Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda çeşme suyunun toprak kokması

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Depo, tesisat baktirildi mi?

Klorlu suyun toprak kokmasi ancak bu sekilde mumkun.

Bina olarak 15 sene sonra yenilediler depoyu komple ppe kaynaklandi falan.

Ataturk rakisina koyar oyle guzel oldu su. Ama biz yine de musluktan su icmiyoruz 20 senedir

Su direk şebekeden geliyor

Tesisat desen daha 2 yıl önce sıfırlandı komple

ama sadece bizde değil mahallemizde gittiğimiz kebapçıda içtiğimiz çorbada bile vardı aynı koku ... Böyle direk bariz almıyorsun ama efil efil geliyor arada
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

Artık çeşme suyundan çay , yemek v.s yapamaz olduk...

Ben en son musluk suyundan herhangi bir şey yaptığımız zamanı hatırlamıyorum valla, ütüye bile koymuyoruz. "Nasılsa kaynıyor" devri çok eskide kaldı, kaynamakla bitmeyen bir sürü madde var, her şey mikrop değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Ben en son musluk suyundan herhangi bir şey yaptığımız zamanı hatırlamıyorum valla, ütüye bile koymuyoruz. "Nasılsa kaynıyor" devri çok eskide kaldı, kaynamakla bitmeyen bir sürü madde var, her şey mikrop değil.

abi esas utuye klorlu su- cesme suyu konulmaz super temiz olsa bile..utunun kanallarini kireclendirir tikar..
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

eskisehir gifted ya..kaplica var..sahane temiz su var..aydinlik yonetim var..bilincli halk var..imkan olsam yasayacagim yerlerden biri..

valla eskişehirde 860k nüfusun %36 sı akp li Bu mu bilinçli halk? esk. Universite olmasa bildigin leşş. okadar barlar sokagı bilmemne falan övdüler durdular heads harici rock ve türevlerini çalan grup ve mekan bulamadık.Alış veriş konusuna hiç girmeyecem millet alış verişe ankaraya gidiyor la. ufak yerin derdi de büyük oluyor tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...