Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çin'deki yürüyen merdiven kazası

Fin

Öne çıkan mesajlar

bir yerde okumuştum.bakım yapılıyormuş merdivene galiba, kadın fark etmemiş, binmiş öyle.itfaiye uzun uğraşlar sonucu cesedini çıkarmış.

http://www.ilgincbirbilgi.com/wp-content/uploads/2014/07/yuruyen-merdivenin-icadi-ve-calisma-prensibi-ilgincbirbilgi-2.jpg

çok kötü bir ölüm şekli
Sosyal ağlarda paylaş

cacodemon said:

bu sistemlerde dişlilerin arasına birşey sıkıştığında durması gibi bir güvenlik önlemi yok mudur?

asansörlerde, döner kapılarda baskı artarsa, dediğin gibi güvenlik önlemi olarak alet duruyor.

yürüyen merdivenlerde ise durum tam tersi, günün belli aralıklarında çok fazla insan kullanabileceğinden dolayı, dişli gücü basınç arttıkça artmaya göre programlı. o yüzden kadın sıkıştıktan sonra bir anda kayboluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Auril said:

aklıma bu geldi

sağlam midesi olanlar için - hayvan katliamı içerir

abi bunun amacı ne ya? et için olmadığı kesin çünkü işkembesi kemiği falan hiç bir şeyi ayırmadan at eşek domuz ne varsa atıyorlar içine. hasta hayvanları mı öldürüyorlar nedir?

ölü hayvanlardan kurtulmak icin kullaniliyormus iste. Çiftçiler falan yolluyorlarmis ölen hasta hayvanlarini falan.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

benjani said:

bir yerde okumuştum.bakım yapılıyormuş merdivene galiba, kadın fark etmemiş, binmiş öyle.itfaiye uzun uğraşlar sonucu cesedini çıkarmış.

merdiven çalışırken mi bakım yapıyolar abi anlamadım ki. izliyolar bi de yukarda gelsin ölsün diye resmen

arkadaki adam (kocasıymış sanırım) binmiyor yalnız, uyarı koymuşlar yani. gelme de diyorlar. kadın sallamayıp çocuğuyla biniyor. ama asansörü kapamamaları aptallık işte. düğmesi yoktur çin malıdır büyük ihtimal
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:
arkadaki adam (kocasıymış sanırım) binmiyor yalnız, uyarı koymuşlar yani. gelme de diyorlar. kadın sallamayıp çocuğuyla biniyor. ama asansörü kapamamaları aptallık işte. düğmesi yoktur çin malıdır büyük ihtimal

abi o nasıl gelme demek o bi panik telaş bile yok kadınlarda? burda olduğunu düşünsene aynı şeyin? millet bağıra çağıra kapağın üstünden atlayıp geri bile indirir kadını orda. doğru düzgün yardım etmeye bile çalışmadılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...