Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Yani şuradaki 3 yorumdan 4'ü yanlış resmen, hala internete danışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 arkadas tavsiye etti kemoterapiye basliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 konu zaten baştan fail antidepresan kullanıyım mı diye konu mu açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 interneti, patiyi filan geç referans almadığın doktorun tavsiyesiyle bile kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 konuyu okumadım ama kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 protein tozundan bu kadar korkan ülke nasıl bu kadar rahat antidepresana başlıyo aklım almıyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 liselileri tespit ettigimiz basarili bir konu olmus, tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 hehe çok komikmişsin gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 hehe cok sevindim komik bulmana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ooo dramalı topik. vasıflı işçiler qq'lamış. çalışarak para kazanmaya inanlar var hala, güzeeel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 tanrılar izler köleler çalışır dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Xaenin said: SenariouS said: Sen kendi kendine çözmüşsün cipralex çözdü sanmışsın. 2 haftada etki etmez cipralex, 2. haftadan sonra yavaş yavaş başlar etki etmeye. Ayrıca anti depresan öyle 2 hafta kullanılıp çat diye bırakılmaz, eskisinden beter takla attırır adama. O yüzden böyle tavsiyeleri forumdan almayın nolur artık ya. 3 aydir kullaniyorum abi 2 haftada birakmak nedir ? kinayacagim diye bu kadar zorlama bence 2 haftada baya azaldi ataklar sonra tamamen gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Niye kınayayım abi, 2 hafta kullandım geçti diye yazmışsın, adama takla attıracaksın ekim ortasında eksik bilgiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Ben bathorynin koyduğunu kullanıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ben hala gotune 2 adet 9voltluk pil sokmasindan yanayim. kafana gore ilac kullanmandan daha az zararlidir adamin bedenine. hem de eglenmis oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 cooooook eskilerden bi ablamiz vardi dizinin birinde o antidepresanlari votka ile hupletirdi dizide boyle boyle maskelerdi ailevi problemlerini bilin bakalim adi neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 nazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ay bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 cok merak ettim kim acaba? benim adim cemil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 nikki newman bilemediniz oturun hepinize 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 aquila said: Ben bathorynin koyduğunu kullanıcam galiba. Ben de istiyorum ama acısız olanından mümkünse. Salatada da soğan olmasın, rahatsız ediyor midemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ne karar verdik şimdi? alıyom bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Pembeden alıyonmuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar