Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 7. günde 100 bin ön siparişe ulaşmışlar. Bu yıl için 20 binlik kapasiteleri vardı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 kim alıyor yahu bu arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 limitli sayıda olduğu için yatırım olarak görerek nasılsa çıkmazsa para geri ödenecek kayıp olan bişey yok kafasıyla parası olan yatırmış olabilir. zaten araba almak direkt yatırım (bugün alsan 6 ay sonra fiyatı artmış oluyor), bi de limitli sayıda konuşulan bi aracı almak elinde parası olan için mantıklı olabilir. adam alır kullanmaz galerisinde satışa koyar. ama işte kinder sürpriz açısı var bi de olayın, ne çıkacağı da belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 gerçek kullanım değerleri güzel olduğunu görürsem ben de alırım. ama hiç bir şey açıklanmamış haldeyken yok uzak kalsın. ön sipariş için 60 bin tl vermek gerekiyormuş. 6.000.000 TL toplamışlar yani şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 İkinci araç olarak alınabilir, yoksa şuan almanın anlamı yok. Pil dolum noktası ve istasyonu yok ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 prizden de şarj ediliyomuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Oce4n, 24.03.2023 16:00 tarihinde dedi ki: gerçek kullanım değerleri güzel olduğunu görürsem ben de alırım. ama hiç bir şey açıklanmamış haldeyken yok uzak kalsın. ön sipariş için 60 bin tl vermek gerekiyormuş. 6.000.000 TL toplamışlar yani şimdiden. üç sıfır eksik gibi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 yok iste o paranin %80i iade olacak kuradan çıkmayanlara 20k satabiliyolar bu yil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 şu şarj videosunda arabaya nasıl post proses köklemişlerse araba gerçekse de bazı planlarda komple cgi duruyor ya. hele togg yazısının gözüktüğü tam 30. saniyede harflerin poligonları gözüküyor, neden yani? ajansa en eski mocukuplardan mı verdiler nedir. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Araba neyse de arka plan çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 100.000 ön sipariş demek ülkedeki her 850 kişiden birisi arabayı sipariş etmiş demek. Ortalama 4 kişilik aile diye konuşsak, tüm ülkede her 210 aileden biri bu arabayı sipariş etmiş demek. Hmmm... 100k ön siparişten emin miyiz? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 onun en az yarısı galericilerin eşe dosta akrabaya geçtiği siparişlerdir sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Diger yarisi da alsatcidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Ben verdim sipariş. İstemezsen iade oluyormuş direk. Ya da çıkmazsa. İlk parti sorunlar çıkabilir. Riski çok. Ama fiyatı araca göre iyi(piyasa muadillerine göre). Elektrik konusu ilk aşamada hiç ucuza gelmeyecek bu arada. Hatta az da olsa planlı olmak gerekecek. Ama bu şarj işinde çok boşluk var. Para için çok firma girecektir yakında. Rekabetten hem ucuzlar, hem de yayılır. 1-2 sene benzinliden çok daha az farkı olur işte. ağır sıçış bir kronik hata çıkmazsa ufak tefek şeyleri göz ardı edebilirim kendimce. Boş araçlara aynı parayı verip bir de alamamak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Ben çok majör bi problem olacağını sanmıyorum. Her ülke patır patır marka/araba çıkarır oldu, akülü çocuk arabalarından fazla elektrikli araba oldu ortalık. Bir çok şey standartlaşmıştır diye tahmin ediyorum. Trimler, işçilik, izolasyon vb sorunlar olabilir belki ama onlar kalite sorunları zaten. En büyük sorun elektrikli araba olması. Menziller çok yetersiz, şarj süreleri çok uzun, alt yapı çok yetersiz. Bayramda benzincilerde sıra oluyor memlekette ki 5dk'da doluyor bi depo; bir de benzini alabilecek çok alternatif var, nerede aldığın çok fark etmiyor. Elektrik öyle olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Şu aşamada çok planlı olmak gerekecek. Eğer çok sorun yaşarsam bir AÇ şar cihazı alır bağlarım garaja. Ama ben çok araç kullanmıyorum. O yüzden parasını çıkarması zaman alacak. Benim tahminim kısa sürede şarj olayı yaygınlaşır. Ciddi gelir var. Boş bırakmazlar o alanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Acikcasi Turkiye icin biraz erken bu is. Turkiye'deki muhendislik seviyesinin oldukca iyi oldugunu dusunsem de, altyapi ve rant konusu kimsenin bu arabayi 1. secim olarak almayacagini gosteriyor. Sarj istasyonlari kurulsa da, bu istasyonlar fazlasiyla bakim isteyen yerler. Hadi elektrik fiyatini falan gectim, sarji yetmedigi icin sagda solda kalan cok fazla araba gorecegiz. Muhtemelen milliyetcilerin birbirine "yerli ve milli" olarak hava atacagi bir aractan oteye gidemeyecek. Umarim yanilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Normalde kendi gpsi oluyor. Sarj istasyonlarina bagli rota ciziyor araclar. Turkiyede cok zor her yere sarj istasyonu kurmalari lazim once. Evler mustakil olmadigi icin bir kat daha zor, burda evden sarj edip cikiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 MrLevie, 27.03.2023 10:21 tarihinde dedi ki: Acikcasi Turkiye icin biraz erken bu is. Turkiye'deki muhendislik seviyesinin oldukca iyi oldugunu dusunsem de, altyapi ve rant konusu kimsenin bu arabayi 1. secim olarak almayacagini gosteriyor. Sarj istasyonlari kurulsa da, bu istasyonlar fazlasiyla bakim isteyen yerler. Hadi elektrik fiyatini falan gectim, sarji yetmedigi icin sagda solda kalan cok fazla araba gorecegiz. Muhtemelen milliyetcilerin birbirine "yerli ve milli" olarak hava atacagi bir aractan oteye gidemeyecek. Umarim yanilirim. metrobüs gibi kenarda çürür bu verilen sayıların ben hep kamu alımların olduğunu düşünüyorum akpli belediyeler sıraya girmiştir en çok biz aldık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 sipariş veren 100k kişinin 50k'sının aracın elektrikli olduğunu ve türkiyede yeteri kadar şarj istasyonu olmadığını düşündüğünü sanmıyorum bu arada. o hani bi video vardı ya, tesla almış benzinlikte benzin dolduracak depo arayan kokoş abla. Onun gibi olacak. İlk düşük batarya uyarısında GURURLA çekecek benzinliğe, ÜSTADIM ALLAH'IN İZNİYLE DEPOYU FULLE TOGG'UMUZUN diyecek ve aydınlanma o sırada yaşanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 olm öyle bi konusmussunuz ki sanki ilk elektrikli araba togg ile çıkıyor ajhsgf sürüyle elektrikli araba var sokakta. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Suruyle sarj istasyonu var mi? Ingilterede her yerde var, yetmiyor bozuluyor diye agliyorlar. Saatlerce sira bekleyen oluyor sarj edecem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 (düzenlendi) ayarlanır o şarj istasyonunu dert etmeyin siz, satılan araba belli şarj istasyonu sayısı belli, araç arttıkça şarj istasyonu da artar Mart 27, 2023 Fistan tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 dağıtımlar da başladı, yavaş yavaş güzel test sürüş videoları vs. çıkıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 togg dan tek beklentim daha ucuz olması. yurtiçinde yerli üretim dediğimiz aracın almanyada üretilen tesla'dan daha pahalı olması aşırı saçma bir olay. (vergisiz hali daha ucuz teslanın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar