Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 expectations: http://blogs-images.forbes.com/insertcoin/files/2015/09/pokemon-go2.jpg reality: https://cdn2.vox-cdn.com/thumbor/L6g747iWuFX4HzScqwI9HVQ2dK0%3D/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4047056/pokemon_go.0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Agliyorum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Norak said: expectations: http://blogs-images.forbes.com/insertcoin/files/2015/09/pokemon-go2.jpg reality: https://cdn2.vox-cdn.com/thumbor/L6g747iWuFX4HzScqwI9HVQ2dK0%3D/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4047056/pokemon_go.0.jpg asdfad direk şu olucak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 senko said: koordinata göre buldurcaksa türkyie de yalan gecenin bi yarısı pokemon bulacam diye başıbüyük'e ara sokağa saparsınız, sizi pikachu yaparlar orda. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 tarlabaşında mewtwo çıkıyomuş gece 4te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 *ÜISĞFJISDGHIOİBHISTDFKNZL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 dfghjkflhklşjlşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 doğru söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 MasterHapLo said: Zamanında tvde oynarken de sevmezdim. Niye bu kadar tutuluyor anlam veremiyorum. Resmen hayvan dövüştürmeyi kafada legal hale getiriyor. ha bu kesinlikle doğru ben de böyle düşünüyordum da mobil oyunu gerçekten zevkli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 ahaha ciddi misiniz dediğiniz argüman GTA'nın araba çalmayı meşrulaştırması ile aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 counter strike'ta rehine öldürünce de katil olunuyormuş beyler. LÜT-FEN. gelseler de döğüştürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Ingress'ten ne kadar farklı olcak bu? Hardware olayı var galiba ekstradan ama fazla büyüdü sanki, ilk değiller ve hitap ettiği kesim çok kısıtlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 MasterHapLo said: Zamanında tvde oynarken de sevmezdim. Niye bu kadar tutuluyor anlam veremiyorum. Resmen hayvan dövüştürmeyi kafada legal hale getiriyor. Attention-Whore musun, wanna-be hipster mısın bilemedim ama eğer ciddiysen lütfen bir iki yıl içinde öl,gelecekte oksijen ziyan etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 expectation v reality >:D< abi ne yazıkki öyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=sS9EMCmMq34 alin iste yapmislardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 xaty said: Ingress'ten ne kadar farklı olcak bu? Hardware olayı var galiba ekstradan ama fazla büyüdü sanki, ilk değiller ve hitap ettiği kesim çok kısıtlı Donanım kısmı dediğin kıytırık bileklik. Klasik işte bluetooth ile bağlanıp titreyecek bildirim geldiğinde. İlk değiller derken? Ingress'i yapan Niantic geliştiriyor zaten. Son düşünce de yanlış bence. İlgilenen kesim kısıtlı olabilir ama o kesim iyi para akıtacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 hitap ettigi kesim kisitli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 dünya nüfusu ile kısıtlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Mewtwo 51. bolgede spawn olcakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 heycanlandırdığı veya ilgisini çeken kesimle sürekli oynayacak insan arasında uçurum olcak. tamam iyi güzel bişey de kaçınız ortalıkta pokemon peşinde koşcak başta değişik falan gelse bile devamlılığı olmayacak bir çok kişi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 reklamı ve kullanımı kolay olursa küresel bir eğlenceye dönüşür. benim te yıllar önce aklıma gelmişti bu fikir de yapacak para mı var ak diyip doğmasını bekledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 senko said: koordinata göre buldurcaksa türkyie de yalan gecenin bi yarısı pokemon bulacam diye başıbüyük'e ara sokağa saparsınız, sizi pikachu yaparlar orda. Şu arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar