Feamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Karakterin 3.sahısta kenarları ve npclerin kenarlar kare kare beyaz oluyor acık mekanda niyedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 http://www.theverge.com/2015/11/9/9696186/fallout-4-bugs Ayni yerde takildim. Allahtan bol bol save aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Feamer said: Karakterin 3.sahısta kenarları ve npclerin kenarlar kare kare beyaz oluyor acık mekanda niyedir godrays'i kapat, amd kartlarda sanırım o sorun. resmi forumda yazmış biri daha, bende de oldu. bu arada 1gb vram'le medium textures rahat oynanıyor ama bayağı bulanık doku kaplamaları. high ile pek takılma olmadan oynayabilirsiniz ama diye yazayım eski gpu sahiplerine. ultra'da ani düşmeler oluyor hareket esnasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Laurelin said: Oyundaki seslendirilmis secmece isimler said: Akira Battosai Chappy Corvo Django Katniss Kenshin Markiepoo Mulder and Scully Ripley Shinji Tallahassee Tetsuo Burk Weyland Vash Yutani Get in the fucking power armor shinji keşke kenshiro da olsaymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 endustrinin kanseri ya bu elitist pc'ciler . azalarak bitin cidden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=r4EHjFkVw-s kondu mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Sam said: korsanla ilgili mesajlar bölüm banına uzanan çok kısa bir patikanın başlangıcı. ilaçlı düştü demenin bölüm banı yemekle ne alakası var gerçekten. duyarlılıkla falan alakası yok bunun. sanki torrent linki paylaştık. çok uyuz oluyorum şöyle şeylere ya. biri de gelip korsancılar önce oynadı zaten yazdı. bu mu mesaj silinme şeyi yani? kafan mı iyi sam? sıkıntılı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bu yeni çıktı amk. uyarmadan etmeden 'banlarım' diye tehdit etmek. gerçekten akplisiniz hepiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 konsol hater - fanboy aralığı dışında biri yazsın şu oyun hakkındaki fikirlerini ya. yok mu ortanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ayarlardan resolution secemiyorum cok sacma degil mi? 800x450 var sadece. ekran kartim gtx 980 ti 55 inch tvye bagli pc. nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 O nasıl bir grafik motoru ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Grego said: konsol hater - fanboy aralığı dışında biri yazsın şu oyun hakkındaki fikirlerini ya. yok mu ortanız. Oyun iyi ama ancak yılın ikinci en iyi oyunu olabilir. Bir Geralt değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 aa komutan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 yukarıdaki video'nun altındaki konsol yorumları iyi baya =) "peasants will argue with "longer playtime" xD" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Oha load time'lar ne ya, SSD'ye atıp deneyeyim bakiyim gerçek mi şu video http://www.youtube.com/watch?v=VqoKUFGjFR0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 dev kakalağı görüp post apokaliiiiips diye sırıttım lan. hakikaten seviyorum ben bu bok ortamı dfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ssd'ye mi kuruyoz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 off bu rezalet ne abi, adamin suratini tek tusa basa basa degistiriyoruz, drop down menu bile koymaya tenezzul etmemisler. Controller bagliyip oyniyim bari napiyim. rezalet lan. UI kasmamis adamlar direk console ui yi gomcurmusler. console icin yaptiklari ui de 7-10 yasa hitap ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Bu arada perk menüsüne ben de çok kırgınım. Tamam değişik bi şeyler denemişsin eyvallah kardeş de ulan bari mouse ile scroll edebilmeme izin ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 sam oyun bok gibi mi? doğru söyle bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Kojiroh said: Bu arada perk menüsüne ben de çok kırgınım. Tamam değişik bi şeyler denemişsin eyvallah kardeş de ulan bari mouse ile scroll edebilmeme izin ver Edebiliyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Black-ice said: ssd'ye mi kuruyoz o zaman eet max 5 saniye suruor loadingler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Mouse ile scrolldan kastım mouse wheel değil de, drag scroll ya da en kötü sağ tarafa koyulan bi scroll bar ile scroll etmekti. Mouse wheel ile olan scroll çok yavaş bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 horacegoesskiing said: sam oyun bok gibi mi? doğru söyle bana. valla kesin hüküm verecek kadar ilerlemedim oyunda ama şu ana dek beni üzen tek şey ui hantallığı. dialog seçim sıkıntısını da buna dahil ediyorum. ama bana sorarsan fo1 & fo2 ui da hantaldı special screen hariç, oyundan soğutacak birşey değil. şu ana dek iyi gidiyor benim için ama fo2 beklememek lazım, nv bekleyen de üzülebilir. tes'in skyrim ile yöneldiği yönde fo4 benim gördüğüm. sırf şurayı modere edebilmek için alt+tab yaptığıma kahroluyorum bir de, yedek mod aldıramadım mecbur uğraşıyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Kojiroh said: Mouse ile scrolldan kastım mouse wheel değil de, drag scroll ya da en kötü sağ tarafa koyulan bi scroll bar ile scroll etmekti. Mouse wheel ile olan scroll çok yavaş bana göre. wheel değil ya, ekranın aşağısına fareyi götürünce kayıyor aşağı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar