Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Fake gps degil plakcalar pervaneye telefon baglayip yaptilar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 haksizlik var turkiyeye :P central parkda zubat yok diyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Istinye parkta da zubat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Bu zubat olayını çok şeyyapıyolar. Bol bol bol çıkaın giç bi zararı yok. Açarsınız lucky egg, basarsınız evolve'u deli gibi exp kasarsınız. Zubat diyip geçmeyin gördüğünüzü alın. Bende 900 zubat candy, 100k stardust var şuan hmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 göztepe parkta da pek zubat çıkmıyor tek tük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Kanuni said: haksizlik var turkiyeye :P central parkda zubat yok diyebilirim :) sana denk gelmemiş, ben yüzlerce yakaladım central parkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 demek ki yerden bagimsiz sansa denk geliyor, tr de zubata doymustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Nox ile oynarken bişi oldu , zoom in yaptı ve dibine girdi karakterin. Nasıl uzaklaşılacağını bulamadım. Bilen varsa beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 bug. kapa ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 nileppezdel said: ona bir çözüm getirmeleri lazım ya. Belki lokasyon kasmayan sırf adım sayacıyla çalışan companion app. Incubator app vs. mesela. Lazım böyle şeyler lokasyona bakmadan adım nasıl sayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 abi mükemmel bir yer buldum. izmir - bostanlı. http://i.hizliresim.com/QMd7Oj.png 2 tane dip dibe 3 lü pokestop var, sürekli lure basılı akşamüzerinden başlayarak. Gittim bugün çimlerde 1 saat oturdum onlarca yakaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 kazayla özelden cevaplamışım :D buradan da yazayım pedometer, başkaları da merak ediyordur belki. Hareket algılayarak ölçüyor olması lazım sanırım ama işte spor uygulamaları vs. var öyle fitness için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 ABİ. ayrı bi topik açsak da orda top cp pokemonlarımızı falan paylaşsak? bence çok tatlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 oyun mu patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 sabit yerde farm yapmaktan (pasaport-aslancak iskele arası git gel) tüm pokemonlarm aynı oldu :( 4 tane 1k+ pokemon var 3 ü golduck (bide 980 lik var geliştirsem o da 1k+ olur) belli bölgelerde hep aynı pokemon mu cıkıyor yani yeterince şanslıysak rare bir şeyler denk gelir mi? lvl 18 oldum psyduck, zubat, ratat yani baska bişi yok birde magikarp var 380 oldu candysi geliştircm bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Oyun patladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 galiba telinde şarjını yedim boş yere neyse yatmadan bi turlayım sitede zaten ne oluyosa o zaman oluyor. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 magicarp cikti 10 tane attigim lure dan,hep ayni pokemonmu geliyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 bilgisayara indirip nasıl gps hack yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 of çok uzunmuş, yürürüm daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Evolardan birikmiş xplere nereden bakıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 abi sayıp hesaplıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 masa said: of çok uzunmuş, yürürüm daha iyi uzun değil nox pokemon go diye arat tek tık install. mesajını aldım bu arada dönerim aradan çıksın üşengeç insanım ben öm atamadım geri fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 2 saattir yanımda arkadaşım çatır çatır oynuyo ben giremiyorum Yine şiştim galiba Bu akşam da server açılana kadar bırakıyorum diyim de yarın tekrar oynayayım bari. Sigara gibi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Arkadasin nasil oynuyo yahu. Serverlar nerdeyse tüm dünyada kapali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar