photographer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Dün kutudan ilk legendary yüzüğüm düştü lan acaip sevindim :D Çocuk uyuyor diye bağıramadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Dün gece pug grup Karazhan yaptık. 4 boss indirdik. 5 kaldı, bu gece devam edeceğiz. Hepimiz öğrene öğrene gidiyoruz. Güzel olmuş bence Karazhan'ın dönmesi. LFR dışında raid yapamayan adama (mesela ben) ilaç gibi. Uzun sürüyor, eğlenceli. Neyin ne olduğunu anlayan kadar wipe yedik tabii bosslarda ama öğrenince çok zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 ilk 5 boş patates de sonrası baya eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 karazhan'a koyim ya. tank 2 melee dps healer hunter girdik, yani tam böyle "melee oynayanın anasını sitiym" mekanı olmuş, vallahi burnumdan geldi. 3 saat sonunda dağıttık grubu sonra devam etmek üzere, bi de 1 saat ara verip heroic EN yaptım üstüne götü başı dağıttım iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 pala, dk, enhance dik biz dps olarak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 lfm kara mesajlarini gorunce hos oldum. ilv kac tavsiye edilir? 850 mw yeter mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 bugün yapacağım ben de kısmetse, +m ata ata baydım çok deli. item de gelmiyor 861 de kaldım, raid yapamadım hala fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 abi noob sorusu sorucam.. bazılarının item lvl ı düşükken ; weaponlarının ilvl ı çok yüksek. benim tam tersi yani 834 ilvl ım var ama weaponların ilvlı 808.. bu weaponun item lvlını yükseltmenin olayı relicler mi? başka bişi var mı? 3. relici açmaya çalışıyorum o zaman mı yükselecek? tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 evet 3. relici açıcaksın. çat diye 860+ lara yükselecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 nienna said: lfm kara mesajlarini gorunce hos oldum. ilv kac tavsiye edilir? 850 mw yeter mi. valla ben 850ilvl pala tank olarak girdim . ya priest healer beceremedi yada ben çok dmg alıyorum olmadı çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 850 yeterli de hata affetmiyor. bir anda bütün dungeon ı pullamış oluyorsun lol. Yeni girdim ben. grup yeniydi. maidenda wipe yedik 3 defa. birinde mage afk oldu fight ortası filan ama güzel ya. bunun mythic + ı olacak mı acaba. raidden zor olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Pawn tavsiyesine uysam itemlarda stat açısından yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 absolut ve stat derdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Hehehe dertlerin en güzeli Bir soru daha sorayım hemen. Artifact power Tablosunda 3 kez upgrade etmem lazım olan bi tanesini relic ile yukselttiğimde sonrakine gecerken onu fulleyip 4 yapıp mı geçmek lazım yoksa o 3 oldugu an sonrakine gecersem ileride o reliki kaldırırsam cortlar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 smyrnas said: nienna said: lfm kara mesajlarini gorunce hos oldum. ilv kac tavsiye edilir? 850 mw yeter mi. valla ben 850ilvl pala tank olarak girdim . ya priest healer beceremedi yada ben çok dmg alıyorum olmadı çıktım. Abi paladin'de shield of the right.'ı çok iyi kullanman lazım. Boss mekaniklerini bilmeyince ağzına gömçürüyor smashing blow'ları falan. Üstümdeki gear 866 ilvl şu anda, normalde versatility'i tercih ediyor paladinler 2. stat olarak ama ben haste'ı %23 yaptım; mastery ve crit stack'ledim (high level raid gearı versatility vermiyor, bir de öyle bir şey var). Mekaniklerini bildiğim hiç bir boss'ta spike dmg. yemiyorum; yesem de self heal açık oluyor, hemen full'leniyorum. Spike konusunda en boktan class paladin. HP'si çok az; absorb'u yok (avenger's shield trait'ini saymıyorum); mitigation tek spell'e bağlı falan. O yüzden alışana kadar çekeceğin çile var. Alıştıktan fena değil warrior, druid ya da dk kadar laylaylom olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Absolut said: Hehehe dertlerin en güzeli Bir soru daha sorayım hemen. Artifact power Tablosunda 3 kez upgrade etmem lazım olan bi tanesini relic ile yukselttiğimde sonrakine gecerken onu fulleyip 4 yapıp mı geçmek lazım yoksa o 3 oldugu an sonrakine gecersem ileride o reliki kaldırırsam cortlar mıyım? gecemiyosun. sen her sekilde 3lemek zorundasin. relicden gelen ekstra bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Ok sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 relic takarken +bilmrm kac ilvl dedigi bizim ilvl mi yukseltiyo direkt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Silahı yukseltiyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 silah ilvl ini yükseliyor. o da direk çat diye eklenmiyor olabilir. emin değilim. belki ortalama filan alıordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 nienna said: relic takarken +bilmrm kac ilvl dedigi bizim ilvl mi yukseltiyo direkt? Silah default 750 ilvl geliyo. taktigin artifactlardaki +ilvl silaha ekleniyo. 3 artifact var diyelim. Hepsi +40 ilvl eklesin, 750+40+40+40 = 870 oluyo silah. Silah ilvl arttikca da spell power, stamina, vs vs artiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 herb fiyatlarında beklediğim değişim olmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 bu arada wq'lar için rep gereksinimi kalkmış ve class campaign için clash of titans türü görevlerin süresi nerflenmiş galiba güzel olmuş. 5x4 saatlik mission var şu an dh'de son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 karazhana girdim, 2. bosstan sonra çıktı daha da girmem o n abi 5 man dungeonda 3 saat mi geçiricem, no thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 herkes şu kadar saat sürüyor dedi diye saat tutup girdik karazhan a. 2 saat 10 dakka civarı sürdü. medivh fight ını çözemedik 4 kez wipe yedik. onun dışında bir olayı yok. gayet güzel remake lemiş adamlar. pug sıkıntı evet. yarısında çıkmayacağını bildiğin adamlarla girmezsen zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar