Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Go

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mortis said:

Haha Güneş batinca ne oluo

10 dakkalık yolumu pokemon peşinde koştururken 30 dk'ya çıkarttım öğlen, başıma güneş geçiyodu nerdeyse dsffds

baya bişi yakaladım ama.

bu km sayan yumurta noluyor dolunca, pokemon mu çıkıyo ortaya?
Mesaj tarihi:
abi resmi olarak çıkmadı olay avustralya japonya falan dışında. apk midir nedir, app store'larda olmayan fakat aynı uygulamayı link ile yükleyebiliyosun indirip geçen sayfalarda var. herkes ordan yükledi muhtemelen
Mesaj tarihi:
Seele said:

ya peki siz alman disiplini ile gelistirdigim pokemonlara karsi ne yapacaksiniz!!!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/20/d5/06/20d506f10ee3cc224f10ad879975ae21.jpg

cCc TURKFORCE cCc

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/58/Kangal_dog_with_spikey_collar,_Turkey.jpg
Mesaj tarihi:
Şimdi bu hile hurda ile indirilenlerin pokemonları resmi versiyon gelince reset yiyecek dimi? Bir bir şikayet ederim hepinizi, TÜRKİYE POGEMON MASTIRI BEN OLACAAAĞM
Mesaj tarihi:
kaçak indirenlerin gps üzerinden adresi bulup poke topunu yutturacaklarmış. oynamayın o yüzden markete gelmeden.

akşam eve gelirken arabayla toplaya toplaya geldim valla bu arada. 20-30 tane topladım herhalde. meowth görünce bildiğin sevindim. özlemişim kefereyi.
Mesaj tarihi:
Abi şaka gibi, sırf pokestopa gidebilmek için taa ebesinn şeyindeki özcanlar köfteye gidelim dedim eşime, oranın çocuk parkını pokestop yapmışlar, tam geldik Serverler gitmiş :D neyse köfteyi hüplettim vesileyle pokeball alamasam da
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Abi şaka gibi, sırf pokestopa gidebilmek için taa ebesinn şeyindeki özcanlar köfteye gidelim dedim eşime, oranın çocuk parkını pokestop yapmışlar, tam geldik Serverler gitmiş :D neyse köfteyi hüplettim vesileyle pokeball alamasam da

kızdırcan gene yengeyi dsfkjl
  • Yeni Oluştur...