sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz. İslam Çupi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Çabayı kadını mutlu etme üzerine odaklamak yanlış bir şey bence. Eğer ev istiyorsa seninle beraber çalışsın ortak ev alın. Saray istiyorsa daha fazla çalışır. Erkeğin sürekli bir şey için didinip kadına hediye etmesi zaten sağlıklı bir davranış değil. Sonuç da sağlıklı olmuyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 tatava yapma bas geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 kadınlar çiçektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 https://pbs.twimg.com/profile_images/378800000797784755/958e6efcbfee62e45563506529e2d4ce_400x400.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Durum sevgili olma durumu ise daha hiç bir haltlarını görmedin. evliysen anlıyorum seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 http://www.peyzajpazari.com/uploads/icerikresim2/56.jpg dayanamadım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Redeagle said: Çabayı kadını mutlu etme üzerine odaklamak yanlış bir şey bence. Eğer ev istiyorsa seninle beraber çalışsın ortak ev alın. Saray istiyorsa daha fazla çalışır. Erkeğin sürekli bir şey için didinip kadına hediye etmesi zaten sağlıklı bir davranış değil. Sonuç da sağlıklı olmuyor haliyle. Dis. Ortak bir yaşam kuruyorsunuz, karşılıklı bir memnuniyet cycle'ı değil. Birbirine bir şeyler yapmak değil de birlikte bir şeyler yapmak önemli olan. Yoksa memnun edicem diye çırpınır durursun, memnun olamıyorum diye ağlar durursun ya da Tabi kesin konuşmuşum yukarıda biraz ama kipleri değiştireceğime sona ekliyim, yukarıdakiler şahsi fikrim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 kadınlar kendilerine göre doğru kişiyi bulduğunu anlayınca gayet de her şeyden memnun olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 erke yakışıklıysa kadın için problem, kadın güzel erkek için problem birbirine yakın olması lazım bir de kadınların güzellik/zaman eğrisine doğru yerden dahil olmak gerekli sırf güzel olduğu için birlikte değilsen gerisi gelir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 kadınlar gücü seviyor. bunun dışındakiler kendilerini eğitmiş kadınlar oluyor. eğitimli olanlar genelde biyolojik dürtülerini bastırabilmeyi becerdiklerinden ilgileri farklı şeylere kayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 http://www.dhresource.com/albu_375349337_00-1.0x0/5pcs-17cm-soft-lure-rubber-vintage-soft-bait.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 aquila said: Sizin gibi hıyarlarla niye mutlu olsun lan kadınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Beraberlik bir paylaşım işi. Yani hep daha fazlasını isteyen bir kadınla bir ilişki yürütmek imkansız zaten boşanmak mecburi bir durum oluşturur. Yani nereden buluyorsunuz anlamıyorum böyle hanımları hakikaten şaşırıyorum. Zenginliği ve zengin olmayı bir takıntı,hayatının merkezi yapmış bir kadınla niye beraber oluyorsunuz ? Olmayın,kadının bu davranışı sonradan ortaya çıkan bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Olayin cogu ev icindeki temizlik, cocuk , duzen vs kaynaklaniyor. Ne kadar temizlesek etsekte ev dagiliyor, cunku cok hareketli bi cocugumuz var. cocuklu evi duzenli tutmak kar yagarken evinin onunu supurmek gibi. Esim istiyorki reklamlardaki duzenli evler gibi olsun. Tuvalet her gun temizlensin. Tuvalet , banyo, mutfak en gec haftada bir temizleniyor. Her gune gerek yok. Bende ev icinde o sorumlu diye ses etmiyorum ama ev icinde dolanmaktan oturamiyorum ve cocukla bile ilgilenemiyorum. Temizlikci tutsak bile ertesi gun basliyoruz orayi burayi toprlamaya. Abartiyorsun dedigimde taramali tufek gibi basliyor. Olayin soyle bi tarafida var. asla daginik degilim , aksine esim asiri daginik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 niye sürekli toplanıyor evler ben de anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Haftada bir temizlige , banyo, tuvaletin 3-4 gune temizlenmesine bir sey demiyorum da hergun temizlik nedir ya aksi bi durum yokken! Temiz dedigimde hayir kirli diye tartismalarin gitmesi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 karakter meselesi. kadina ait degil bu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Abi cocukta bir sikinti olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Gecen gunlerde esim ise gitti , bende evde cocuga baktim aksama kadar tek basima ve yoruldum. Aksam yemekte sohbet ederken neden supurge acmadigimi soruyor oturma odasina. Cocukla ilgilendigim icin zaman olmadi ve yoruldum deyince. Aksama kadar ne is yapti da yoruldun lafi bildigin kufur gibi geldi. Kafada nasil bi sablon var onuda anlamadm ki. Cocuga yemek yedirirsin ve yarisini yer tabagin, gelir neden tabak bitmedi. Ertesi gun al sen yedir dersin ve cocuk gene yarim tabak yer ve cocuk fazla acikmamis deyip 2-3 saat sonra yediririm olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Ailen falan zorla mı evlendirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 sizin gibiler yüzünden evlilikten soğuyorum iyice gün geçtikçe. napıyorsunuz anlamıyorum 2 ay flortten sonra mı evleniyorsunuz. beraber yaşamadan mı evleniyorsunuz. hep şikayet hep şikayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 ben lise1 de soğumuştum evlilikten sen baya geç kalmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar