Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=g2qyHrRbaQA olay şu kadın baya acı çekerek ölüyo, o mekanizma arasında dişliler bildiğin rendelemiş. görevlilerin umrunda olmaması önlem alınmaması falan filan geçtim baya götüm attı benim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 gifini görmüştüm kısa ama nası bi aptallıkmış lan o izliyolar bi de gelmelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 oha nasıl bir mallık bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 aklıma bu geldi sağlam midesi olanlar için - hayvan katliamı içerir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bir yerde okumuştum.bakım yapılıyormuş merdivene galiba, kadın fark etmemiş, binmiş öyle.itfaiye uzun uğraşlar sonucu cesedini çıkarmış. http://www.ilgincbirbilgi.com/wp-content/uploads/2014/07/yuruyen-merdivenin-icadi-ve-calisma-prensibi-ilgincbirbilgi-2.jpg çok kötü bir ölüm şekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 cin malidir merdiven kesin meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 dostum hayvan katliamı demişsin ama hayvanlar canlı atılmıyor oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Çocuğu iyi kurtardı ama o an insan ne yapacağını bilemez, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Insan hayatinin pek degerli olmadigi yerler abi. Cok bisi beklemeyin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bi ara cevahir de yuruyen merdiven olaylari vardi dusup oluyodu insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Cam paravanlarin boyu kisaydi, bi de merdiven kat arasi bosluk fazlaydi, kenardan cocuk falan dustu iki kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bu sistemlerde dişlilerin arasına birşey sıkıştığında durması gibi bir güvenlik önlemi yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 sıkışmıyo ki parçalıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Schneider lerin stop butonu var yanlarda kapakli. Basiyosun duruyo da bu merdiven cidden cin mali. Ayda 2 kisinin öldügü fabrikada uretiliyodur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Auril said: aklıma bu geldi sağlam midesi olanlar için - hayvan katliamı içerir abi bunun amacı ne ya? et için olmadığı kesin çünkü işkembesi kemiği falan hiç bir şeyi ayırmadan at eşek domuz ne varsa atıyorlar içine. hasta hayvanları mı öldürüyorlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 hayvan katliamı ile ilgili( ya aslında etlerimiz soframıza nasıl geliyor diycem de değil ama böyle hayvansever falan ) bir belgeselde denk gelmiştim ilk, us de sanırım hayvan kesimi böyle oluyor diycem ama atıyorum desteksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 cacodemon said: bu sistemlerde dişlilerin arasına birşey sıkıştığında durması gibi bir güvenlik önlemi yok mudur? asansörlerde, döner kapılarda baskı artarsa, dediğin gibi güvenlik önlemi olarak alet duruyor. yürüyen merdivenlerde ise durum tam tersi, günün belli aralıklarında çok fazla insan kullanabileceğinden dolayı, dişli gücü basınç arttıkça artmaya göre programlı. o yüzden kadın sıkıştıktan sonra bir anda kayboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bu nasıl bir ölüm abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 benjani said: bir yerde okumuştum.bakım yapılıyormuş merdivene galiba, kadın fark etmemiş, binmiş öyle.itfaiye uzun uğraşlar sonucu cesedini çıkarmış. merdiven çalışırken mi bakım yapıyolar abi anlamadım ki. izliyolar bi de yukarda gelsin ölsün diye resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ahmedinejad said: Auril said: aklıma bu geldi sağlam midesi olanlar için - hayvan katliamı içerir abi bunun amacı ne ya? et için olmadığı kesin çünkü işkembesi kemiği falan hiç bir şeyi ayırmadan at eşek domuz ne varsa atıyorlar içine. hasta hayvanları mı öldürüyorlar nedir? ölü hayvanlardan kurtulmak icin kullaniliyormus iste. Çiftçiler falan yolluyorlarmis ölen hasta hayvanlarini falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ayrıca 00.40 civarlarında görevli kadın kendisi düşüyordu içine az daha. çocuklu kadına GELME demek bu kadar mı zor yani beyinsiz misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 PrudenT said: benjani said: bir yerde okumuştum.bakım yapılıyormuş merdivene galiba, kadın fark etmemiş, binmiş öyle.itfaiye uzun uğraşlar sonucu cesedini çıkarmış. merdiven çalışırken mi bakım yapıyolar abi anlamadım ki. izliyolar bi de yukarda gelsin ölsün diye resmen arkadaki adam (kocasıymış sanırım) binmiyor yalnız, uyarı koymuşlar yani. gelme de diyorlar. kadın sallamayıp çocuğuyla biniyor. ama asansörü kapamamaları aptallık işte. düğmesi yoktur çin malıdır büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 çinli işte köpek yemekten beyin gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Xenus said: arkadaki adam (kocasıymış sanırım) binmiyor yalnız, uyarı koymuşlar yani. gelme de diyorlar. kadın sallamayıp çocuğuyla biniyor. ama asansörü kapamamaları aptallık işte. düğmesi yoktur çin malıdır büyük ihtimal abi o nasıl gelme demek o bi panik telaş bile yok kadınlarda? burda olduğunu düşünsene aynı şeyin? millet bağıra çağıra kapağın üstünden atlayıp geri bile indirir kadını orda. doğru düzgün yardım etmeye bile çalışmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Vay amk. Madem bu kadar tehlikeli bir şey neden orada vietnam tuzağı gibi direk dişlilerin içine düşülebilecek kapak var mubarek. Böyle bir alet satıyor olsam götüm atar dişlilerin üzerini metalle mi betonla mı bişeyle kaplarım. Düşen de dişlilerin yanında boşluk bir alana düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar