Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Narcos (2015) - Netflix

sabonis

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
gençler şimdi bu bizim malum dizi sitelerinde yok, siz nereden izliyorsunuz?

türkiyeden netflixe abone falan olabiliyor muyum ben?

kısa bir cevap verirseniz çohoş olur, bide mesela netflixte hbo dizilerini vs bulabiliyorum değil mi? ya da atıyorum arrowdur flashtır person of interestsdir, genel izleyebiliyorum sanırım?
Sosyal ağlarda paylaş

Hbo dizilerini bulamazsin, hbo go ya da hbo now lazim. Netflix tr kredi karti kabul ediyo ilginc sekilde, ama vpn lazim. Dizi olarak da her sey yok, en garantisi arsivlenmis klasik dizilerin cogu icin netflix, yeni dizi bolumlerini yayinlandigi gibi izlemek icin hulu -ki hulu simdi ek subscriptionlarla dorek showtime falan da vermeye basladi-, bir de hbo kullanmak. Biraz pahaliya gelebilir, ozellikle amerikada hbo kullanan bir tanidigindan emzirmiyosan benim gibi, hbo now aylik 15 dolar istiyor. Ama ben mesela digiturke falan ihtiyac duymuyorum mac falan disinda, hulu+netflix+hbo her seyi karsiliyo benim icin.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bir bakayım darladı artık yok çevirisi yapılacak yok yüklenecek vs.

zaten televizyon kültürüm yok 3-4 dizi var izlediğim onlarıda yayınlandığında izlemek istiyorum düzgün bir kalitede.

araştırayım biraz daha teşekkür ederim :)

tüm dizilerin olduğu bir şey lazım bana huluya bakayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Netflix'e kendi kredi kartimla uye oluyorum ben de hep, Kanada uzerinden aliyorum ben uyeligi, 11" Air ile izledigimden en alt paketi aldim, aylik 17TL kadar.

Izlerken VPN ya da proxy lazim ama onu da Zenmate gibi bir sey ile halledebilirsiniz ya da benim gibi yilda $2-3'a proxy kurabilirsiniz bir lowendbox ile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...