Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1Hojv0m3TqA canavarları öldürmeden savaşların kazanılabildiği bir rpg. "sam 8-shit oyuna başlık açmış nasıl olabilir" diye düşündüyseniz hakkınız var, ben esas şu anda BEST PC GAME OF ALL-TIME ON METACRITIC (critic 97, user reviews 8.1) ünvanını nasıl alabildiğini sorguluyorum. steam'de 4200 reviews %98 hadi onu geçtim. friend listimde henüz kimse almamış ama demosunu deneyen oldu mu? ben tutorial'da ilk kurbağanın bullet hell'inden kaçtıktan sonra kendi limitime dayandım neredeyse. o grafikler, müzikler, cazlar bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 levent oynamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 hype'tır hype. (gelişigüzel yorum, belki de hakkaten müthiş bişey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 İlk boss savaşı (merica fuck yea modunda oynanmayınca) yakın dönemde gördüğüm en iyi boss savaşlarından biri. Edit: haa birde oyunun kaydetmeden çıksan bile ne yaptığını hatırlama ve değişik yerlerde yüzüne vurma özelliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 şu kurbağa üç kere saldırdı odadan çıkıp bir geri bakınca, kapamamak için zor tutuyorum kendimi. ikinci odada 5 kere deliğe düşünce kapadım oyunu. bayburt/sivas/van kendileri olalı böyle zulüm görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 said: BEST PC GAME OF ALL-TIME ON METACRITIC said: 30 fps lock kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ciddi ciddi "half-life kadar iyi" diyen bir adamla tartıştım ya ne diyim. bugünleri de gördük. cidden bitmiş gaming. "overrated oyun" başlığı çıkıyor google'da ama basınca bakıyorsun silinmiş steam'de filan lel. bir daha denedim de cidden dayanılacak gibi değil 'savaşlar'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Sam said: friend listimde henüz kimse almamış Yüreğim dayanmadı, bu eksikliği giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Oyun overrated abi. Bundan olsa olsa cok güzel bir nintendo ds oyunu olur ya da yaşlanmışız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Katılıyorum. Oynadım biraz, pek bir esprisini göremedim. Candy Crush daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 http://www.rockpapershotgun.com/images/15/sep/under7.jpg Şakalar komiklikler göndermeler. JRPG sevenler beğenmiş, oyun efsane değil ama keyifle oynanıyor demişler genelde. Metacritic olayı da orijinal içerikten sanırım, ufak bi kitlesi var zaten onlar da desteklemek için desteklemişler gibi. Çok bi SJW bağlantısı göremedim yapan elemanda. Ben deneyeceğimi bile sanmıyorum, güzel letsplay olursa bi göz atarız en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 nes shit oyun gelince herkes hype etmiştir. pass... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 of bir bitemedi bu pixelated retroshit nostalji akimi, aksine daha da artti, konsollara kadar sicradi. metacriticte yuksek paun almasi sasirtmadi ama steamde bu kadar yuksek almasi... tam pc gayming toparliyor/pazarda payi artiyor derken, boyle kotu bir kitlenin olusmasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 boyonmoyorsonoz olmozsonoz dendi mi? oyun çok aşırı iyi ya da çok aşırı kötü değilse pc gaming başlığına çeviricez mi buraları? çevirek ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Game of the month http://www.rockpapershotgun.com/2015/10/13/undertale-game-of-the-month/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 hadi ayın olsun da tüm zamanların olmasın yani, pc oyunculuğunu o kadar hakir görmesinler. hah 94'e düşmüş puan, 11.liğe inmiş. birisi korkmadan 65'i basmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 knox said: of bir bitemedi bu pixelated retroshit nostalji akimi, aksine daha da artti, konsollara kadar sicradi. metacriticte yuksek paun almasi sasirtmadi ama steamde bu kadar yuksek almasi... tam pc gayming toparliyor/pazarda payi artiyor derken, boyle kotu bir kitlenin olusmasi... şunu gördükten sonra steamde hiçbir reviewe bakmaz oldum. biri hypeladı mı herkes troll. http://store.steampowered.com/app/313340/?l=turkish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 http://store.steampowered.com/app/391540/ Bir çok oyun dergisi 10/10 vermiş öve öve bitiremiyolar dalga mı geçmişler çözemedim henüz. ha bir de 10k kişi inceleme yapmış oyunu 10k sıda beğenmiş nedir bu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 okusan yorumları aslında bizede söylesen başta şöyle komikmiş ya da şöyle güzelmiş diye, 2 dklık iş yani. okudum bende söylemiyorum anasını satayım. yaşasın anarşizm. akşam tuvalete gitmeden konu açıcam. şuna güldüm ama features: Killing is unnecessary: negotiate out of danger using the unique battle system. Time your attacks for extra damage, then dodge enemy attacks in a style reminiscent of top-down shooters. Original art and soundtrack brimming with personality. Soulful, character-rich story with an emphasis on humor. Created mostly by one person. Become friends with all of the bosses! At least 5 dogs. You can date a skeleton. Hmmm... now there are 6 dogs...? Maybe you won't want to date the skeleton. I thought I found a 7th dog, but it was actually just the 3rd dog. If you play this game, can you count the dogs for me...? I'm not good at it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konusu acıldı bunun güzel degil nintendo ds oyunu tam... Bunun gibi hype yapılan bir oyun daha var onu merak ediyorum dogrusu Broforce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 okumuştum bir kaç yorum övüyolar işte :) niye neden onu çözemedim, herkes 10 veriyor falan.. Bakım biraz daha neymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 biz dead realm aldık 1.5 saat oynayıp refundladık, şahane 1.5 saatlik oyun onu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 http://www.metacritic.com/game/pc/undertale Buyur Gta yada türevlerine bile bu kadar puan vermemiş metacritic Yüzyılın oyunu seçecekler nerdeyse heh bakıyorum o gösterdiklerinize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Hacı biz bu sistemleri 8 bit grafikli oyun oynayalım diye mi kurduk yetti gayrı retro fırtınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 4 ayri pencerede 4 farkli 8 bit acabilirsin miss gibi 32 bit .. Meh olmadi pek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar