kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 aşıkveyselde sadece bir tane pokestop var onu da toplamak için yoldan saparak merdivenlerden anfi tiyatroya doğru biraz yukarı çıkmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Bizim evin yakınında cami var ama niyeyse 1 alt sokakta gözüküo cami faydalanamıyom ffs Bir de götümün dibinde gym var red team ama too far away dediği için erişemiom ühüh illa evden cıkıp yan sokağa yürümem lazım Resmen first world problems oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Yan sokak, the final frontier... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Oturduğum yerden 2 tane yakaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 pokestop ne kadar sürede aktif oluyor?yüksel caddesinde yan yana 3 tane var, 10dk sonra geldim gene aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Lan... Magikarp'in emenike ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mahallemde bi park bi cami var, ikisinde de bi skim yok :/ baya bi yürümem lazım pokestop ve gym için. Neyse yarın belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Poketopum bitti la napıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 gezi parkında 2 tane incense acmıslar toplanmıs millet takıldık falan incenseler bitti cocugun biri iyi aksamlar hayırlı pokemonlar dedi gitti skjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 gymden coin elde etme konusunda bir sorum var. kendi ele geçirdiğimiz gymden coini kazanabiliyoruz burası tamam peki aynı takıma ait başka bir gyme girdiğimizde de coin kazanabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 vivavale said: Poketopum bitti la napıcam şimdi poke stop a gidip ortadaki cemberi dondurcen toplar ve baska itemlar dokulcek: http://cdn.stevivor.com/wp-content/uploads/2016/07/pokestop1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Bizim ev Gym, oluler parki da pokestop cikti. Za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 yürümek yerine, telefonu uzun bi ipe bağlayıp sallasanız hızlıca olmuyomu? 1 metrelik ipe bağlasanız saniyede 0.7 turdan 4.3 metre eder. 10 dakka sallasan 2582 metre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Dairesel hareketleri değil de düzlemsel hareketleri hesaba katıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 bir de bugün bornova metroda pokestoptan pembe yapraklar düşüyordu o ne anlama geliyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Modul takıyolar, belli bi süre o Pokestop Pokemon çekiyor kendine. O modul sayesinde Doduo yakaladım 2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 patlamis acilmiyor XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 benjani said: pokestop ne kadar sürede aktif oluyor?yüksel caddesinde yan yana 3 tane var, 10dk sonra geldim gene aldım. 5dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Adamı karakolda pokemon kovalarken gözaltına almışlar, lol http://m.mynet.com/pokemon-yuzunden-gozaltina-alindi-yasam-2531867/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 fake haber abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 abi oyunda pokemon öyle dar bir alanda çıkmıyor, zaten yürürken falan ekranda tıklanacak mesafede oluyor. üstüne AR açmayanı da silkmiyorlar yani, isteyen oturduğu yerden yakalayabilir, ki amele gibi hareket etmektense güneşin ekrana vurmadığı bir açıyı ayarlayıp rahat rahat yakalamak daha iyi. böyle baitlere gelmeyin yok camiye girmiş de yok imam falan filanmışta, yolun karşısındaki pokestopu alıyorsun, starbucks'da oturduğumuz yerden 3 tane stop topladık kardeşimle. gereksiz heyecan yaratmaya ne meraklıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Aslında emlak fiyatlarını etkilemesi bile mümkün. Düşünsene 4 tane pokestop bi tane gyme ulaşımı olan bir evin var. OHHHYYŞŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Ya istesen evin önüne iki üç tane eşya koyar onu pokestop diye kaydettirirsin. Ben geçen yıldız parkına gittim. Orayı bilem bilir ufak ufak heykelcikler var böyle fil, at kuş kız çocuğu gibi. Onların hepsi pokestop, çeşmeler pokestop, restoranlar pokestop, bazı işlemeli ağaçlar pokestop... İçerde 10fan fazla pokestop var yani. Birileri yapmış zamanında artık ingress midir nedir bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Norak said: patlamis acilmiyor XD girmiyo 1 saat falan oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 gps signal not found yazıp duruyor, serverlar mi göçük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar