Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 noragami aragato süper başladı, bishamon sawashiro miyuki odaklı sezon olacak anlaşılan istediğim gibi. http://cs608430.vk.me/v608430127/4c95/vc1Y3L_GBzE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 pazartesi izleyecek niye hiçbişiy yok ? ayıptır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 salı günü için de hiçbişey yok. ne dandik sezon bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 hentailere bak o zmn XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru Bones'in anime versiyonu olmus ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 simdi onu izledim bende. gorsel olarakta iyi, karaktery dizaynlari olsun, animasyonlar olsun. sakurako da baya iyi karakter olmus tuttum(:P) erkek karakter baya shit-tier yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Shomin Sample başladı. Çok eğlenceli, bayağı güldürdü :3 Sakurako-san da iyiymiş. Tek karakterin bütün animeyi taşıdığı animeler bir süre sonra bayabiliyor ama ilk bölümü sevdim. Subete ga F ni Naru da güzel gibi gözüküyor. Tür olarak mystery olucakmış, izlenir bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 heavy object cok ıyı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Iki haftadir sinavlar vardi, bu gun basladim sezona. Ilk neye bak diyorsunuz? Funi ve CR var. Bir de bu ne, ilk Tha Asterisk War'a baktim: http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202015-10-20%20at%2021.37.00.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 2015 sonbahar diye giriyorum konuya, zannediyorum birileri aşık oldu, birileri intihara meyilli. Bi bakıyorum çizgi film konuşuyor pedolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 http://7-themes.com/data_images/out/50/6939831-loli-anime-girl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Favori listem sırasıyla: One Punch Man Haikyuu Heavy Object Concrete Revolutio Noragami Owari no Seraph Şimdilik birşey söylemek için erken ama güzel olabilir listesi: Subete ga F ni Naru Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru K:Return of Kings Çerezlik/Eğlencelik: Ore ga Ojou-sama Gakkou ni "Shomin Sample" Toshite Gets-sareta Ken Yuru Yuri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 izlediklerim one punch man ushio and tora fafner exodus anti magic academy fafner fena drama yaptı manly tears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Milamber said: izlediklerim one punch man ushio and tora fafner exodus anti magic academy fafner fena drama yaptı manly tears. Anti Magic Academy ve Fafner'i benden başka izleyen de varmıış, rahat ölebilirim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Benim baktiklarim: The Asterisk War Beautiful Bones Comet Lucifer Haikyu!! Utawarerumono YuruYuri Anti-Magic Academy Shomin Sample Iron-Blooded Orphans Concrete Revolutio Heavy Object Noragami Heavy Object, Beautiful Bones, Comet Lucifer ve Utawarerumono sezonun en iyileri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Utawarerumono güzel mi? İlk sezonu izleyip yetişicektim de üşeniyorum hep. Fafner de aynı şekilde, geçen sezon izlerim diyordum ona da üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Guzel, ilk sezonu izlemen de lazim degil. 2-cour ayrica, izle bence yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 ShadowFury said: Favori listem sırasıyla: One Punch Man Haikyuu Heavy Object Concrete Revolutio Noragami Owari no Seraph Şimdilik birşey söylemek için erken ama güzel olabilir listesi: Subete ga F ni Naru Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru K:Return of Kings Çerezlik/Eğlencelik: Ore ga Ojou-sama Gakkou ni "Shomin Sample" Toshite Gets-sareta Ken Yuru Yuri ya şurdan one punch man'i görüp indirdim denemek için çok iyiymiş ahah 2. bölümü de devirdim 3. bölüme geçicem bugün falan gerçi bugün haikyuu var ^^ HEHEİY. noragami de varmış bu arada ben onu unutmuşum ya, indirdim hemen gömücem onu da bugün yarın mmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 GERGE said: Guzel, ilk sezonu izlemen de lazim degil. 2-cour ayrica, izle bence yani. EXODUS önceki film olan Heaven & Earth'ın direct sequel'ı yanlız, o da TV serisinin devamıydı. Zevk alarak izlemek istiyorsanız öncekileri izlemeniz gerekiyor. İzleme sırası şu şekilde: Right of the Left (prequel OVA) -> Soukyuu no Fafner: Dead Aggressor (25 bölüm) -> Heaven & Earth (movie) -> EXODUS Neden derseniz... Yoksa en basitinden bu haftaki bölümde Canon ile ilgili tüm işleniş yada Shouko ile ilgili tüm göndermeleri fark edemezsiniz. Kaburagi'nin ablası Sanae'nin Right of the Left OVA'sındaki Titan-model takımındakilerden birisi olduğu aklınıza gelmez. Canon'un gördüğü flashforward'daki duvarda asılı fotoğraflarda Ryo ve Yumi'yi farketmezsiniz. Yada geçen bölümde bahsedilen "nihai yardım olarak gönderilecek kişi" konusunda fikriniz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Utawarerumono'dan konusuyordum ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bu ne olm ahahah. Masaj yapıyo göya http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/tTZwtUi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Bu sezon adam akıllı birşey bulamadım. Bir Haikyuu bir de One Punch Man var izlediğim. Var mı şunu kaçırıyorsun, mükemmel bu diyebileceğiniz bir anime? Yoksa bu sezon gerçekten boş mu geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Beautiful Bones Comet Lucifer Utawarerumono Anti-Magic Academy Heavy Object Noragami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Heavy object pek bisi degil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 vaperon said: Bu sezon adam akıllı birşey bulamadım. Bir Haikyuu bir de One Punch Man var izlediğim. Var mı şunu kaçırıyorsun, mükemmel bu diyebileceğiniz bir anime? Yoksa bu sezon gerçekten boş mu geçiyor? Subete ga F ni naru var, Noragami Aragoto var, Young Black Jack var, Kindaichi Shounen no Jikenbo S2 var, Soukyuu no Fafner: EXODUS S2 var, önceki aylardan Ushio & Tora var, son 1-2 bölümdür iyden iyiye vites düşürmüş olsa da Gundam: Iron-Blooded Orphans var, hiç tarzım olmasa da seveni çok olan K: Return of Kings filan var, tamam, ben süper derim başkası meh der, orasını bilemem ama bu sezon en iyi vakit geçirdiklerim bunlar. Yanisi boş bir sezon değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar