sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Hell yeah. Güzel duruyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 iyi gozukuyor kadro da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 aynen. tropa elite tadı var gibi. hükümetlere teşkilatlara bol bol giydirir "herkes kötü üç beş sivil masum" frekansında giderse güzel olur baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 izlering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 oh yes baya iyi gibi.. hayırlısıynan.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 netflix öpülesi ya... Xeske türkiye'de de hizmet verse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 summon gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Yok ya o sekilde pahali :) steam,appstore gibi olsa Xeske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Aylık para verip tüm dizileri izleyebilmek mi pahalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 trailer çok kötü. umarım dizi iyidir. netflix değil de USA dizisi gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 nesi kötü lan mis gibi. ayrıca tropa elite tadı var diyordum aynı yönetmenmiş (en azından pilot). arada bir robocop faciası var ama kendi bildiği işi yapınca gayet döktürüyor. film yokluğunda gezenler tropa de elite izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bu cuma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Ben keko gibi yeni topic açmışım, geldi. Güzeldi ilk bölüm, izleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Herkes beğendi mi şimdi, izleyelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 yok bir kaç kişiden daha beğeni bekliyoruz. haber veririz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 gençler şimdi bu bizim malum dizi sitelerinde yok, siz nereden izliyorsunuz? türkiyeden netflixe abone falan olabiliyor muyum ben? kısa bir cevap verirseniz çohoş olur, bide mesela netflixte hbo dizilerini vs bulabiliyorum değil mi? ya da atıyorum arrowdur flashtır person of interestsdir, genel izleyebiliyorum sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Hbo dizilerini bulamazsin, hbo go ya da hbo now lazim. Netflix tr kredi karti kabul ediyo ilginc sekilde, ama vpn lazim. Dizi olarak da her sey yok, en garantisi arsivlenmis klasik dizilerin cogu icin netflix, yeni dizi bolumlerini yayinlandigi gibi izlemek icin hulu -ki hulu simdi ek subscriptionlarla dorek showtime falan da vermeye basladi-, bir de hbo kullanmak. Biraz pahaliya gelebilir, ozellikle amerikada hbo kullanan bir tanidigindan emzirmiyosan benim gibi, hbo now aylik 15 dolar istiyor. Ama ben mesela digiturke falan ihtiyac duymuyorum mac falan disinda, hulu+netflix+hbo her seyi karsiliyo benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Hulu icin de Amerikan kredi karti lazim ama, GERGE daha iyi bilir buradan nasil yapildigini, ben hep Amerikadaki insanlardan faydalaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 ben bir bakayım darladı artık yok çevirisi yapılacak yok yüklenecek vs. zaten televizyon kültürüm yok 3-4 dizi var izlediğim onlarıda yayınlandığında izlemek istiyorum düzgün bir kalitede. araştırayım biraz daha teşekkür ederim :) tüm dizilerin olduğu bir şey lazım bana huluya bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 hulu ve netflix tr banka kredi kartlarini kabul ediyor. vpn/dns gibi yontemlerle girmeniz yeterli. edit: hulu benim bankamin kredi kartini kabul etmisti, suan durum ne bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 jose padilha + wagner moura + drug traficking formülü her zaman tutar ya. 10 tane daha tropa elite çekseler izlerim. ilk bölümü izledim sadece, konuyu sevenlere gayet iyi gibiydi. prodüksiyondan falan vazgeçmemişler. narratif kafada yapımları seviyorsanız go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 abi dizideki replica silahlar bunlar ya yanında kocaman EKOL ASİ yazıyor sdfdsa. http://www.blank-pistol.com/?bolum=shop&gorev=oku&id=48&cat=15&sid=324556457&l=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Konuyu izleyiciyi sıkmadan güzelce işlemişler,ilk 2 bolumu su gıbı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Netflix'e kendi kredi kartimla uye oluyorum ben de hep, Kanada uzerinden aliyorum ben uyeligi, 11" Air ile izledigimden en alt paketi aldim, aylik 17TL kadar. Izlerken VPN ya da proxy lazim ama onu da Zenmate gibi bir sey ile halledebilirsiniz ya da benim gibi yilda $2-3'a proxy kurabilirsiniz bir lowendbox ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar