sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Rarity yi nasıl anlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mortis said: Haha Güneş batinca ne oluo 10 dakkalık yolumu pokemon peşinde koştururken 30 dk'ya çıkarttım öğlen, başıma güneş geçiyodu nerdeyse dsffds baya bişi yakaladım ama. bu km sayan yumurta noluyor dolunca, pokemon mu çıkıyo ortaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 azcık anlatın la pokemon go yazıyorum play store a hiç bişi çıkmıyo google a yazıyorum not avaible in your country diyo nası oynuyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 abi resmi olarak çıkmadı olay avustralya japonya falan dışında. apk midir nedir, app store'larda olmayan fakat aynı uygulamayı link ile yükleyebiliyosun indirip geçen sayfalarda var. herkes ordan yükledi muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 ceza veremsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 valla bilemicem hype oldu işte, hevesimi alayım yeter şahsen. bi de pokemon mu kovalıcam her yerde sürekli sfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Seele said: ya peki siz alman disiplini ile gelistirdigim pokemonlara karsi ne yapacaksiniz!!! https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/20/d5/06/20d506f10ee3cc224f10ad879975ae21.jpg cCc TURKFORCE cCc https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/58/Kangal_dog_with_spikey_collar,_Turkey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 server mi gitti ios bu sirada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 evet ios kendiliğinden sign out oldu, tekrar girmeye çalıştığım zaman "our servers are experiencing issues. please come back later" uyarısını verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Serverlar kapandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 resmi şekilde çıksa keşke de indirsem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mortis said: Haha Güneş batinca ne oluo sanssizsansli said: akşam sdfgk anlamsız güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Az önce yakaladim. Biraz power-up abandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ayfon said: Serverlar kapandi. acildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ayfon said: Az önce yakaladim. Biraz power-up abandim. Sternenstaub nerden geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Şimdi bu hile hurda ile indirilenlerin pokemonları resmi versiyon gelince reset yiyecek dimi? Bir bir şikayet ederim hepinizi, TÜRKİYE POGEMON MASTIRI BEN OLACAAAĞM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Seele said: Ayfon said: Az önce yakaladim. Biraz power-up abandim. Sternenstaub nerden geliyor? yakalanan,eggden cikan pokemonlardan, gym victorylerden etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 android de hala girilemiyo serverlar kapalı yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 kaçak indirenlerin gps üzerinden adresi bulup poke topunu yutturacaklarmış. oynamayın o yüzden markete gelmeden. akşam eve gelirken arabayla toplaya toplaya geldim valla bu arada. 20-30 tane topladım herhalde. meowth görünce bildiğin sevindim. özlemişim kefereyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Lancelion said: Seele said: Ayfon said: Az önce yakaladim. Biraz power-up abandim. Sternenstaub nerden geliyor? yakalanan,eggden cikan pokemonlardan, gym victorylerden etc. Evrimlestirince de geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Abi şaka gibi, sırf pokestopa gidebilmek için taa ebesinn şeyindeki özcanlar köfteye gidelim dedim eşime, oranın çocuk parkını pokestop yapmışlar, tam geldik Serverler gitmiş :D neyse köfteyi hüplettim vesileyle pokeball alamasam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 pokemon go plus ciksin baslarim ben bisikletle gezmelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 benim şarjı içiyor yanlız oyun. keşke aktif olarak çalışması gerekmese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Liebe said: Abi şaka gibi, sırf pokestopa gidebilmek için taa ebesinn şeyindeki özcanlar köfteye gidelim dedim eşime, oranın çocuk parkını pokestop yapmışlar, tam geldik Serverler gitmiş :D neyse köfteyi hüplettim vesileyle pokeball alamasam da kızdırcan gene yengeyi dsfkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar