grup için 7 cıkarmaz 9 yetmesi için benfica'dan 4 atletico dan 3 astanadan 1 alman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar