ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Evet :) sıkıldım bundan druid oynayayim dedim 6'ya duştum yine abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Ben druidle rnk2ye ciktim. Fast mid bence ramptan iyi is yapiyor Yalniz rank60 legend justicar warrior gelince butun planlar gg zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Seru said: sağol. bana şöyle basic kartlarla populer az çok iş yapan deckler lazım. ogrenme gibi bir isteğim yok. 30 win alim yeter :D bakıyorum siteye. 30 wine ne veriyorki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 bu kadar antiwarrior antipaladin bi deck yok sanırım. yörüyün az kaldı http://i.imgur.com/1qJTHZG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Aslında living roots'un gelmesiyle birlikte malygos druid oynamayı düşünebilirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Lectre said: Seru said: sağol. bana şöyle basic kartlarla populer az çok iş yapan deckler lazım. ogrenme gibi bir isteğim yok. 30 win alim yeter :D bakıyorum siteye. 30 wine ne veriyorki günlük winden gelen gold cap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 trion lu consec li boomlu secret paladinle rank 2 ye kdr geldim ama sanki legend olmak için şimdi daha çok control bir deck lazım gibi varmı önerisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 trion craftlasam geriye kalan bütün kartlar var esasında spyro ne dersin hibrid sikrıt paladin oynasak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Bonjo said: trion lu consec li boomlu secret paladinle rank 2 ye kdr geldim ama sanki legend olmak için şimdi daha çok control bir deck lazım gibi varmı önerisi olan strifecro secret paladin diye arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 ben oynadıklarımı ve 3-4 tane de oynıyabileceğim decki albüm yaptım koydum canım sıkıldıkça değiştiriyorum http://imgur.com/a/EwPOk#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/335415-s18-legend-strifecro-secret-paladin-midrange Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Kaede said: trion craftlasam geriye kalan bütün kartlar var esasında spyro ne dersin hibrid sikrıt paladin oynasak mı benim legend oldugum deck hala guclu bence.. tavsiye ederim.. http://www.hearthpwn.com/decks/314544-tgt-top-10-legend-mysterious-challlenger-midrange yalniz son degisiklikler oncesi halini oynamistim ben.. hatta resmini koyayim.. http://i.imgur.com/CJWdL9e.png agro secret deckler basarisiz bence.. onlarla legend olan varsa helal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 yok aggro iyi bence deck'ine baglı... Kolento'nun var mesela adam leg. 5'e kadar tırmandı (sırf onunla oynamıyor ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 abi şans pick felan çok önemli dediğim deckle rank 1 3 yıldıza geldim şimdi tekrar 2 ye indim bide spyro nun deckini deneyim. sezonda bitecek 5 gün kalmıs rank 1 de kalırsam kafayı duvarlara vururum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Murlock knightan mulock knight cikti, ikisinide olduremeyince gg ceki demin adam ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Gençler şimdi ben zamanında bütün deckleri disenchantlayıp lock yapmıştım onuda deledim falan derken bir şey kalmamış hesapta, ileride oynamam diyordumda ilgimi çekti oynuyorum şuan, kısıtlı kartlarla şöyle bir deck yaptım; %30 win ratele falan oynuyorum, var mı tavsiye verebilecek? boom falan olsa benzeyecek bir şeyede, ya da temel mech kartlar var elimde başka bir classamı yönelsem siz daha iyi bilirsiniz; kendi evimde değilim imgur engelli idare edin, linki koyarken bile utandım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 mirror image, soot sp. çıkart piloted shredder ve bitane daha spidertank ekle derim. bide o secretta mantıksız baya. 2 flamecannon çok 1 tane yeterli. aggro deck bu gerek yok bu saydığım kartlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 papaz koy iki tane, bi de joker at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Vingthor said: mirror image, soot sp. çıkart piloted shredder ve bitane daha spidertank ekle derim. bide o secretta mantıksız baya. 2 flamecannon çok 1 tane yeterli. aggro deck bu gerek yok bu saydığım kartlara deidklerini yapayım sootuda yeni craftledim missilele bonus vs alırım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 1-2 short kalıyor ne eklesem eyvallah güzel bir draftla sanırım mana curve'ü 4-5 olan decklere karşı 7. rounda gelmeden alıyorum shaman değilse. 5. win streak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Bugün rank 4 den legend a ulaştırdı beni Spyro'nun desteyide denedim ama 1 er secretla 2 mysterious çok lüks geldi. Bu ay secret palalar konusunda hatim indirdim en iyi deck bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 yeni expansion zamanı legend olup kendinizi kandırmayın genşler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 legend diyorsunuz ben 15 olayımda chesti alayım derdindeyim :P bir kere 15 olsam sonra düşsemde geri veriyor dimi 15 chestini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Mysterious Challenger'a 800 dust harcamak istemiyorum abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar