fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Donanım habere takıldım bu aralar ve cepteteb ile aidatsıx bonus kart ( ilk 50000 ) faizsiz 1000 tl kredi ve 25 tl hoşgeldin ödüllü nuvo kart ( harcama yapınca yatacak ) kazandım. ayrıca bedava pril bulaşık deterjanı , % 40 indirimli ballı hardal kazandım. ( pril hesaba tanımlanmadığı için yerine 5-10 money bkliyorum ) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Yapılan etik değil. Umarım bir gün is sahibi olursunuz da yaptığınız bir hatadan istifade edip yüz binlerce liralık mali neredeyse ücretsiz vereceksin banane diye kapına dayanan açgözlü guruhla uğraşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Adamlar aradı biraz önce ve efendim pril yerine size 10 tl bakiye verdik dediler : D Beleşçiliğin dibine vurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Göle maya çalan gençlerin heyecanı. ayrıca imammizere de katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 noyan ve etik. ironi ötesi bir şey herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 50 lira için sutyen giyen adamdan etik dersi mi alıcaz. sen ne hale geldin paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 bingildak said: adamlar boşuna dh değil asdasdas, açlık radarı gibiler, bir şey gördüler mip piranha gibi saldırıyorlar dh denince aklıma beyiiiiiiin diyerek gezen zombilerin gofreeet, raaaaaam diye gezen versiyonu geliyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Dh efsane bir yer. 5-6 sene evvel asgari ücret ile çalışan bir adam tasarruf yaparak 2. el bir Albea almaya kasıyordu. Kışın doğalgaz yakmadan yaşıyor, gıda ürünlerini de BİM'den kalori/fiyat oranı en yüksek olanı alarak yapıyordu. Şu marka bisküvi 0.65₺ karşılığı bana 184 kcal veriyor süper ürün falan diye capsli mapsli günlük tutup paylaşıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 O adam bizim ilk martian imiz olur işte. Amerikalı yapınca auvvvvv bizimki yapınca olucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Öyle rezillik çekeceğine binmezsin alebea'ya olur biter ya. o arabanın benzinini (pardon tüpünü) nasıl dolduracak acaba o cimrilikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 pattisliborek said: Dh efsane bir yer. 5-6 sene evvel asgari ücret ile çalışan bir adam tasarruf yaparak 2. el bir Albea almaya kasıyordu. Kışın doğalgaz yakmadan yaşıyor, gıda ürünlerini de BİM'den kalori/fiyat oranı en yüksek olanı alarak yapıyordu. Şu marka bisküvi 0.65₺ karşılığı bana 184 kcal veriyor süper ürün falan diye capsli mapsli günlük tutup paylaşıyordu. fabrikada işçinin biriyle tanışmıştım, adam mesailerle aylık 1.000 lira falan kazanıyordu. 3. arabasını almaya çalışıyordu, araçları rent a car'da işletiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 applev0dka said: 50 lira için sutyen giyen adamdan etik dersi mi alıcaz. sen ne hale geldin paticik Ayy lmao. Max level mortredden crit gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110870752&p=37 Konu super ya , para iadesi gelmesin diye kredi kartini kapatmis keko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 adamların nickler mr.ölücü ya ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 mr.mezarcıymış ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Masticore said: http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110870752&p=37 Konu super ya , para iadesi gelmesin diye kredi kartini kapatmis keko gözünü kapatınca görünmez olduğunu sanıyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 imamizer said: Yapılan etik değil. Umarım bir gün is sahibi olursunuz da yaptığınız bir hatadan istifade edip yüz binlerce liralık mali neredeyse ücretsiz vereceksin banane diye kapına dayanan açgözlü guruhla uğraşırsın. Valla işini adam gibi yapacak herkes o zaman. Bir kural vardır ve uygulanır, sen web sitende veya etiketinde fiyatı yanlış yazıp müşteriyi heveslendiriyorsan o fiyattan satmak zorundasın. NORMALDE ve ADAM GİBİ ÜLKELERDE böyle ama bu tabii. Senin gibi insanlar tutup yok etik değil, yok haram diye servet bekçiliği yapınca bizim ülkede öyle yürümüyor tabii, adam "ay yanlış olmuş kanka pardon al 10 TL de harçlık" diye sipariş iptal ediyor. Bugün "700 TL yerine 2 TL yazmışım, sehven" diye sipariş iptal eden adam; yarın da "700 TL yerine 500 TL yazmışım kanka sehven" diye kampanyalı fiyatını iptal eder, nasılsa kanunu kovalayan yok. O zaman görürsün etikliğini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Baggio 10 tane aldı herhalde ağlıyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Yok hiç yapmadım hayatımda da, bir kere fiziksel mağazada hatalı etiket denk geldi, adamlar gayet rahat ve haklı bir şekilde yüksekten satmakta direndiler malı. İşsizlikten dolayı haklarını savunmayan işçiler gibi görüyorum bu tarz tüketicileri, sonra satıcılar şımarıp kurunun yanında yaş da yanıyor. Bu olayın tek nedeni "stok girmek" olabilir mi sizce bu arada, yani adamlar "stok girmek" için sürekli 1-2 TL'lik satışlar açıp, abuse edilip, DH gibi fakir mezarcılar bunları 10'ar 20'şer alıp bir sürü kupon vb. kazandığı halde yine 1 TL'lik açmaya devam ederler mi? Ya başka bir sistem geliştirirler, ya da 99999 TL'den koyarlar stok girişini. Koskoca Hepsiburada yani bir de, Ahmetsatıyor.gen.tr değil. Kimbilir hangi vergisel hile yapılıyor, hangi tanıdığa özel satış açılıyor. Saf olmayın bu kadar etik metik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 dh said: 17 tanede ben aldım ..Gelmeyeceğini %99 biliyorum ama işte O %1 ... Daha önce hepsiburadadan buna benzer 8 alışverişim oldu 6sında ucret iadesi oldu ve ufak tefek çekler verdiler. 2 kerede gonderdiler. Bir keresinde televizyon diğerinde de monitor 1tlye değil biraz daha pahalıya geldi ama olsun yine çok uyguna mal oldu En son da şu 9tl ye asus rog bilmem ne serisi 120tl değerinde mousepad gelmişti Gerçi 9tl mousepad için yine çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Bir tanesi de kredi kartını kapattırmış iade yapamasınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Certhas said: Bir tanesi de kredi kartını kapattırmış iade yapamasınlar diye. sadıubgaysıudgbapısudgbapıjapıhdfbgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Baggio bir noktada haklı. eyvallah 700 TL yerine 1 Tl yazan adam hatalı almadık diyelim ama yüzsüzlüğe vuran adam yarın, ya biz aslında yanında o civicikli civici vermiyoruz ya da ya 500 yazmısız ama aslında 750 onun fiyatı diyip ürün göndermeyebilir. Problem orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Ahahahah kredi kartı kapattıran iyiymiş baya. Adamlar gerçekten inanılmaz ya. That's why we can't have good things'in tanımı DH. Teknosa her alışverişe usb mi ne veriyordu 40 TL'lik, bunlar da 50 tane 3 TL'lik alışveriş yaoıpyapıp, 50 usb alıyorlardı başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Baggio said: imamizer said: Yapılan etik değil. Umarım bir gün is sahibi olursunuz da yaptığınız bir hatadan istifade edip yüz binlerce liralık mali neredeyse ücretsiz vereceksin banane diye kapına dayanan açgözlü guruhla uğraşırsın. Valla işini adam gibi yapacak herkes o zaman. Bir kural vardır ve uygulanır, sen web sitende veya etiketinde fiyatı yanlış yazıp müşteriyi heveslendiriyorsan o fiyattan satmak zorundasın. NORMALDE ve ADAM GİBİ ÜLKELERDE böyle ama bu tabii. ya abi böyle konuşuyorsunuz da, yazılım işi öyle değil ya. insan hatası olmak zorunda da değil fiyatın yanlış görüntülenmesi için. böyle acımasız konuşmadan önce biraz empati yapın. "normalde" ve "adam gibi" işleyiş olsa, böyle bir bug, ufacık bir bug işletme kapattırır insanları işinden eder. gerek yok böyle şeylere. o kadar emekle, alın teriyle inşa ediliyor o işletmeler. ufacık bir bug yüzünden kapatılmasını istemeyin. biraz büyük düşünün. satıcı sipariş iptal edebilsin zaten, neden iptal etmesi rahatsız ediyor ki? zorla mı satın alacaksınız. satıcının iptal etmek zaten yasal olarak hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar