yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Retri paladin nasıl arkadaşlar bu ara, keyifli mi? Bir alt karakter vardı 110 yapıp bıraktığım, retri dolanayım diyorum, keyif verir mi meleede yoksa fury warrior mu önerirsiniz?
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Retri bombok, dps'inin düşüklüğünden değil. Oynaması çok sıkıcı, crusade dışında çok yavaş. Mobility yok bir şey yok. Varyasyon yok, talent çeşitliliği yok... Yok oğlu yok. Ayrıca, legendary kemer + ring/cloak kombosu, avenging wrath relic'i ve 2-3 tane spesifik trinket olmadan dps'in ağzınla kuş tutsan artmıyor. Öte yandan fury warrior'ların hp'leri prot paladinlerden daha fazla, kamyon yüküyle mobility'leri var; oynanışları çok zevkli, animasyonlar güzel vs. vs.
Vasfi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 abi real parayla gold almak istiyorum, varmı alan tavsiye help pls, bıktım parasız gezmekten. geçen m+ da repair edicek param yoktu sölemeye utandım sdfhgsdfh
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 uyuşturucuya mı gidiyor karıya mı? legionda her yerden gold geliyor abi istemesen bile. nasıl bu kadar fakir kaldın. ben legionı aldıktan sonra bırakana kadar para vermedim sub'a o kadar gold geliyor asdasd.
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ne yaptığına göre değişiyor o bence ya. ben hiç wq falan yapmıyordum, m+ ve raid yapınca sadece para mara gelmiyor haliyle. bıraktım gerçi şu an kafam rahat. niye bıraktım bilmiyorum, addon yükledim, oyunu açmadım bir daha 3 haftadır öyle duruyor fasd
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 biraz WQ kovalasan aslında güzel para gelir class hall görevlerinden de geliyor arada sırada. yani şu an bonusuyla beraber 2000+ gold geliyor bi class hall görevinden en olmadı heroic farmlayabilirsin tank/healer bi karakterle. box düşüreceği zaman girersin alır 800~ goldunu çıkarsın ^^
Vasfi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 abi flask alıyorum tanesi 1300gold, 10 tane alıyorum 13k gold food alıyorum, aynı sekilde 13k gidio kafadan pot bu aralar almıyorum fakirlikten 25k beni 4-5 gün götürüyo, oynaıdm zamana baglı olarak bunlar giderlerim gelirim:düşen epicleri DE yapıyorum chaosları ah den 130 a satıyorum 30 tane satsam 4k para geliyo daily 4 tane yapıyorum sadece chest için ama ordanda para + BoS gelio onlarla genelde flask mat ları alıp birine yaptırıyorum
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Sergerasla yaptırıyom ben hala flaskı. 2 haftada 9 flask yetti nighthold ilk hafta çok yedi progress diye geçen hafta flask içen de pek olmadı. Yemek bir halt vermiyor boşuna para valla.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 nighthold nasıl bu arada o kadar bekledim bekledim, content geldiği hafta bıraktım
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Normale göre tank olarak konuşacak olursam; Kağıt üzerinde özellik çok ama 2-3 boss biraz karışık diğerleri yarı düz combat Atmosfer güzel, özellikle EN ve ToV dan sonra açık alan falan hoş olmuş. Gul'dan bence hiç olmamış. İlk bossta wipe yiyen grupla guldana tek atabiliyorsun Bu Krosus mu Trionu öldürdü emenike diyebiliyorsun arada. Tabi bunlar normal izlenimlerim ama quest hikayelerinden yola çıkarak bunların zorlaması gerektiğine inandığım için olmamış yazdım. Çoğu şeyin versality olması ayrı bir garip btw.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Druid legendary düştü ama en boktanı şaka gibi The Dark Titan's Advice
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 deadwoll said: Öte yandan fury warrior'ların hp'leri prot paladinlerden daha fazla, kamyon yüküyle mobility'leri var; oynanışları çok zevkli, animasyonlar güzel vs. vs. Retri pek takılmıyorum ama Prot paladine cidden en az bi %10 hp verseler iyi olucak. Self heal var diyorlar ama self heal pot paladinin yediği sağlam spike dmg a engel olmuyor malesef. bunun dışında en seri ve rahat tank prot pala. 35 trait açık 370ilvl prot palamda 3.4m hp varken 27 trait açık 340ilvl prot warriorda aynı hep var:D
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Kullanıcısndan boklanınca warriora döndüm. 100lvlmiş bi 10 lvl kasıcaz gene. Millet full tüm sınıfları 110 yapmış ben 3 tane yaptım baygınlık geldi, 4. zor gidiyor. Şu uçma gelmeden bir de druid yapayım 110 farmlarım diyodum iyice bezdirecek :D
smartgun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Prot paladin'in bide %10 hp artısı olsa ilah olur. https://www.youtube.com/watch?v=OG1bvTOBSoA&t=1s Beni bir healer olarak en çok dk zorluyor. HP'si çok dalgalı bir iniyor bir çıkıyor. En rahatı ayı. Warrior ve paladin hemen hemen aynı. Monku bilmiyorum hiç denk gelmedim. DH'de son patch'ten sonra pek denk gelmiyor öncesinde baya kötüydü.
Vasfi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 gittigidiyodan aldım 50k gold 50 tl bakalım verceklermi aksam yazarım
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 yollarlar heralde, iyi silkelemişler. monthly oldu 100k, 40 liraya falan geliyor direkt alsan. Keşke blizzard'dan token alıp paraya çevirseydin, daha ucuza geliyor sanki.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 legionda uçmanın part 1'i gelmiş sanırım. part 2'si ne zaman gelcekmiş lan.
samaella Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Jeeztro said: bıraktım gerçi şu an kafam rahat. niye bıraktım bilmiyorum, addon yükledim, oyunu açmadım bir daha 3 haftadır öyle duruyor fasd Komşu oldugumuzu ögrenince birakti adam...
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Part 1 i yapmak baya sürüyor yapmadınız ise başlayın hemen bence.
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Daha önceki expte uçmayı 1 karakterle yapınca hepsinde açılıyordu, acaba bunda da öyle olur mu ya, druid levelleyeyim diyorum uçması rahat diye farmda falan ama şimdi baştan heryere revered ol + o görevler falan öldürür tüm zamanı...
Öne çıkan mesajlar