Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Redeagle said: O espriyi kendi başına mı düşündün ya? yok be her şey senin sayende oldu. süper espriler geliyor, ben de aynı tarzda yapayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Bir yerden başlamak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Ben bir Apokalipto izleyim gazımı alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Redeagle said: O espriyi kendi başına mı düşündün ya? Tebrikler. Bende yapim bir tane. EHE EHE PATLAYICI YERİNE BELKİ TEZEK KULLANIRIZ!!! abi üzgünüm ama seninki de daha komik değildi yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 İyi işte, kaliteyi tutturmuşuz demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Esprileriniz oyundan daha sikko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ben de aynen onu diyorum. çok kötü espriler diyorum da anlamadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 gameplay zaten iyiyken değiştirmek çok zorlama olur bence. yeni map, yeni karakter, yeni story yeterli. 4. oyun o yüzden kötü değildi. edit:mesela ac serisinde dövüş sistemi çok kötü. batman vb sisteme geçirseler iyi olur o oyunda. onu eleştiririm ama bu oyunda o şekilde bi olumsuz durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 abi sanki çok tırt ya... hiç heyecanlanamadım niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only) •Processor: Intel Core i7-2600K | AMD FX-8350 or equivalent •RAM: 8GB •Video Card: NVIDIA GeForce GTX 780 | AMD Radeon R9 280X or equivalent •Hard Disk Space: 20 GB Ubisoft also noted that the following video cards will be officially supported: AMD Radeon™ HD 5770 (1 GB VRAM) or better, HD 7000 / 200 / 300 / Fury X series NVIDIA® GeForce® GTX 460 (1 GB VRAM) or better, GTX 500 / 600 / 700 / 900 / TITAN series Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 :P https://www.youtube.com/watch?v=zZ_SOmsjVk0 Üzerine para verseler yatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=MsWZgIbrl8c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 grafikler cok cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 var mi benden baska pre-order eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ben de edicem sanırım. shamanism tadı var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 https://twitter.com/Totalbiscuit/status/701778651298328576?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet tldr; pc review kodu verilmemis, almayin bekleyin diyorlar, onceden bazi patlak oyunlarda da boyle olmustu pc icin. (arkham knight vs) pc icin portu kim yapiyor acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 3-4 ile aynı oyun motoru aynı gameplay. sıçmayı başarabilirse özel ödül verilmeli. yani hikaye vs dandik olabilir de optimizasyon noktasında bir şey olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 bu inceleme yapanların eksiler kısmına şey yazışı çok efsane ya. yabancı incelemelerin birçogunda gördüm. - silah çeşitliliğindeki azlık - a.k malı, milattan önce 2340934 yılında neyin silahına neyin azlıgına bakıyosun. sniper mı olucaktı oyunda. o dönemle alakalı en ufak bir bilgisi var mı acaba bu incelemeyi yapan sıgırların.. ulan o dönem zaten millet taşı agaç sapına baglayıp hayvan kovalıyo. ok yapıyo mızrak yapıyo işte. iyi para yedirmedi sanırım ubisoft millete.. para yediriceksin işte 10/10 GREAT falan yazsınlar. Para yedirmeyince "meeh silah çok az pistol ve sniper olmaması şaşırtıcı.." falan yazıyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 oynuyorum su an ps4 te gayet saglam oyun yarin yazarim uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 yaz yaz merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=v8bZBn2dCYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 senko said: grafikler cok cok iyi ya :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 4'teki taruk makra mı ne öyle bölümleri yaparken herhalde akıllarına geldi primal fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 map nasıl oynayanlar anlatabilir mi. sık ormanlar, gizli mağaralar, tırmanılabilir bi map mı. flat mı yani yoksa dikey boyut alt boyut zenginliği var mı? baya bi çekiyo oyun beni tık desem alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 preload başladı steam ve uplay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar