Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone Deck Paylaşım Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seru said:

sağol. bana şöyle basic kartlarla populer az çok iş yapan deckler lazım. ogrenme gibi bir isteğim yok. 30 win alim yeter :D bakıyorum siteye.

30 wine ne veriyorki
Mesaj tarihi:
Lectre said:

Seru said:

sağol. bana şöyle basic kartlarla populer az çok iş yapan deckler lazım. ogrenme gibi bir isteğim yok. 30 win alim yeter :D bakıyorum siteye.

30 wine ne veriyorki

günlük winden gelen gold cap
Mesaj tarihi:
trion lu consec li boomlu secret paladinle rank 2 ye kdr geldim ama sanki legend olmak için şimdi daha çok control bir deck lazım gibi varmı önerisi olan
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

trion lu consec li boomlu secret paladinle rank 2 ye kdr geldim ama sanki legend olmak için şimdi daha çok control bir deck lazım gibi varmı önerisi olan

strifecro secret paladin diye arat
Mesaj tarihi:
Kaede said:
trion craftlasam geriye kalan bütün kartlar var esasında

spyro ne dersin hibrid sikrıt paladin oynasak mı

benim legend oldugum deck hala guclu bence.. tavsiye ederim..

http://www.hearthpwn.com/decks/314544-tgt-top-10-legend-mysterious-challlenger-midrange

yalniz son degisiklikler oncesi halini oynamistim ben..

hatta resmini koyayim..

http://i.imgur.com/CJWdL9e.png

agro secret deckler basarisiz bence.. onlarla legend olan varsa helal..
Mesaj tarihi:
abi şans pick felan çok önemli dediğim deckle rank 1 3 yıldıza geldim şimdi tekrar 2 ye indim bide spyro nun deckini deneyim.

sezonda bitecek 5 gün kalmıs rank 1 de kalırsam kafayı duvarlara vururum :D
Mesaj tarihi:

Gençler şimdi ben zamanında bütün deckleri disenchantlayıp lock yapmıştım onuda deledim falan derken bir şey kalmamış hesapta, ileride oynamam diyordumda ilgimi çekti oynuyorum şuan, kısıtlı kartlarla şöyle bir deck yaptım; %30 win ratele falan oynuyorum, var mı tavsiye verebilecek? boom falan olsa benzeyecek bir şeyede, ya da temel mech kartlar var elimde başka bir classamı yönelsem siz daha iyi bilirsiniz;

kendi evimde değilim imgur engelli idare edin, linki koyarken bile utandım asd

Mesaj tarihi:
mirror image, soot sp. çıkart piloted shredder ve bitane daha spidertank ekle derim. bide o secretta mantıksız baya. 2 flamecannon çok 1 tane yeterli.

aggro deck bu gerek yok bu saydığım kartlara
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

mirror image, soot sp. çıkart piloted shredder ve bitane daha spidertank ekle derim. bide o secretta mantıksız baya. 2 flamecannon çok 1 tane yeterli.

aggro deck bu gerek yok bu saydığım kartlara

deidklerini yapayım sootuda yeni craftledim missilele bonus vs alırım diye
Mesaj tarihi:
1-2 short kalıyor ne eklesem

eyvallah güzel bir draftla sanırım mana curve'ü 4-5 olan decklere karşı 7. rounda gelmeden alıyorum shaman değilse.

5. win streak ^^
Mesaj tarihi:

Bugün rank 4 den legend a ulaştırdı beni

Spyro'nun desteyide denedim ama 1 er secretla 2 mysterious çok lüks geldi.

Bu ay secret palalar konusunda hatim indirdim en iyi deck bu bence.
  • Yeni Oluştur...