Marty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Fin said: rus serverında karakter açmak lazım sdf rus serveri degil olay. lokasyon olarak rusya ve eski sovyet ulkelerinden baglanmak gerekiyor. ben bu parayi oduyorum avrupa serverlarinda oynuyorum
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 aaa nasıl yapıyoruz onu, vpn den mi bağlanmak gerek? ben irandayım mesela, burada fakir. ordan yırtabilirmiyim acep
samaella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 http://www.wowdb.com/items/137054-the-walls-fell#related:dropped-by-npc diğer legendarylere göre daha anlamlı bir equip sanırım değil mi? chance on hit mi bu equip dediği yoksa her shield slam için geçerli mi? Düşürdüm yattım da denemek nasip olmadı :P
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Shield slam kullandikca 4sn reduction.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Saeros said: bingildak said: bu arada time zone değişikliği fena sıçtı ya. 10 da başlıyor 1 de bitiyor raidler :( o cidden fena sıçış oldu Sirf su sebeple twisting nethere gectim legion basinda.. 1den once raid bitiren yok, imkansiz yani cogu kisinin o sekilde raid yapmasi..
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ben zaten o saatlerde yatıyorum da mythic yaparken 12 de pekmezim akıyor, algılar yavaşlıyor.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Ben de 12den önce oyuna oturamıyorum hehe
nienna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 meycim 838 de kaldı, son slot açmadım da. yine de 840 larda kalmış olucak. mitiklerden düşenler yaramıyo. mitik+ da patates oluyoruz. deadzoneda kaldım resmen. öneri pls.
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 önce 3. slotu açacan, sonra normal raidlerden 850+ item kovalayacan, üstündeki 825-830 itemleri 845-850-855 olanlarla replace edip, arayada bitane legendary çaktınmı, 855-860 bandına gelirsin. bide şu oyunu solo oynayıp yüksek levelleri çok düşünmeyin. düzgün bi guildle düzenli raid yaparak yükseltirsiniz item leveli.
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 gayet solo da yüksek levele ulaşılabiliyor, 874 var bende sadece 2-3 parça var raidten, geri kalan hepsi m+
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 m+ pug'la mı yaptın, bi de max kac tamamladın?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 pug'la 9 baya iyi. solo yine de zor, sabır lazım.
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 toggie said: pug'la 9 baya iyi. solo yine de zor, sabır lazım. valla pug benim guildten daha iyi performans gösteriyor, guildle 1 max 2 kutu açarken pugla sürekli min 2 açıyoruz.
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 abi pug sistemi süper olmus ben mi bilmiyodum bilmiyorum ama eskiden /2 LFM xx hc diye spamlıyoduk şimdi mythic locks die bi addon indirdim /locks diyorum girebilcem mythicleri sölüyo açıyorum raid finderdan dungeonu start groupu seçiyorum girmek istedim yeri +keystone varsa ilvl seçerek alıyorum yoksa ilvl850 üstünü beklemeye baslarken WQ yapıyorum wq lerde 4/4 bitirdin yerden 840+ item düşüo ve bi WQ tracker die bi addon indirdim onla itemlara bakıyorum 840+ işe yarayan upgrade eden varsa gidip yapıyorum guilde 10man normal yapabilioruz, onuda puga çevircem bu hafta bi resetlensin. eger pugla akıyosam direk çıkarım guildden sonra ver elini 10man pug hc mythic
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Ben bir haftadır oyuna giremiyordum. Arkadaş daily wq chestlerini falan yapıyordu sadece. Dün akşam saat 21.30'da online oldum: 4x Mythic dungeon (Weekly quest'i tamamladım) 1x Mythic +7 1x HC Emerald Dream yaptım. Bunların hepsini de raid finder'ı kullanarak 5-6 saatte falan tamamladım :>
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 885 pantalon çıktı weekly den statlar bok ama dat ilvl
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 cancel ettim subscriptionu. guild yok, zaman yok raid yapamıyorum. pvp ye saramadım bir türlü, tek başına gitmiyor. mythic, wq bir yere kadar. hanım laf etmezse BF1 alacağım bi de ondan pişman olayım. oyun dönemim geçmiş benim ya.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 erkeklik döneminde geçmiş belli ki (:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D(:D
Marty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 ben de canceli bastim. oynamadigim zaman bile odemeye devam ediyodum. bu seferki sembolik oldu. ben de bf1 alicam ve neyse ki izin isteyecegim bir mevki yok.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 ben de mi cancel edip bf1 alsam, hype yaptınız wow'dan bf1'e geçiş gaza geldim :(
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 @bingil erkekliği oğluma devrediyorum. bundan sonra kareli gömleğim ve kanvas pantolonumla pazar günleri kovboy filmi izleyeceğim.
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Valla bana da son 2-3 gündür bi' yeter bu exp. demeler geldi. Guildim raid yapmıyor. Zaten 10 senelik guild. 3-5 kişi geyik yapıyoruz arada. Normal raid girmeye çalışıyorum, herkes "link achv pls" diyor. 860 ilvl ile kaldım. Düz mythic baydı. +2, +3 falan bazen pug buluyorum ama daha üstü mytichlere niyeyse raid gibi herkes bi' şeyler soruyor. Karazhan güzel ama anca haftasonu olur. Uzun sürüyor. WQ de sıktı artık gerçekten. Artifact Quest normal raid istiyor, hop dönüyorum "link achv pls" olayına asfghs.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 50 dk da karazhan bitirdik demin tihihihi
Öne çıkan mesajlar