Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 olsun gene onceki oyunlarin havayla calisan modellerinden iyi bence bu sistem cunku 150-200 senedir adam gibi bakim gormemis sarj olmamis aletlerden bahsediyoruz cogunlukla.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Norak said: axedice said: iyi yazılmış bi rpg değilse neden para vereyim. orjinal dragon age 2 cdlerine selam soyle. turkiyede bi tek sende var galiba. ,_, dayum son...
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 http://images.sodahead.com/polls/003814223/2946934644_lmao_seriously_answer_1_xlarge.jpeg
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 2008'dekini de beğenmedi ki bizim forum. (:P) 10 yıl wow oynayıp "iyi olmayan oyuna neden para vereyim" yazan insan ancak bizim burada bulunur. :)
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 oyun üzücü bir açıklamayla 1 yıl ertelenmiş, çok hayati bir eksik var vs demişler anlamadım tam, ign ve kendi sitesinde var.
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ehuh o degilde steam kirilmis satislardan, avusturalya falan heralde bu http://i.imgur.com/BOCmZXg.png birde hikaye leakleri gelmeye baslamis leak olayini bitirdim ben o acidan reddit meddit ne varsa.
knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Norak said: axedice said: iyi yazılmış bi rpg değilse neden para vereyim. orjinal dragon age 2 cdlerine selam soyle. turkiyede bi tek sende var galiba. ,_, http://abload.de/img/jdvdrasq59.gif
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Gangren said: Seni yemiş olmasınlar? adamların sitelerinde yazıyor? "The Fallout 4 relase will be delayed for 1 year because of a massive malfunction problem with our game engine." hayır bu kadar kastım hakkımı verin, napayım site mi açayım şimdi inandırmak için sizi te allam ya.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 http://i.imgur.com/h1hRgsM.jpg
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 cümle mi kurdun kasmaktan kasıt nedir asdsa
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 çok kasmadımda yani ulan biride gelip nasıl oluyor lan falan der, ben pre-purchase etmiştim falan der, duygusuz eşcinseller sizi :<
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 abi öyle bişey olsa forum yıkılır. hadi diyelim oldu 1 yıl olmaz. 1-2 ay desen yiyen olurdu belki.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 öyle bir şey olsa sam bold yazardı ve önemli olduğunu bilirdiniz çünkü bold.
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 dur tw accountumdan mesajları sileyimde akşam yine bait o zaman
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 are you sure about that? A)Yes B)No C)Maybe fo4, script writer.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 sam önce burayı kitler sonra bethesda forumlarını kırardı öyle bişey olsa. bir daha hakkımda atıp tutmazsan sevinirim, bir dahakine uyarmam. teşekkürler. -sam 2 defa güncellendi. Son güncelleme 04/11/2015 15:30 tarihinde Sam tarafindan yapilmistir. ben postlara ekleme yaparken italic de kullanıyorum. -sam
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Sam said: horacegoesskiing said: yalnız "role playing" sevip immersion aşağılamak da bambaşkaymış. "oyun benim falanca dünyada bulunduğumu yazınca karaktere giriyorum ama falanca dünyada bulunduğumu gösterince rp yapamıyorum" kafasındaki insanları sadece burada görebilirsin. Düzgün narrativele desteklenmediği sürece yalın grafik gerçek immersion hissi vermiyor demek istiyorum orda horacecım. IMMERSHUNZ diyerek dalga geçtiğimiz o. Ha sam tabi yine argüman seviyesi = çarpıtma Norak said: orjinal dragon age 2 cdlerine selam soyle. turkiyede bi tek sende var galiba. ,_, Ha? Lel aga ne diyon sen? Adam falloutu korumak için iftiraya başladı resmen asd
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bingildak said: are you sure about that? A)Yes B)No C)Maybe fo4, script writer. F)YOU'RE NOT THE BOSS OF ME NOW!
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ya immersion ne demek biri açıklasın lütfen
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 axedice said: Düzgün narrativele desteklenmediği sürece yalın grafik gerçek immersion hissi vermiyor demek istiyorum orda horacecım. IMMERSHUNZ diyerek dalga geçtiğimiz o. Ha sam tabi yine argüman seviyesi = çarpıtma aynısını ingilizce yazınca değişik birşey yazmış olmuyorsun. (:P) ekrandaki adamın buruk bir şekilde gülümsemesiyle dalga geçip, "adam burukça gülümsedi" yazınca "gönlümün goty'ı" diyorsun işte. hani "show, don't tell" denir ya, bu arkadaşımız "tell, don't show" istiyor, bütün olay o.
Öne çıkan mesajlar