Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 mithat de bebe çıktı asd, 1 yıl erken doğsan 80lerden olacaktın aga :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 fifa 97deydi len sallama bilmiyosan sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 98 olm belki 97'de de vardır hatırlamıyorum ama 98'de varolduğuna ortaya csgo bıçağımı basarım marcel desailly ile kaleden kaleye atardım hatta o sahada mousela oynardım yancım klavyeyle ama ezerdim yine sadece şut ve pasla asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 aa 98de de varmış, ben 97de oynuyordum o sahada B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 98'de mouse ile de oynanıyordu. Multi maç atardık ufak sahada. Mouse ile bile tokatlardım bizim arkadaşları ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ben önceki sayfada tokatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 benden 1 sene sonraki oyunda anca görmüş salon futbolunu pis fakirliği yüzünden, bunun adına bir de tokatlama diyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 şimdiden tartışmaya başlasınlar anca 2-3 seneye çıkarırlar zaten. o zamana kadar da yükseklisanslıyım hadi bahalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Anhora'nın bedellisini hazırladım ben, Anhoracığım özel mesaj da atacağım hesap nosuna gerekli meblağı yatırırsan evraklarını hemen postalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Bayatladı o espri artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 91 ağustos :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Silphatos said: 98 olm belki 97'de de vardır hatırlamıyorum ama 98'de varolduğuna ortaya csgo bıçağımı basarım marcel desailly ile kaleden kaleye atardım hatta o sahada mousela oynardım yancım klavyeyle ama ezerdim yine sadece şut ve pasla asd Çok güzeldi ya o indoor mode :) Kenardan sektirip pas falan yapılıyordu, aşırı eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 6 agustosa kadar ciksin su bedelli de yapistirayim parasi neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 99'da mouse kullanılmıyodu hatırladığım kadarıyla 98'de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 99'da mouse yoktu, 98'de vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ben de mouse ile cok iyi john barnes soccer oynardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Seperate said: Yeni çıktı ya hele de tansiyon baya gerginken şu anda çook zor,bir de 90lılar diyor yok artık yanlış anlama ama ben şu mantığı anlamıyorum. ben hayatımda elime silah almadım ben mi gidip çatışayım teröristle? ki askerliğini yapanların anlattıklarına göre atış taliminden ziyade kurşun sıktığın da yok standart ersen. ha diyosan ki moral olarak halkı tetkiler ona da katılmıyorum. halkın IQ seviyesi gerizekalı mertebelerinde olduğundan 3 güne kalmaz onu da unuturlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ülke ebesini tersten görmüş, yok öyle bir bedelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 5 yıl rahat çıkmaz ZAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Yzq1XxiBiDk http://www.youtube.com/watch?v=IB6gjPm1ZuA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 16 nisan 1990 fuk me right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Çok pahalı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Silphatos said: fifa 97 cdsiyle aynı zamanlar üretimden çıkmış kız şimdi primeında oldu vay be Allah kahretsin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 askeri gidin de biraz yontulun lan develer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar