kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 hala pikaçu yakalayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 bonuSimo said: parkinson musunuz arkadaş HGFJKDSHKGLFGŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Liebe said: Norak said: birde iska gecen poketoplarini yerden kaybolmadan toplayabiliyorsunuz abi ciddi misin ya :( yok öle bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ign keklemis milleti o zaman, 4 numara, https://www.youtube.com/watch?v=fRLyS1wAQ2M buyuk ihtimal serverdaki lagdan oyleymis gibi oluyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 10km'lik yumurtadan 3 Attack'li Pinsir cikti yaaa .. 3 attack 3 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Bir de insanlar kesinlikle cildirmis. Libadiye'de parkta gym var, kofte aliyim diye ciktim, onunden gecerken gym'i aldim. Kofteyi aldim, donuste baktim gym dusmus. Tekrar aldim. Eve girene kadar tekrar aldilar. Lannn manyak misiniz ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 117 cp li ponyta cikti. binip vurayım mı kırbacı, ne yapayım buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 yunusemre said: 10km'lik yumurtadan 3 Attack'li Pinsir cikti yaaa .. 3 attack 3 ... pinsirler ya 3 ya 5 bende de ahaha biraz önce yumurtadan ratata çıktı bana kafayı yicem her yerim raticate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Hanginiz goztepe parkinda lan 100kiai var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Görmez olaydım ya şu konuyu. Eşimle yükledik Suadiye'den koyulacağız birazdan yollara poffffff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Pokemon arayanlara çay ve su ücretsiz http://aljazeera.com.tr/haber/pokemon-arayanlara-cay-ve-su-ucretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Şu haberlerde yine çizgi filmden uyarlanan diyorlar yani haber yapıyorsun 5 dakika googlea yaz araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Black_Hand said: 117 cp li ponyta cikti. binip vurayım mı kırbacı, ne yapayım buna?250 cp den aşşa pokemonu transfere yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Ne lanet bir şey bu oyun be. Geçen gün, ben 43 yaşında adam, Antalya da, kapalı yolun Markantalya tarafının sonunda olan 3 tane direğin etrafında, 30 dakika pokemon aradım. İnsan kalabalığının iğne atsan yere düşmez olduğu yerde , herkes bana kafayı yemiş muamelesi yaptı. Bulamadım pokemonu. İşin ilginç tarafı yaşlıca Amcamın biri , herhalde bir şey kaybettim zannetti, o da benle çaktırmadan göz ucuyla yerlere bakıyor. Etrafımda dolandı dolandı baktı bir şey yok, gitti. Konuşmaya da cesaret edemedi, herhalde yabancı turist sandı galiba. Gerçi sonradan merak ta etmedim değil, gerçekten kaybetse idim bir şey, bulsa verecek mi idi ? Ama elde beni telefonla görenlerin arasında, Pokemon oynayanlar direk belli oluyor. Adamlar hemen çakıyor olayı hatta 2-3 kişi direk şak diye açıp kontrol çektiler telefonlardan. Oyun sosyal deney gibi bir şey valla :) , Sinirlenip sildim oyunu rahat ediyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Guvenparkta oturacak yer yok.100 tane tabure alıp kiralamak lazim.paraya para demeyiz.bi de ufak jeneratör yanına da çoklu şarj edilen şeylerden yaptık mi tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mezarlığa gidiyorum şimdi belki hayalet pokemon bulurum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Pokemon bilekliği şart ya.mal gibi telefona bakıp gidilmiyor.bugün merdiven boşluğuna geldim düşüyordum az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 dağ bayır gezincede bişiler tutuluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 10km den omanyte çıktı. bi işe yarar mı acaba evrimleşince. hiç bilmiyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Traking var işte.rare pokemonlar çıkabilir.1 saat uni etrafında tavaf ettim nidoking için. Sgshsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mortis said: Liebe said: Norak said: birde iska gecen poketoplarini yerden kaybolmadan toplayabiliyorsunuz abi ciddi misin ya :( yok öle bişey ya alıyo yerden sizde var kekoluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 gitti yine serverlar, hep ameriganın oyunları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 abi karanlıktan patatesle ceklmiş gibi gorunsee goztepe parkı etraf komple dolu 100 kişi ustunde vardı saniyede 3 pokemon spawnı var resmen kamplıcaklar var sabah kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 pokecafe açacaksın aga. adamlara da mail atıp oraya pokestop koymalarını isteyeceksin. gym olmasa da arena yapacaksın orayı da özel olarak. millet gelip kafede takılacaklar. mikemmel. benim param yok agalar, siz yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar