Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 haa aslıdna iyi gibiymiş, slef loathing falan komik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 http://i.imgur.com/DcOrMyj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Jaegerjaquez said: http://i.imgur.com/moKDfjQ.jpg offff, ya arkadaş, whatsapp'ta iş arkadaşlarımın olduğu bi grupta bayram namazı kılan 2 çocuğun resmini paylaşıp "iyi bayramlar" falan dedi bi tanesi. ben de bu fotoyu bastım. sonradan aklıma geldi, herifin 2 oğlu var, meğer kendi çocuklarının fotosuymuş. şikayet ettim, umarım hepiniz bamlanırsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Ne mal arkadaslariniz var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 sostizm said: Perdeci bi arkadaşla konuşuyorduk kendi dükkanında, 8 yılda 3 nişan bozuldu bu dükkanda, gelinin perde beklentisi ile damadın maddi gücü uyuşmadığı için demişti. hay...belki de daha hayirlisi oluyordur..o formatin evlenip yuvam kurtulsun diye cocuk yapip hepsini birakip 3. sahis ile kacani da var..her iste var bir hayir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 dana22 said: sostizm said: Perdeci bi arkadaşla konuşuyorduk kendi dükkanında, 8 yılda 3 nişan bozuldu bu dükkanda, gelinin perde beklentisi ile damadın maddi gücü uyuşmadığı için demişti. hay...belki de daha hayirlisi oluyordur..o formatin evlenip yuvam kurtulsun diye cocuk yapip hepsini birakip 3. sahis ile kacani da var..her iste var bir hayir.. Beni çok etkilemişti ama perdecinin hüznü. Biri şu şekilde olmuş... Anne teyze ve damat adayı gelmişler perdeciye. Gelinin teyzesi almış sazı eline, renge modele bile bakmadan EN PAHALI olanları başlamış dizmeye. 16 000 TL toplamına dayanınca perde damat, ben bunu karşılayamam, biraz zaman geçsin ileride evimize uygun, beğenimize uygun yeni perde alırız deyince Teyze Hanım bağırmaya başlamış. Madem gücün yoktu neden kzımıza talip oldun, edepsizliğin bu kadarı görülmemiştir vs vs. Damat parmağından yüzüğünü çıkartmış. Sadece geline dönerek " çok özür dilerim. üzgünüm" deyip yüzüğü cam tezgaha bırakıp çıkmış. İçeride gelin tek kelime etmeden ağlamaya başlamış, bu sefer de anne ben demedim mi sana bu adamda iş yok büyük sözü dinlemezsen başına daha çok gelecek var senin. Perdeci geline bir bardak su vermiş, kız gözleri yerde ağlamaya devam etmiş. Bir süre sonra önce anneyle gelin çıkmış dükkandan, en son teyze cam tezgahtan yüzüğü alıp çıkmış dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 yuzugu okutacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 ^ this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 o aile yapısının birleşip ürememesi daha iyi. perdeciye gidip 16k fatura çıkaran teyze nedir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Damadın vizyonsuzluğuna kızamıyorum, en azından bir şampiyon gibi handle etmiş durumu. İşi senede bağlatıp teyzeye kefil olursunuz di mi teyzeciğim demiş olsaydı işte adam gibi adam derdim orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 sostizm said: dana22 said: sostizm said: Perdeci bi arkadaşla konuşuyorduk kendi dükkanında, 8 yılda 3 nişan bozuldu bu dükkanda, gelinin perde beklentisi ile damadın maddi gücü uyuşmadığı için demişti. hay...belki de daha hayirlisi oluyordur..o formatin evlenip yuvam kurtulsun diye cocuk yapip hepsini birakip 3. sahis ile kacani da var..her iste var bir hayir.. Beni çok etkilemişti ama perdecinin hüznü. Biri şu şekilde olmuş... Anne teyze ve damat adayı gelmişler perdeciye. Gelinin teyzesi almış sazı eline, renge modele bile bakmadan EN PAHALI olanları başlamış dizmeye. 16 000 TL toplamına dayanınca perde damat, ben bunu karşılayamam, biraz zaman geçsin ileride evimize uygun, beğenimize uygun yeni perde alırız deyince Teyze Hanım bağırmaya başlamış. Madem gücün yoktu neden kzımıza talip oldun, edepsizliğin bu kadarı görülmemiştir vs vs. Damat parmağından yüzüğünü çıkartmış. Sadece geline dönerek " çok özür dilerim. üzgünüm" deyip yüzüğü cam tezgaha bırakıp çıkmış. İçeride gelin tek kelime etmeden ağlamaya başlamış, bu sefer de anne ben demedim mi sana bu adamda iş yok büyük sözü dinlemezsen başına daha çok gelecek var senin. Perdeci geline bir bardak su vermiş, kız gözleri yerde ağlamaya devam etmiş. Bir süre sonra önce anneyle gelin çıkmış dükkandan, en son teyze cam tezgahtan yüzüğü alıp çıkmış dışarı. o teyzenin de annenin de, kişiliksiz gelinin de karakterini şaabıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Perdeye 16K, mutfak eşyaları Sinbo olsa ortalama ev kurma maliyeti ile Teyze mutlu edilebilirdi. Teyze her misafirliğe geldiğinde perdeler ile bol bol selfie ile mutlu olurdu. Kadını çok eleştirmişsiniz, fakir damat burada suçlu. sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 http://i.imgur.com/JCEh3AY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 3. sınıf markaların bu "kır pidesinde çığır açtık!" tavırları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 pattisliborek said: http://i.imgur.com/DcOrMyj.jpg hanginiz lan bu hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bunu isteyen kız acaba erkeği neyiyle şaşırtacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Grego said: bunu isteyen kız acaba erkeği neyiyle şaşırtacak. “Kap yapmak için kile şekil veririz ama kabın asıl işlevini hiçbir şeyin bulunmadığı boşluk belirler.” — LAOZI (LAO-TZU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 pattisliborek said: http://i.imgur.com/MOg8f0I.png aç köpekler ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 kizillelma said: Grego said: bunu isteyen kız acaba erkeği neyiyle şaşırtacak. “Kap yapmak için kile şekil veririz ama kabın asıl işlevini hiçbir şeyin bulunmadığı boşluk belirler.” — LAOZI (LAO-TZU) Daha düzgün bir çeviri şudur: Bir testi yaparsın çamurdan, içindeki boşluktur onu yararlı kılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 o lafın aslı budur akıl olmayınca neylesin fikir, çalsın abdurrahman oynasın bekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 hayır budur; ince uzun bağırsak karıştırır, kısa kalın kasnak çatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Soris said: kizillelma said: Grego said: bunu isteyen kız acaba erkeği neyiyle şaşırtacak. “Kap yapmak için kile şekil veririz ama kabın asıl işlevini hiçbir şeyin bulunmadığı boşluk belirler.” — LAOZI (LAO-TZU) Daha düzgün bir çeviri şudur: Bir testi yaparsın çamurdan, içindeki boşluktur onu yararlı kılan. Çeviriye bayıldım. Ömer Hayyam çevirilerinde eşsiz bir doğallık yakalayan amcayı hatırlattı bana. Eski çevirileri yapan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar