Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Beyler bir tek benmi alıyorum bu kokuyu... Artık çeşme suyundan çay , yemek v.s yapamaz olduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 diş bile fırçalamak çok mantıklı değil. çay, yemek falan unutun musluk suyuyla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 e abi o zaman sorun ne bu durumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Biz 20 yıldır çeşme suyunu temizlik harici kullanmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Depo, tesisat baktirildi mi? Klorlu suyun toprak kokmasi ancak bu sekilde mumkun. Bina olarak 15 sene sonra yenilediler depoyu komple ppe kaynaklandi falan. Ataturk rakisina koyar oyle guzel oldu su. Ama biz yine de musluktan su icmiyoruz 20 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 barajlara işiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Kesinlikle musluktan su içmiyoruz biz. Hiç gereği yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Esh said: Depo, tesisat baktirildi mi? Klorlu suyun toprak kokmasi ancak bu sekilde mumkun. Bina olarak 15 sene sonra yenilediler depoyu komple ppe kaynaklandi falan. Ataturk rakisina koyar oyle guzel oldu su. Ama biz yine de musluktan su icmiyoruz 20 senedir Su direk şebekeden geliyor Tesisat desen daha 2 yıl önce sıfırlandı komple ama sadece bizde değil mahallemizde gittiğimiz kebapçıda içtiğimiz çorbada bile vardı aynı koku ... Böyle direk bariz almıyorsun ama efil efil geliyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 topbas basgan tatile gidemeyenler icin memleket kokulu sulari hizmete sokmus iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 dana22 said: topbas basgan tatile gidemeyenler icin memleket kokulu sulari hizmete sokmus iste.. ahahahaahh (tu):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Katibim said: Artık çeşme suyundan çay , yemek v.s yapamaz olduk... Ben en son musluk suyundan herhangi bir şey yaptığımız zamanı hatırlamıyorum valla, ütüye bile koymuyoruz. "Nasılsa kaynıyor" devri çok eskide kaldı, kaynamakla bitmeyen bir sürü madde var, her şey mikrop değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 göztepe de bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 senin burnun alışmıştır. göztepede ara ara bu kokuyu alıyorum. onun dışında çamlıcada ki çok kötü kokuyor ikitellide de öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Baggio said: Ben en son musluk suyundan herhangi bir şey yaptığımız zamanı hatırlamıyorum valla, ütüye bile koymuyoruz. "Nasılsa kaynıyor" devri çok eskide kaldı, kaynamakla bitmeyen bir sürü madde var, her şey mikrop değil. abi esas utuye klorlu su- cesme suyu konulmaz super temiz olsa bile..utunun kanallarini kireclendirir tikar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Sakarya'dan geliyormuş istanbulun suyunun bazısı, orası kokutuyormuş sanırım, geçen haberi vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Ümraniye'de de aynı sorun var. Hem ev hem iş burda. Öğlen yemek yediğimiz yerlerdeki çay da bile koku var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 kadikoyde bisi yok, nedense akp li semtlere veriyorlar bu suyu, ciya, opfor, mossad olabilir..... SUYA FEV KARISTIRMISLAR ABV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Ben çeşmeden içiyorum. Yer bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Laurelin said: kadikoyde bisi yok, nedense akp li semtlere veriyorlar bu suyu, ciya, opfor, mossad olabilir..... SUYA FEV KARISTIRMISLAR ABV! Caferağa mah.'deyim bizim sular acayip kokuyor. hoş kurbağalı dere sağolsun sadece su değil etraf da iğrenç kokuyor sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Niye çeşmeden şu içiyorsunuz.Bursa da istanbulda bir kere denedim iğrenç bir tadı var.Eskişehirin kalabak suyuna kurban olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 eskisehir gifted ya..kaplica var..sahane temiz su var..aydinlik yonetim var..bilincli halk var..imkan olsam yasayacagim yerlerden biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Son dönemde su kokuyor şöyle böyle diye farklı yerlerden sohbetler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 dana22 said: eskisehir gifted ya..kaplica var..sahane temiz su var..aydinlik yonetim var..bilincli halk var..imkan olsam yasayacagim yerlerden biri.. valla eskişehirde 860k nüfusun %36 sı akp li Bu mu bilinçli halk? esk. Universite olmasa bildigin leşş. okadar barlar sokagı bilmemne falan övdüler durdular heads harici rock ve türevlerini çalan grup ve mekan bulamadık.Alış veriş konusuna hiç girmeyecem millet alış verişe ankaraya gidiyor la. ufak yerin derdi de büyük oluyor tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ben çayda farketmedim de dişimi fırçalarken bir haftadır alıyorum bu tadı. ben de banyoda sıkıntı var sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 CthuLhu said: ben çayda farketmedim de dişimi fırçalarken bir haftadır alıyorum bu tadı. ben de banyoda sıkıntı var sanmıştım. +1 3 4 gündür diş fırçalarken fark ediyorum COULD THIS BE THE WRATH OF KADIKÖY'S KURBAĞLI DERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar