Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadinlar neden memnun olmaz ?

fenn

Öne çıkan mesajlar

Redeagle said:

Çabayı kadını mutlu etme üzerine odaklamak yanlış bir şey bence. Eğer ev istiyorsa seninle beraber çalışsın ortak ev alın. Saray istiyorsa daha fazla çalışır.

Erkeğin sürekli bir şey için didinip kadına hediye etmesi zaten sağlıklı bir davranış değil. Sonuç da sağlıklı olmuyor haliyle.

Dis. Ortak bir yaşam kuruyorsunuz, karşılıklı bir memnuniyet cycle'ı değil. Birbirine bir şeyler yapmak değil de birlikte bir şeyler yapmak önemli olan. Yoksa memnun edicem diye çırpınır durursun, memnun olamıyorum diye ağlar durursun ya da

Tabi kesin konuşmuşum yukarıda biraz ama kipleri değiştireceğime sona ekliyim, yukarıdakiler şahsi fikrim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Beraberlik bir paylaşım işi. Yani hep daha fazlasını isteyen bir kadınla bir ilişki yürütmek imkansız zaten boşanmak mecburi bir durum oluşturur. Yani nereden buluyorsunuz anlamıyorum böyle hanımları hakikaten şaşırıyorum. Zenginliği ve zengin olmayı bir takıntı,hayatının merkezi yapmış bir kadınla niye beraber oluyorsunuz ? Olmayın,kadının bu davranışı sonradan ortaya çıkan bir durum değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayin cogu ev icindeki temizlik, cocuk , duzen vs kaynaklaniyor. Ne kadar temizlesek etsekte ev dagiliyor, cunku cok hareketli bi cocugumuz var. cocuklu evi duzenli tutmak kar yagarken evinin onunu supurmek gibi. Esim istiyorki reklamlardaki duzenli evler gibi olsun. Tuvalet her gun temizlensin.

Tuvalet , banyo, mutfak en gec haftada bir temizleniyor. Her gune gerek yok. Bende ev icinde o sorumlu diye ses etmiyorum ama ev icinde dolanmaktan oturamiyorum ve cocukla bile ilgilenemiyorum. Temizlikci tutsak bile ertesi gun basliyoruz orayi burayi toprlamaya. Abartiyorsun dedigimde taramali tufek gibi basliyor. Olayin soyle bi tarafida var. asla daginik degilim , aksine esim asiri daginik.
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen gunlerde esim ise gitti , bende evde cocuga baktim aksama kadar tek basima ve yoruldum. Aksam yemekte sohbet ederken neden supurge acmadigimi soruyor oturma odasina. Cocukla ilgilendigim icin zaman olmadi ve yoruldum deyince. Aksama kadar ne is yapti da yoruldun lafi bildigin kufur gibi geldi.

Kafada nasil bi sablon var onuda anlamadm ki.

Cocuga yemek yedirirsin ve yarisini yer tabagin, gelir neden tabak bitmedi. Ertesi gun al sen yedir dersin ve cocuk gene yarim tabak yer ve cocuk fazla acikmamis deyip 2-3 saat sonra yediririm olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...