sefacaNBA Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 wow'la alakalı bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 world of tanks demek. mesela biri çok uzun bir yazı yazınca "wot yapmışsın, okumuyorum" diyoruz. yani çok yazmışsın, dünyalar tankı gibi yazmışsın, okumayacağım anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 daha iyi açıklanamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 osman yagmurdereli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 http://steamhacks.info/wp-content/uploads/2013/10/World-of-Tanks-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 wall of text Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Wot dı Fak ın kısaltılmışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Black-ice said: world of tanks demek. mesela biri çok uzun bir yazı yazınca "wot yapmışsın, okumuyorum" diyoruz. yani çok yazmışsın, dünyalar tankı gibi yazmışsın, okumayacağım anlamına geliyor. dünyalar tankı http://i.imgur.com/nA6Gwjb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 sefacaNBA said: wow'la alakalı bişi mi? wall of text, bir duvar dolusu yazı, yazı duvarı, yazılardan oluşan bir duvar şeklinde türkçeye çevirebilirsin. gergenin son 2 postuna falan bak işte örnek olarak ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 u wot m8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 laurelin'e neden wotcu dendiği ortaya çıktı o zaman. okumuyom zaten yazdıklarının yarısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 biz de senin yazdiklarinin 90%ini okumuyoruz sefacan, bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 yüzde doksan ını doksan yüzde sini percent ini amerikan ingilizcesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 liseliye laf anlatmışınız ya üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 lafi liseliyken anlatican ki, buyuyunce kuddusi olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 cleave crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 şükrü vurdu gol oldu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Adam kuddusiye attı golü durduk yere adfasdss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 aurile liseli sensin temali bisey yazicaktim, buyuk resme baktim, muthis sol elimle vurdum. izleyicilerin hosuna gittigini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Kullanalım http://www.urbandictionary.com/define.php?term=WOT 1. A shortening of the word what. 2. Waste Of Time. Often used to describe a girlfriend/boyfriend that is a WOT 3. Wide Open Throttle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 @op Bir sonraki postunda Google ne diye sorarsan bu başlık anlam kazanabilir. aquila said: biz de senin yazdiklarinin 90%ini okumuyoruz sefacan, bosver. aquila said: lafi liseliyken anlatican ki, buyuyunce kuddusi olmasin. Jaegerjaquez said: cleave crit https://33.media.tumblr.com/df1760e845637126965b934049da2722/tumblr_inline_nsmrhkHM3o1qc3s27_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 oh cogiyi sayfabaşı postu oldu hmfs :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 aquila said: lafi liseliyken anlatican ki, buyuyunce kuddusi olmasin. rispekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ya ben bunların dediklerinin yarısını anlamıyorum zaten. kısaltmayla doğmuş hepsi buruklin çocuğu. allah bir de oyunla ilgili olmasın, abi ks lerde ratio çok responsive olmuyor falan diyor. eheh diye gülüyorum. wow kısmına girip dramaları sırf bu yüzden okuyorum. telegol izlemek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 aquila said: lafi liseliyken anlatican ki, buyuyunce kuddusi olmasin. Best of 2015! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar