Xenus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 21:20 sabiha gökçen uçağı hala bodrum'a gelmedi. Uçuşu 01:55 uçağını onda bile uçağa almadılar. On kere banko ile satış arasında git gel yaptım. 22:40 uçağı bile 00:50 de kalktı ona almamak için direttiler Uçak ankara'dan gelicekmis. Kalmamis nedeni bir gizem. İlk defa panoda zaman olmadan Gecikme/Delay yazisi gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 bilet parası+100 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 dedim dinlemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 pegasus pişmanlık falan değildir bildiğin fakirliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 sabiha gökçendeki tüm uçuşlar neredeyse rötarlı değil mi şu an, ben mi yanlış görüyorum? havaalanında sorun varsa pegasus ne yapsın, otobana mı indirsin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 lan şu pegasusu o kadar savunuyorum ki hissesini alayım bari bi işe yarasın anasını satayım. baktım şimdi son 1 yılda sadece 1 uçuşuna binmişim. gerisi hep thy. ama pgs fafori şirketim yani nedense. neden böyle acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ruhun fakirdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 binmediğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 yağıştan tüm seferler aksamış yazıyordu haberlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Inmek uzere gokcen ucagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 "roket adam" said: sabiha gökçendeki tüm uçuşlar neredeyse rötarlı değil mi şu an, ben mi yanlış görüyorum? havaalanında sorun varsa pegasus ne yapsın, otobana mı indirsin kardeş ben yazın oradan bindiğimde kaptan "hava sahası yoğunluğundan ve pistteki bakımdan ötürü" geç kalkışların olduğunu söylemişti. halen devam ediyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 benim uçak 4 saat rötar yaptı geçen hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Thy varken pegasus nedir otobuse binin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 thy ve atlasjet gerçi atlas global olduktan sonra bozdu hostesleride çirkinleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Tamam pegasus leş de thy yi savunanı hiç anlamıyorum. Hiçbir yabancı havayolunun ipleyip de İstanbul'a direk uçuş koymamasından dolayı mecburen binilen badem bıyık şirketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Ucaga bosalmak icin mi biniyosunuz birader bu nasil bi seksizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yeni jenerasyon thy'nin eski halini ne çabuk unutmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 en son apronda deve kesiyordu thy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 pegasus hep böyle artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 "roket adam" said: sabiha gökçendeki tüm uçuşlar neredeyse rötarlı değil mi şu an, ben mi yanlış görüyorum? havaalanında sorun varsa pegasus ne yapsın, otobana mı indirsin kardeş planlı bakıma plansız sefer koyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 gecen londradan istanbula ucmam gerekti acil, pgs bulduk, yerde iki saat bekledi, sabiha gokcenin iki pistinden birisi bakimdaymis diye info gectiler, akbaba gibi istanbulun ustunde dolanmamak icin yapiyorlarmis. yerde ucagin icinde hapis :) sabiha gokcenin kapasitesinin yetersizligide etken bu adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Yedek uçak tutmak yok. Apronda uçak bekletmek yok. Masraf sıfır olsun diye herşeyi o kadar kıtı kıtına hesaplıyolar ki imkansız tutturmaları doğal olarak her bir şey patlıyor. Pegasusta çalışan bir arkadaşım yarım saatlik rötarı geri almamız 3 günü buluyor dedi. Tek bir a Ucuz uçakta boku çıktı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Pegasus bayağı bayağı çingene ya. Adamın sırtına koymak için istediği "kabartı" için para istemeler, 2 saatlik uçuşta size şunları satabiliriz diye önümüze menü yapıştırmalar, havaalanında insan gibi oturacağına uçakta hapsetmeler falan. Rezilliğin havayoluyla sentezlenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 low cost havacılıkla ilk defa mı karşılaşıyorsunuz diyeceğim de türkiye'de ilk defa karşılacaksınız tabii. low cost olması verilen hizmet ve servislerle doğru orantılı abi işte. free to play gibi düşünün. adam hizmeti ucuza veriyor ama bir yerden ek bir şeyler satmalı veya hizmetten kısmalı ki karlı bir operasyon olsun. pegasusun son zamanlardaki rötar sorunu pegasustan değil sabihadan kaynaklanıyor. adamların operasyon merkezi gg oldu, her yeri etkileniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 kaç defa ryan airle uçtum ne geç kalktığını gördüm ne uçağa hapsettiklerini ucuz uçmak ayrı çingenelik ayrı yemek verme bavul alma yada ne biliyim koltukları daralt anlarımda sırf apron kirası az ödiyim diye milleti uçağa doldurt orda sıraya gir felan saçma şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar