ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 demem muhtemelen ya. warcraft tarihinin en baba karakterleriyle beraber görevler falan yaptık. adamlar figürandan öteye geçmedi. thrall'la babası arasında bi drama bile yaşanmadı. nalet olsun böyle senaryoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ahmedinejad said: Laurelin said: -Deno- said: gerçekten ağladın mı ? Evet cok acikli idi cunku yasli ve yenik bir adamin hayatta elinde tek kalmis sey olan evladini boktan bir fanatik orgute kaybetmesi hemde yeniden bulusmalarina ramak kalmisken. Tirionin kitapta guzeldi eitriggi kurtarmak icin surgun yemesi filan, tam trajik bir kahramandi ve bukulmuyordu, lhc de arthasa ayari vermesi ve ashbringerla dalmasi filan sahane. Sonra butun expansion bi bok yapmadi turnuva duzenlemek disinda, en son arthasla savastada buz icinde dondu nub gibi heh. Son dakka bubble acmak aklina gelmeyip frostmornu kirmasa direk cope gidiyordu diycemde 3 expansiondir copte zaten cataclysm'le şu questlerin alayını değiştirdiler ya lanet olsun tekrar. WPL questleri mi değişti ? Scarlet vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 axedice said: Oyun azeroth büyük tehdit altında bir araya gelip savaşmalıyız mesajı veriyor deli gibi, siz hala akp kafası böl parçala yönet. İ NA NIL MAZ Alliance varsa bir olayda ben yokum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 bombilo said: Yeni expansion ciktiginda da of ya bu ne wod ne guzeldi diye gezeceksiniz. wod bence kötü değildi zaten. contenti çok kötü konumlandırdılar, garrison tam bir rezaletti, tradeskiller gg oldu, sosyallik bitti fln. onun dışında ben pve contenti beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Bugüne kadar hiç Q2'de falan çıkan exp görmedik. Kafayı değiştirseler bile Sonbahar'dan önce ben exp beklemiyorum 2016'da. Timeless Isle gibi bi sallamayla 1 sene geçirirler. Dendiği gibi daha ptr falan da yok, diablonun sezonluk ptrı bile 3 aydır açık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Raid geleli 1 ay oldu daha bitiren 4 guild var. Content daha yeniyken beta yapmaları mantıksız olur zaten hızlandıracaklarsa mecbur betayı falan da kısaltmaları gerekecek. Açıklamak için blizzconu beklemediler muhtemelen 2016 q2 hatta q1 çok uzak tahminler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 HFC nerf yer yakın zamanda ve bu content'in isi tamamen biter. Blizconn'a kadar da betalar falan baslar. Q2 benim tahminim tabi, Blizzard'ın isi hep uzun surdu bugune kadar. Ama artık pek kalite adına ugrasmadıkları icin erken gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 garrison kullanması gereksiz olacak zaten yeni paketle garison'a takılmayın bence artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Garrison bitsin de herb farmlayıp piyasayı tutalım gene :D. Bu expte beceremedim ben belki yapan vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 gene 10 gun beles gelır 3. gunnde sıkılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 İlk postta yazdığımdan farklı bir haber değil gibi... Blizzard, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Gamescom fuarında World of Warcraft’ın yeni genişleme paketinin ayrıntılarının paylaşılacağını duyurmuş ve ortalığı karıştırmıştı. Bir takım Reddit kullanıcıları, konuşmaların gerçekleştiği başlık silinmiş olsa bile, World of Warcraft’ın yeni genişleme paketi ile ilgili baya baya bir bilginin sızdırıldığını düşünüyorlar. MMO-Champion tarafından gelen açıklamalara göre ise bu genişleme paketi, oyuncuların uzun yıllardır hayalini kurduğu Güney Denizleri ile ilgili olabilir. http://www.zayanora.com/2015/07/30/world-of-warcraft-the-dark-prophet-detaylari-sizdi-mi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maggoc Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Yeni xpacte garrisonu devam ettirmeyecekleri yönünde görüş birliği var da, ben gene garrisonu kullanırım , 1 pixelkarede banka-ah-xmog-lagsız oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Len olm 1.5 sene yine bu contentle geçer mi zaman be. Kaç kere yapacaklar ders almaları için. Daha wod u bitirirlerken diğer expansionu yapıyoruz demişlerdi. Wod gibi tanaan ı falan koymadan release edeceklerse gayet de rahat çıkartabilirler. Birde milleti nasıl uyuttular öyle böyle değil yok garrisonlara şimdilik böyle yaptık sonra neler neler ekleyeceğiz. Yeni mimaride olacak blood elf garrison vs gibi, hani nerede , salla salla, ekleye ekleye anca shipyard eklediler. Bazı şeyler fena havada kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 kim kuruyomuş lan güney denizlerinin hayalini? Sanki tatile çıkacaz lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Son iki exp açıklanma ve release tarihleri; MOP - October 21, 2011 - September 25, 2012 WOD - November 8, 2013 - November 13, 2014 Bu sefer Ağustos ayında açıklanıyor. 3 aylık bir fark var ama yaz ayında release hiç mantıklı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 yaz ayında ölü doğar, kasım olmasa bile ekim falan en erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Bu sefer ben erken bekliyorum, martı geçerse ekim-aralığa sarkar o zamana kadar adam kalmaz. Sürekli daha hızlı çıkaracağız diyip duruyorlar sonra 1.5 sene contentsiz millet takılsın istiyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Bırak erken açıklasınlar işte belki anded çıkar tekrar keyifleniriz reverse karazhan dediler bi bok çıkmadı muhtemelen ekspenşına saklıyıcaklar archimonde son boss dediklerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Yeni race'ler Yeni 1 hatta 2 class Tradeskill revamp Adam gibi bir plot, artık bıktık orc , troll kesmekten. 1-2 adam gibi yeni özellik oo harika diyebileceğimiz. Çabuk çıksın :P Wod instanceları bana çok bayık geldi, raid content i elden geçirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 https://www.reddit.com/r/wow/comments/3f6yre/interesting_new_leak_from_mmochampion/ yine leak varmış sözde; There will be a new class. This class is already represented in Heroes of the Storm. The class has the option to use Hunter Weapons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 http://i.imgur.com/IF2tUBu.png dark ranger yerine bu cikarsa ne epic olur ama zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 metalci sığırlarla dolu bir wow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 hevii mediiiillll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 FAKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Pandayı Alliance'a kaydırıp Horde'a yeni ırk gelse o da şekil olur bak :). Ya da DK gibi bir sınıf gelebilir uzun zamandır yok bu şekilde bir sınıf :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar