Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2015 - Sonbahar

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Zaten istesek bile o sezon izleyemeyeceğimiz filmleri saymazsak:

OVA olarak:

-Gundam The Origin #2
-Hero Company

TV olarak:

-Gundam: Iron-Blooded Orphans
-Young Black Jack
-Subete Ga F ni Naru
-Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai
-Owari no Seraph 2
-Heavy Object
-Haikyuu!! 2
-Kindaichi Shounen no Jikenbo Returns 2 (listede yok, niye yok?)

Genel olarak 5 tane ve daha fazla izlenecek TV serisi varsa benim için çekilebilir bir sezondur, almak istediğimi alırım gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Pek ilk bakista ben buna bakarim yok gercekten, bu sezondan Gate devam ediyor, Baby Steps belli degil. Bu sezon baktiklerimin coguna da yuz vermemistim ama.

Comet Lucifer, Concrete Revolution, Garo: Hono no Kokuin, Kidou Senshi Gundam geliyor ilginc ozgun seriler olarak. Ek olarak ozgun bir World Trigger serisi var ki cok merak ediyorum onu.

Devam olarak Haikyuu, Noragami, Owari no Seraph var.

Heavy Object, Komori-san, Lance N' Masques, One Punch Man, Osomatsu-san, Rakudai Kishi no Eiyuutan, Subege ga F ni Naru, Utawarerumono geliyor.

Asil olay ama benim icin:

http://www.youtube.com/watch?v=gyo_x1dd7JI

Sosyal ağlarda paylaş

Sequel olarak Haikyuu, Noragami, Owari no Seraph, Garo, World Trigger(filler arc olucakmış gerçi), Yuru Yuri var, güzel.
Bunlar arasında mangasını okuyup animesini beklediğim bir tek One Punch Man ve Shomin Sample var, bunlar gelsin, bunlar da güzel.
Ek olarak Monogatari var, gerçi sezonluk mu olur, yine tek seferde 4 bölüm gibi bir şey mi yaparlar bilmiyorum ama olsun, bu da güzel.

Bunun haricinde gözüme çarpan bir şey yok, ama zaten en güzel animeler genellikle sürprizler arasından çıkıyor, ümidi kesmemek lazım şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Sezon başladı.
Şimdilik pek ilgimi çeken bişey yok ama.

K - Return of Kings in ilk sezonu fena değildi, bu sezon da güzel gider herhalde ama kamera oyunu yapıcam filan diye bütün aksiyon sahnelerinin içine etmişler frameler filan çok kötüydü.

Heavy Object ilk bölüm sıkıcıydı ama ileride güzelleşebilir belki.

Lance N' Masques vasat ama eğlenceli. Bir de random generated harem gibi gözüküyor ama sanki o tarzda bi anime için bütçesi yüksek gibi geldi ya, animasyonlara gereğinden fazla özenilmiş sanki tuhaf geldi. Bir de white knight triplerine bayağı güldüm.

Gakusen Toshi Asterisk te çok vasat. Random generated bile diyemiyorum, her sezon aynı animeyi adını değiştirip tekrar tekrar yayınlıyorlar gibi geliyor artık.
Sosyal ağlarda paylaş

young black jack zaten episodic seri olduğu için bi problem yok diyorlar ben de izlemedim ilk seriyi. utawarerumono için izlemek lazımmış ama ilk seriyi

yeni gundam'a başlamayı düşünüyorum esas güzel diyorlar ama hiç gundam izlemedim.

comet lucifer, fena değil gibi. eureka seven'a benziyor dünyası. ama klişeler var biraz. 3 bölüm izleyip bakıcam.
concrete revolutio, izlerken yoruldum, flashbackler falan. kekkai sensen gibi, hoş bence.
rakudai kishi no cavalry, bu tarz animeler gerçekten sıktı artık

şunu gördüm baya yardı. gakusen toshi asterisk'in ilk bölümüyle kıyaslama. aynı gündelermiş hem de toplel

http://blog-imgs-64.fc2.com/y/a/r/yaraon/2015100414064212b.jpg

wanpan, haikyuu götürür bu sezonu
Sosyal ağlarda paylaş

Rakudai Kishi no Cavalry cidden Gakusen Toshi Asterisk in birebir aynısı ya. Üstünde fazladan bi Mahouka sosu var o kadar işte. Gakusen Toshi Asterisk te öncesinde gelen zibilyon tane animenin aynısı zaten. Bu sezon pişti olmalarına bayağı güldüm ama.
(Yalnız şunları yazarken hiç utanmıyolar mı? Hani benzer, esinlenme filan değil direkt olarak birebir aynı ya rezalet)

Concrete Revolutio bayağı güzel gibi, gerçi böyle flashforwardı dayayıp oww çok derin hikaye yazıyoruz ayağına yatmaya çalışmışlar, yetemeyip bölümün bütünlüğünün içine etmişler, oradan bayağı puan kırdım. Duygularımı nyaa da birisi birebir anlatmış, direkt olarak kopyalıyorum ben daha güzel ifade edemem:
said:
This episode is 24 minutes of "what the fuck is going on here? Oh, look, pretty colors! wtf? Oh, more pretty colors! Wow, robots! Colors! What, now they're in the future? Wait, was that a flash forward? Damn, back to the future we go... and to the present again. Wut?".

Ama yine de beğendim, bu sezondan ben bunu hiç droplamadan izlerim diyebileceğim ilk anime bu
(Pelerinli Keltoş ve Haikyuu hariç tabi, onları kıyaslamaya katmıyorum)

Comet Lucifer ilk bölüm bayağı bayıktı ama ilerisi için potansiyeli var gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...