LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Lectre said: LanzaDelRelampago said: Yine cemyılmaz yine leş bir yapım. hayatta herhangi bir başarın yoksa aynı alanda ülkenin en azından high tier listine laf atma bence, şunu yazdıktan sonra demet akalın dinliyorsundur falan... adam kötünün iyisini yapıyor, izletiyor. Ooo fanboy alıyorum bir dal. Eleştirmem için aktör,yazar olmama gerek yok. Senin standartların acayip low tierse cem yılmazı beğenmen normal tabiki. Benimkiler ne yazıkki shittier değil lectrecim üzgünüm, ötede ağlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 low tier cem yılmazsa ülkede high tier kim oluyor merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 "ötede ağlayabilirsin" kalıbını kullandığına göre bu beşinciye banlanıp gelen fake accin sahibi değil o kesin B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 LanzaDelRelampago said: Lectre said: LanzaDelRelampago said: Yine cemyılmaz yine leş bir yapım. hayatta herhangi bir başarın yoksa aynı alanda ülkenin en azından high tier listine laf atma bence, şunu yazdıktan sonra demet akalın dinliyorsundur falan... adam kötünün iyisini yapıyor, izletiyor. Ooo fanboy alıyorum bir dal. Eleştirmem için aktör,yazar olmama gerek yok. Senin standartların acayip low tierse cem yılmazı beğenmen normal tabiki. Benimkiler ne yazıkki shittier değil lectrecim üzgünüm, ötede ağlayabilirsin. lol pleb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ekşide bakınıyorum. bir yorumda adam demiş ki "aksiyon çekmek istemiş ama aksiyon göremedim". e ebesinin şeyi ya, 2 dakikada filmi yorumladı adam ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 cem yılmaz değil abdurrahman çelebi diyeceksiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 her hafta ayni adamlarin top pesinde kosmasini agzini acik izliyosunuz ama koftehorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Pek yakinda cok guzel filmdi. Yalniz cm ylmz in uzerinede arif karakteri yapisti ya. Hersey cok guzel olacak 2 yi bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Fundamentals ve pek yakindayla dususte olan cem yilmaz ne ya ahahahah ne kadar da eminsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 bir tat bir doku ve cmylmz ile kıyaslarsan fundamentals baya sönük kalıyor. evet düşüşte olduğundan emin olabiliyoruz. adamın projelerinde şafak sezer filmlerinden daha fazla beklenti oluyor. açıkcası sinemada sıçsa 2 milyon kemik izlettircek ve bütçesi ıvırı zıvırı zamanı rahat olan adamdan ben daha fazla şey bekliyorum. her şey çok güzel olacak'da oynamış,hokkabaz'ı yapmış adam pek yakında ile gelince düşüşte oluyor bana göre. ben cem yılmaz'ın yaptığı şeyleri yine cem yılmaz'ın yaptıkları ile kıyaslıyorum. ona göre değerlendiriyorum. bu filmde ise biraz aksiyon-komedi işine girdiği için değişik geldi. her ne kadar karakter peruk ve şive aynı olsa da sinematografi ile birlikte farklı bir işe el atmış gibi duruyor. cem yılmaz projeleri beğeni sıralamam da şu lsdfjs cmylmz>birtatbirdoku>fundamentals her şey çok güzel olacak>hokkabaz>gora>yahşi batı>arog>pek yakında sdkjhfdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 SİNEMATOGRAFİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 olum bi durun film çıksın öyle gömün bari ya. fragmandan film gömmek ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 şive yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Red said: bir tat bir doku ve cmylmz ile kıyaslarsan fundamentals baya sönük kalıyor. evet düşüşte olduğundan emin olabiliyoruz. adamın projelerinde şafak sezer filmlerinden daha fazla beklenti oluyor. açıkcası sinemada sıçsa 2 milyon kemik izlettircek ve bütçesi ıvırı zıvırı zamanı rahat olan adamdan ben daha fazla şey bekliyorum. her şey çok güzel olacak'da oynamış,hokkabaz'ı yapmış adam pek yakında ile gelince düşüşte oluyor bana göre. ben cem yılmaz'ın yaptığı şeyleri yine cem yılmaz'ın yaptıkları ile kıyaslıyorum. ona göre değerlendiriyorum. bu filmde ise biraz aksiyon-komedi işine girdiği için değişik geldi. her ne kadar karakter peruk ve şive aynı olsa da sinematografi ile birlikte farklı bir işe el atmış gibi duruyor. cem yılmaz projeleri beğeni sıralamam da şu lsdfjs cmylmz>birtatbirdoku>fundamentals her şey çok güzel olacak>hokkabaz>gora>yahşi batı>arog>pek yakında sdkjhfdjs Red said: roberhatemoya laf eden karşısında beni bulur sahnesi 10 numara adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Fragman buysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 hahahhahh red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 10 kelimeyle olmus adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 abi rober hatemo'nun canlı müziği iyi lan baya ama dljshfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 goltbarende acıma yok amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 gold stok yapmis yeri gelince cikartip vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 film çok keyifliydi temposu hiç düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Yorumlar çok pozitif, merak ettim. Fragmanı çok kötü bir şeye işaret ediyordu ama film iyiymiş. Atilla Dorsay bile beğenmiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 demekki neymiş tepedeyken bırakmak lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Ben bazı yerlerini komik bulsamda genele bakıldığında biraz dengesiz olmuş. Cem Yılmazı da çok eleştirmek istemiyorum daha iyisi varda biz mi gitmiyoruz ama bu sefer ki bir hokkabaz falan seviyesinde kalır çokta iyi yerlere gelemez sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 hokkabaz seviyesinde kalır ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar