Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Go

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu zubat olayını çok şeyyapıyolar.
Bol bol bol çıkaın giç bi zararı yok. Açarsınız lucky egg, basarsınız evolve'u deli gibi exp kasarsınız. Zubat diyip geçmeyin gördüğünüzü alın. Bende 900 zubat candy, 100k stardust var şuan hmmfs
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

ona bir çözüm getirmeleri lazım ya. Belki lokasyon kasmayan sırf adım sayacıyla çalışan companion app. Incubator app vs. mesela. Lazım böyle şeyler

lokasyona bakmadan adım nasıl sayacak
Mesaj tarihi:
abi mükemmel bir yer buldum. izmir - bostanlı.

http://i.hizliresim.com/QMd7Oj.png

2 tane dip dibe 3 lü pokestop var, sürekli lure basılı akşamüzerinden başlayarak.

Gittim bugün çimlerde 1 saat oturdum onlarca yakaladım.
Mesaj tarihi:
kazayla özelden cevaplamışım :D buradan da yazayım pedometer, başkaları da merak ediyordur belki. Hareket algılayarak ölçüyor olması lazım sanırım ama işte spor uygulamaları vs. var öyle fitness için
Mesaj tarihi:
sabit yerde farm yapmaktan (pasaport-aslancak iskele arası git gel) tüm pokemonlarm aynı oldu :( 4 tane 1k+ pokemon var 3 ü golduck (bide 980 lik var geliştirsem o da 1k+ olur)

belli bölgelerde hep aynı pokemon mu cıkıyor yani yeterince şanslıysak rare bir şeyler denk gelir mi? lvl 18 oldum psyduck, zubat, ratat yani baska bişi yok birde magikarp var 380 oldu candysi geliştircm bakalım :)
Mesaj tarihi:
masa said:

of çok uzunmuş, yürürüm daha iyi

uzun değil nox pokemon go diye arat tek tık install.

mesajını aldım bu arada dönerim aradan çıksın üşengeç insanım ben öm atamadım geri fsad
  • Yeni Oluştur...