Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 @Dreagloth : Ooooo madmax :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 olsun gene onceki oyunlarin havayla calisan modellerinden iyi bence bu sistem cunku 150-200 senedir adam gibi bakim gormemis sarj olmamis aletlerden bahsediyoruz cogunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Norak said: axedice said: iyi yazılmış bi rpg değilse neden para vereyim. orjinal dragon age 2 cdlerine selam soyle. turkiyede bi tek sende var galiba. ,_, dayum son... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 http://images.sodahead.com/polls/003814223/2946934644_lmao_seriously_answer_1_xlarge.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 abi cok kotu ayar veriyosunuz yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 http://i.imgur.com/FNraauv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 2008'dekini de beğenmedi ki bizim forum. (:P) 10 yıl wow oynayıp "iyi olmayan oyuna neden para vereyim" yazan insan ancak bizim burada bulunur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 oyun üzücü bir açıklamayla 1 yıl ertelenmiş, çok hayati bir eksik var vs demişler anlamadım tam, ign ve kendi sitesinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Seni yemiş olmasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 a) yes b) no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ehuh o degilde steam kirilmis satislardan, avusturalya falan heralde bu http://i.imgur.com/BOCmZXg.png birde hikaye leakleri gelmeye baslamis leak olayini bitirdim ben o acidan reddit meddit ne varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Norak said: axedice said: iyi yazılmış bi rpg değilse neden para vereyim. orjinal dragon age 2 cdlerine selam soyle. turkiyede bi tek sende var galiba. ,_, http://abload.de/img/jdvdrasq59.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Gangren said: Seni yemiş olmasınlar? adamların sitelerinde yazıyor? "The Fallout 4 relase will be delayed for 1 year because of a massive malfunction problem with our game engine." hayır bu kadar kastım hakkımı verin, napayım site mi açayım şimdi inandırmak için sizi te allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 http://i.imgur.com/h1hRgsM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 cümle mi kurdun kasmaktan kasıt nedir asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 çok kasmadımda yani ulan biride gelip nasıl oluyor lan falan der, ben pre-purchase etmiştim falan der, duygusuz eşcinseller sizi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 abi öyle bişey olsa forum yıkılır. hadi diyelim oldu 1 yıl olmaz. 1-2 ay desen yiyen olurdu belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 öyle bir şey olsa sam bold yazardı ve önemli olduğunu bilirdiniz çünkü bold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 dur tw accountumdan mesajları sileyimde akşam yine bait o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 are you sure about that? A)Yes B)No C)Maybe fo4, script writer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 sam önce burayı kitler sonra bethesda forumlarını kırardı öyle bişey olsa. bir daha hakkımda atıp tutmazsan sevinirim, bir dahakine uyarmam. teşekkürler. -sam 2 defa güncellendi. Son güncelleme 04/11/2015 15:30 tarihinde Sam tarafindan yapilmistir. ben postlara ekleme yaparken italic de kullanıyorum. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Sam said: horacegoesskiing said: yalnız "role playing" sevip immersion aşağılamak da bambaşkaymış. "oyun benim falanca dünyada bulunduğumu yazınca karaktere giriyorum ama falanca dünyada bulunduğumu gösterince rp yapamıyorum" kafasındaki insanları sadece burada görebilirsin. Düzgün narrativele desteklenmediği sürece yalın grafik gerçek immersion hissi vermiyor demek istiyorum orda horacecım. IMMERSHUNZ diyerek dalga geçtiğimiz o. Ha sam tabi yine argüman seviyesi = çarpıtma Norak said: orjinal dragon age 2 cdlerine selam soyle. turkiyede bi tek sende var galiba. ,_, Ha? Lel aga ne diyon sen? Adam falloutu korumak için iftiraya başladı resmen asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bingildak said: are you sure about that? A)Yes B)No C)Maybe fo4, script writer. F)YOU'RE NOT THE BOSS OF ME NOW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ya immersion ne demek biri açıklasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 axedice said: Düzgün narrativele desteklenmediği sürece yalın grafik gerçek immersion hissi vermiyor demek istiyorum orda horacecım. IMMERSHUNZ diyerek dalga geçtiğimiz o. Ha sam tabi yine argüman seviyesi = çarpıtma aynısını ingilizce yazınca değişik birşey yazmış olmuyorsun. (:P) ekrandaki adamın buruk bir şekilde gülümsemesiyle dalga geçip, "adam burukça gülümsedi" yazınca "gönlümün goty'ı" diyorsun işte. hani "show, don't tell" denir ya, bu arkadaşımız "tell, don't show" istiyor, bütün olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar