Harvey Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 LathspeLL said: Şurda sağdan soldan öğrendikleriyle oyun içinde release'de olacaklar yazılmış: http://crewofthieves.com/news-en/sea-of-thieves-february-13th-news-summary/ Daha iyi gözüküyor betaya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Bu oyuna adam akıllı içerik gelmesi bile 1 seneyi bulur. The Divison hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 icerik falan hikaye abi. oynatacak olan tam olarak su: https://clips.twitch.tv/VastBetterStapleDoubleRainbow thank you captain black! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 yarin cikiyor. xbox pass ile (pcde de) oynanabilcek 14 gun beles triali da var xbox passin. ben sahsen preorderimi iptal ettim, xbox pass ile bakcam. ilk 14 gunde zaten anlasilir ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Hala 200 küsür lira mi? Aslinda saglam content olsa deger gibi ama bilemedim beta cok boştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Ben aldım, yazarım izlenimlerimi. Zaten review'lar da gelir birer birer geceden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 kıydın mı gerçekten o kadar paraya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 oyun baya izleniyor .fortnite tan sonra 2. sıraya yerleşmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 1. sırada şu an. https://www.twitch.tv/directory xbox game pass ile 14 gün denemek mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 yeni oyun hype'i ile doğal zaten yüksek izlenme sayısı. osuruktan bir oyun bile yapsan ilk hafta böyle geçiyor. dün lirik oynarken biraz bakmaya çalıştım ama çok uykum vardı uyuyup kalmışım. beta'ya göre ek içerik yoksa 1 haftaya titanic olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 3 hafta ömrü var max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Oyun guzel pass ile yukledim, klasik mmo degil tam bole cerezlik 4 kisi co op oynamalikta randomlarla kanser ya :( firtina ortasinda cipayi indiriyorlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Fin said: 3 hafta ömrü var max. Yenilik gelmezse 3 hafta bile sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 kaç kuruş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 230 ama Xbox game passle 14 gün ücretsiz oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 O game pass nasil ediniliyor lan? Hazir hype varken yayinlayayim bunu ekmegini yiyim istiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 https://www.xbox.com/tr-TR/games/xbox-game-pass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 xbox sahibi olmadan, xbox pass alarak win 10 da oynama durumu gibi bir şey duydum... ne kadar doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 windows 10 storedan alinip oynaniyor, ben suan oyle oynuyorum. ilk 14 gun de bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 store'un neresine gidilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 anasayfasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 ana sayfasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 arama kutusuna xbox pass yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Ekleyin beni xbox app'ten. Nick: Laths Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 LadyLaurelin benimkide, eklesin isteyen you have no friends diyor app, bu kadar acimasiz olmaya gerek yoktu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar