Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr

Norak

Öne çıkan mesajlar

Ben Warhammer 40k evreninde space marineleri çok seviyorum abi. Düşünülerek yaratılmış, detaylı oluşturulmuşlar.

Bazı arkadaşlar sm lere mutant bunlar, insan değil makine, ruhsuzlar filan demişler külliyen yalan.

Ula her chapterın kendine ait bir inancı, geleneği göreneği var.Bu bile insancıl çeşitliliği gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Ben Warhammer 40k evreninde space marineleri çok seviyorum abi. Düşünülerek yaratılmış, detaylı oluşturulmuşlar.

Bazı arkadaşlar sm lere mutant bunlar, insan değil makine, ruhsuzlar filan demişler külliyen yalan.

Ula her chapterın kendine ait bir inancı, geleneği göreneği var.Bu bile insancıl çeşitliliği gösteriyor.

2 kalp 4 akciğer 7 dalak 15 böbrekle yaşıyorlar, 2.5 m boyundalar mutant değil deme :)

Duyguları kısmi köreltilmiş.

Ruhları var mı bilmem ama pipileri yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

space marinelerin pipisi niye yok lan

Zaten genetik klonla çoğaltılıyorlar, üreme ihtiyaçları yok.

Kadın silüetinde yok, haliyle normal kadına girişseler zaten öldürürler yatakta.

Cinsel haz ve azgınlık gereksiz yere dikkat dağıtıyor, düşünme kapasitesini, doğru verilebilecek kararları ve zamanı harcıyor.

Ayrıca slaneş tarafından corruptiona zemin hazırlar.

O yüzden pipisiz aseksüel üretiliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

sadece tırto darkangel gibi ultramar gibi tırokacci chapterlarda duyguları koreltiyolar, yoksa spacewolveslar babacan abiler, whitescarslar hırcı delikanlılar, takım taklavatlarıda calsııyo.

Space Wolf'lar zaten Space Marine codex'e pek uymuyor, sayıları da 1000'in üstünde, kuralları sallamıyorlar, o yüzden Inquisition'un falan da sevmediği tipler hatta. Pek SM kafasında değiller :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...