Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 isthara o konuda bende kirginim :( https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/54/3d/dc/543ddcae1689ab01e23d234eaf43aa9f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 akirafes said: Auril Herhalde gözünün önüne Monolith (Space Odyssey) geldi . Bilemiyorum nasıl birşey . Levha deyince aklıma neden dikilitaş gelsin musa mühteşem sülo falan geldi ordan yürüdüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 1300ışık yılıyla oraya gitmeye ayarlayacağın kaynakla acaba bikaçyüz yılda dünyayı barışçıl ve üretken hale sokamaz mısın, bunu merak ettim ben Çöplerin üzerindeki "en iyi temizlik kirletmemektir" yazısıkafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 nope, ne kaynagı ayıracan yahu, bilimsel araştırma, gerisi zaten saldın mı gidiyor uzakta. Bi topçu parası max bu arada bu "kardeş"lerden birsürü var. Nasa branding yapıyor heralde arada ufak ufak vererekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 akirafes said: Eğer Kuran okursan . Yüce kitabın Levh-i Mahfûz yani bir ceviriye göre Korunmuş Levha oldugunu . Bunun tüm kitapların anası oldugunu . Görürsün. Tüm herşeyden korunmuş bu kitabın senin Tüm sorularına cevap olması bir yana geçmiş ve gelicek te olucak olmuş herşeye cevabı oldugunu herşeyin orada yazdıgını bilirsin . inanıp inanmayabilirsin ama sorduklarının cevabının var oldugunu bilirsin . Çok daha derinlemesine incelemeye girersen . Kuran ın Korunmuş Levha nın çok ufacık bir parcası oldugunu görürsün . Bi kitap var ama hiç kimse göremiyor, içinde ne yazdığını kimse bilemez. Yine de gelmiş ve gelecek her şey bu kitabın içinde yazdığı için biz bu kitaba inanmalıyız? Hmm mantıklıymış ya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Free trial software kullanmak gibi bu, bizde bu feature var ama trial da yok, onu da yaparız tabi ama trial da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 axedice ALıntıyı tam yapar eksik yapmazsan Şu yazının orada yazdıgını görürsün : Biliyorsunki tek din islam degil bu arada . Bunu özellikle yazdım islam dini ile ilgili bir soruya cevap vermek için Ben arkadaşın dinini bilmiyorum seninde Ama sen zaten inanmıyor ve senin nufus cüzdanında islam yazmıyor olabilir neden bu alındın anlıyamadım . Ateiste olabilirsin . Ama inananlar icin arkadasın sorusunun da bir cevabı oldugunu görmesini istedim. İnanclarla alay edebilirsin . Saygı duyabilirsin . Eger okursan en azından daha bilgili olursan Bu konuda bilginin çok ufak bir bölümünün verildigini, Daha insanların buna hazır olmadıgı gibi . Ama bilginin orada oldugu . Çok da konuyu uzatmanın geregi yok . Sonuçda Kuran da inanmamız gerektiği yazıyor . Ama inanmak zorunda degilsin . Dedigin gibi mantıgın var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 akrostiş var dikkat et baltazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Circular ref falan diyecektim de tabi benim asıl derdim din tartışmak değil sana laf çakmak. Bize ne lan yok levhaymış mevhaymış saçma salak mitolojik hikayelerden, adamlar habitable gezegen bulmuş sen hala din reklamı yapıyorsun forumda. Git nerde inanıyorsan inan. Ha laurelinin baitine bi sen düşmüşsün ama o da çok ucuz bait, hani akp forumunda değiliz ki millet atlasın RÖEAAARRR diye cevap versin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ya yemin ediyorum şu akirafates'i baltazar'ın fake'i falan sandım sırf ortalığı kızıştırmak bait'i arttırmak için yazmış sandım ama kendisi de cevap verince... lan yoksa? ooo 3'lü bait denemesi.... https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/21/da/ff/21daff263f384b97d11a3ca37deec03f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Drall said: 1300ışık yılıyla oraya gitmeye ayarlayacağın kaynakla acaba bikaçyüz yılda dünyayı barışçıl ve üretken hale sokamaz mısın, bunu merak ettim ben Çöplerin üzerindeki "en iyi temizlik kirletmemektir" yazısıkafası sen mevzuyu kavrayamamışsın henüz. biz oraya gidersek ortalığın mna koymaya varsa canlı türü onların da ağzına sçmaya gidicez. huyumuz bu. doğamızda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 zenginleri yollayalım dünya fakirlerin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 yok diğer ülkeleri göndercez biz dünyanın tek hakimi olcaz niahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Laurelin said: şşşşşş ne dicem bak o kadar din karıştırdın 1400 ışık yılı diyorlar 2015-1400=615 şu an karşı taraftan bakan olsa tam hz.muhammed dönemine geliyor. BU DA MI TESADÜF???*?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 2015+1400 = 3415 topla rakamları 13 HRISTIYANLARIN UGURSUZ RAKAMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 o diilde cidden kepler böyle 43241451241 tane gezegen buldu yaw, ah şu nasanın hypeları. Yazık tabi, konuşamayan futbolculara giden paralarla kıyaslanınca adamlarda haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 senelerdir kimisi aya gidiyor kimisi cumaya diye özetler dururum. bu thread haklı çıkardı. teşekkürler patçik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bulunanlardan en yakini bu degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Güneş dev olurken Saturn'un uydusu sanırım dünya sıcaklığında elverşli olacak. Oraya yolculuk ederiz, hem daha yakın np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ne baiti be :D bundan 8-9 sene once olsa anlardim, o zaman inanan coktu hani anti-din bisi diyince parca pincik etmek icin daliyorlardi. sagolsun bu ulkeyi yoneten aptallar ve gercek islamcilar insanlari oyle soguttiki simdi tam tersi dini savunan post attimi bait gibi oluyor :P nasa ya gelince bu olay tamamen para icin boole aciklanmis birsey, nasa butce kesintilerindne kac tane gorevi iptal etmek zorunda kaldi, soguk savastan beri kimse sallamiyor dogru duzgun uzay arastirmalarini. ucundan gosterip para verin daha cok aciklayalim modundadalar :P http://www.youtube.com/watch?v=CbIZU8cQWXc http://www.youtube.com/watch?v=BFO2usVjfQc http://33.media.tumblr.com/e6293df405965a5ec80bbed9046974b4/tumblr_inline_mzvoieFsQ41qhyo98.jpg bir donem uzayda bir gelecek icin nasa insanligin en buyuk umuduydu, simdi ise elon musk disinda ise yarar bir plani olan yok :( ilerde buralari yoketmesek bile cok kotu kufur edicekler bize kac sene geri kalmisiz diye sirf aptallik yuzunden http://i.imgur.com/2ufB6K4.jpg aciyim bari yeniden izliyim baydim gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Suark said: o diilde cidden kepler böyle 43241451241 tane gezegen buldu yaw, ah şu nasanın hypeları. Yazık tabi, konuşamayan futbolculara giden paralarla kıyaslanınca adamlarda haklı SenariouS said: bulunanlardan en yakini bu degil mi Keplerin bu bulduğu gezegenin özelliği, bizim güneşimizle aynı sınıfta bir yıldızın yaşanabilir bölgesinde bulunması ve dünyaya yakın bir büyüklükte olması. Diğer bulduğu gezegenler ya çok büyük ya da yıldızları bizimkinden ufak. Bizim güneşimizle aynı özelliklere sahip başka bir yıldızın, dünyamızın yörüngesiyle çok yakın bir yörüngede dolaşan ve büyüklük olarak da bizim gezegenimize çok benzer bir gezegen olması, burada hayat varsa orada da olması ihtimalini çok yükseltiyor. O yüzden biraz da hype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 nasanin butcesi flan zaten saka gibi de, sahsen ben bizim birsey bulacagimiza pek inanmiyorum eger onlar cikip gelmezse. karinca/insan tier bir iliski var bence aramizda. bu uzayda uygarliklar icin bir asama sistemi vardi tier tier giden, teorik olarak sadece bizim galakside bizden en az milyar yil otede gelismis olan 1000+ irk olmasi gerek buna gore, bizim pil kullanmamiz gibi adamlar gunes kullaniyor o seviyede. Boyle devasa irklarin fiziksel etkisini gorebilmemiz lazim eger ordaysalar. ama goremiyoruz, asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bahsettiğin şey fermi paradoksu diye geçiyor. https://en.wikipedia.org/wiki/Fermi_paradox Şunu okumak daha eğlenceli ama, tavsiye ederim; http://waitbutwhy.com/2014/05/fermi-paradox.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Hatta şu da şurda dursun; http://28oa9i1t08037ue3m1l0i861.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/05/Milky-Way-1023x1024.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 hepimiz cosmos izledik ya ne kadar küçük olduğumuzu biliyoruz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar